Германски футбол (сезон 2010/11)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Германски футбол (сезон 2010/11)

Мнениеот Бижутера » 14 юли 2010 11:00

redrOck написа:Отбора на Байер (Леверкузен) финализира трансфера на обещаващия млад нападател Николай Йоргенсен, информира „Кикер”. Футболистът е парафирал за 5 години с „аспирините”.

ето го и на снимка въпросния буцуняк:

Изображение
Николай Йоргенсен (вдясно)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 14 юли 2010 15:02

Изображение

Днес, в ранния следобяд, ръководството на Левркузен представи на пресконфернеция новото попълнение на отбора - Михаел Балак. В пресконференцията участие взеха Дон Юп Хайнкес (старши тренер) и Руди Фьолер (мениджер) Удоволствието да имаш Михаел Балак в отбора си, ще струва 12 милиона евро на Леверкузен.

Михаел Балак
Срещнахме се с Руди Фьолер на бенефисния мач на Бернд Шнайдер в Леверкузен преди два месеца и преговорите започнаха. Усетих,че тук феновете много ме обичат. Искам да станем шампиони в Бундеслигата и да постигнем успехи в евротурнирите. За това съм тук.
Следих представянето на Леверкузен през миналия сезон. Всички помним серията, която направиха и ще се постараем този сезон да израстнем още повече.
Няма какво да дискутираме капитанската лента на ДФБ. Аз съм капитанът на националия отбор, но искам да поздравя и моя заместник Филип Лам за отлично свършената работа през миналите 4 седмици.

Руди Фьолер
Михаел предпочете да се върне при нас, въпреки че го искаха отбори с по-добри финансови предложения. Миналия сезон взехме така опитния Сами Хупие от ливърпул и останахме много доволни. Надявам се,че и Михаел ще успее да придаде повече опит на отбора.
Михаел израстна като световна звезда именно при нас, в Байер. Въпреки,че е играл в други отбори преди това, той изпитва най-силни сантименти именно към нашия отбор....

Изображение

Днес се ожени Филип Лам за своята дългогодишна приятелка. Връзката им е започнала преди 14 години и днес казаха ДА в малко селце около Мюнхен. Сватбеното тържество се провежда в тесен семеен кръг.

Прокуратурата в Бохум разследва 270 уговорени мача http://topsport.ibox.bg/news/id_126272389
Със сигурност измежду мачовете има и от българската А група. Водач е турската сюперлиг и отборът на ИстамбулБК с около 10-тина мача. В случай,че български отбори бъдат признати за виновни от прокуратурата в Бохум, то тогава БФС го чака глоба в размер на няколко милиона евро.
Да припомним,че БФС са разследвани и от УЕФА като неспазващи собствения си правилник. Преди няколко месеца УЕФА се зае да инспектира защо българските отбори при наказание не спазват правилника за 100 км разстояние от стадиона-домакин.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 15 юли 2010 12:08

от стария екип на Вердер, фланелка за нищо пари, много ми харесва

Изображение

и старата на Дортмунд е готина
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 15 юли 2010 12:30

колко струват тези фланелки?
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 15 юли 2010 12:38

Бижутера написа:колко струват тези фланелки?

10 евро

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 15 юли 2010 14:27

unist_gp написа:
Бижутера написа:колко струват тези фланелки?

10 евро

ама къде ги продават? има ли онлайн магазин или само на местно ниво в Германия? тая на вердер верно е много яка :)
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
DeyanFCK
Контакти:

Мнениеот DeyanFCK » 15 юли 2010 14:43

unist_gp написа:Днес се ожени Филип Лам за своята дългогодишна приятелка. Връзката им е започнала преди 14 години...

Е да, ама Лам в момента е на 26 години. 26 - 14 = 12. :roll: Нека се обичат младите, пък другото само ще дойде!

Адаш, къде видя, че тия екипи струват 10 евро? Кажи, че да си поръчам и аз. Досега не бях виждал официален екип да струва под 20-ина евро. Пък и тая на Вердер ми прилича на неуспешен труд на някой, който се упражнява да работи с фотошоп. Мисля, че не е официален екип, защото Вердер играят с Найки от миналата година, а тогава екипите им бяха съвсем други. :?
Изображение
Моят личен футболен блог:
http://manorlegend.blogspot.com/

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 15 юли 2010 15:06

Деяне, разбрах че днес сте взели Ервин хофер...някаква информация за колко пари идва, какъв му е договорът и какви са твоите лични очаквания?

пп а и можеш да добавиш, че Пер Нилсон е продаден на франките за 450 000 евро, виждам, че не си написал трансферната сума на първа страница и за това ти казвам чак сега :P
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
DeyanFCK
Контакти:

Мнениеот DeyanFCK » 15 юли 2010 15:41

Бижутера написа:Деяне, разбрах че днес сте взели Ервин хофер...някаква информация за колко пари идва, какъв му е договорът и какви са твоите лични очаквания?

пп а и можеш да добавиш, че Пер Нилсон е продаден на франките за 450 000 евро, виждам, че не си написал трансферната сума на първа страница и за това ти казвам чак сега :P

Австриецът "Джими" Хофер идва от Наполи, където е взет от Донадони навремето, а договорът е за наем за една година, без опция за закупуване. На Мицански малко ще му се усложни живота, защото тоя тип има доста впечатляваща визитка от австрийската бундеслига: 41 гола в 85 мача за Рапид Виена. Проблем е контузията на Хофер, получена в контролата с Хауенщайн, когато са го ударили с лакът в лицето и след това той е бил откаран в болница. Принципно се очертава Хофер да е "тежкият" нападател в схемата на Курц, дано Мицански е "лекият". ;)

Благодаря ти за трансферното инфо. Ще го нанеса в таблицата малко по-късно днес. :)

П.П. Очакванията ми от Хофер е да вкара на Байерн, на Франкфурт и на Майнц. Други очаквания нямам.
Изображение
Моят личен футболен блог:
http://manorlegend.blogspot.com/

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 15 юли 2010 18:39

unist_gp написа:от стария екип на Вердер, фланелка за нищо пари, много ми харесва

Изображение

и старата на Дортмунд е готина
Изображение

:shock: откъде са тия фланелки на Борусия? :shock: Ако верно са 10 евро с уодоволстие ще си поръчам 1, нищо, че не съм за тях! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Архив”