Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mor
Контакти:

Re: Гонзо се насочи към защитник на европейски шампион?

Мнениеот mor » 31 май 2010 10:34

Ново мнениеот Captain Stottlemeyer на 31 Май 2010 07:04

viroglav написа:Аз пък си помислих , че най - накрая сте си "взели" Неманя Видич ... Влизам във форума на Герена , за да си оправя настроението , много смях има тука ... :lol:

Ами Главчо, какво ще кажеш относно новините за вашите: "Интер урежда контрола с ЦСКА" ....(ама Интер Баку ;) ). "ЦСКА бие Милан"... (ама при децата ;) ). "ЦСКА взима бивш национал на Германия" ....(ама при младежите, играч на Падерборн ;) ) :lol:

Ха-ха-ха

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Re: Наско Курдов се завръща!!!! Иде новата 9-ка

Мнениеот НКВД- » 31 май 2010 10:59

По-добре млад футболист, отколкото залязваща, неизгряла :) звезда !!!
Само едно ме притеснява, колко е високо това момче ? Омръзна ми да гледам как пазаруваме дребнички футболисти, при положение, че срещаме в ЕТК отбори с играчи все над 190 .... Ако е под 180 , забравете , че ще надскочи който и да е еврозащитник ..... А и много се надявам в Германия да са го научили да играе с глава, щот там и в Англия са спецове на този елемент от играта. В България просто сме изостанали с десетилетия в това отношение !!!
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Re: Гонзо се насочи към защитник на европейски шампион?

Мнениеот НКВД- » 31 май 2010 11:05

mor написа:Ново мнениеот Captain Stottlemeyer на 31 Май 2010 07:04

viroglav написа:Аз пък си помислих , че най - накрая сте си "взели" Неманя Видич ... Влизам във форума на Герена , за да си оправя настроението , много смях има тука ... :lol:

Ами Главчо, какво ще кажеш относно новините за вашите: "Интер урежда контрола с ЦСКА" ....(ама Интер Баку ;) ). "ЦСКА бие Милан"... (ама при децата ;) ). "ЦСКА взима бивш национал на Германия" ....(ама при младежите, играч на Падерборн ;) ) :lol:

Ха-ха-ха

.... "тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път " ............ :)
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

demigod
Контакти:

Мнениеот demigod » 31 май 2010 11:06

Да ни е жив и здрав.Помня баща му Петьо Курдов като вземеше топката и онзи нещастник Джони Велинов крещеше обезумял: " Пазете Курдов,Курдов пазете. Не знам дали от днешните пишман фенове на "Левски" някой си спомня как се отказа от футбола Динко Димитров-брат на Георги Димитров.Поразпитайте!
Успех на Наско!

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 31 май 2010 11:09

demigod написа:Да ни е жив и здрав.Помня баща му Петьо Курдов като вземеше топката и онзи нещастник Джони Велинов крещеше обезумял: " Пазете Курдов,Курдов пазете. Не знам дали от днешните пишман фенове на "Левски" някой си спомня как се отказа от футбола Динко Димитров-брат на Георги Димитров.Поразпитайте!
Успех на Наско!

давай давай разказвай ..... недей да палиш фитила и да бягаш ..... за това е форум да се пишат и такива неща освен пусувните и дрОгарски изцепки :)

demigod
Контакти:

Мнениеот demigod » 31 май 2010 11:31

Припомнете си футболната история фенове на "Левски".Навремето Партията-майка забрани на Петьо Курдов да играе футбол две години,защото искаше да бъде с екипа на "Левски".Е, след това вижте статистиката какво се случи с чорбарите на Милко Балев.

Потребителски аватар
Левски1914
Контакти:

Мнениеот Левски1914 » 31 май 2010 12:17

НКВД- написа:По-добре млад футболист, отколкото залязваща, неизгряла :) звезда !!!
Само едно ме притеснява, колко е високо това момче ? Омръзна ми да гледам как пазаруваме дребнички футболисти, при положение, че срещаме в ЕТК отбори с играчи все над 190 .... Ако е под 180 , забравете , че ще надскочи който и да е еврозащитник ..... А и много се надявам в Германия да са го научили да играе с глава, щот там и в Англия са спецове на този елемент от играта. В България просто сме изостанали с десетилетия в това отношение !!!

9 Atanas Kurdov
Date of birth: 28.09.1988
1,91 m / 82 kg
Информацията я видях в сайта на Байерн

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 31 май 2010 12:30

Левски1914 написа:
НКВД- написа:По-добре млад футболист, отколкото залязваща, неизгряла :) звезда !!!

9 Atanas Kurdov
Date of birth: 28.09.1988
1,91 m / 82 kg
Информацията я видях в сайта на Байерн

..... ще мачкаме, ще мачкаме ........ :) :) :) , явно пак ще има разплакани футболисти, които майките им ще ги прибират след дербитата с нас :)

gun175
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот gun175 » 31 май 2010 15:33

Според мен като се има предвид на кой пост ще играе Борносузов няма как да се издъни, Сърмов беше тотална дупка там.... доста усилия трябва да положи Борносузов за да играе по зле от Сърмов!!! ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот Tommi » 31 май 2010 15:49

gun175 написа:Според мен като се има предвид на кой пост ще играе Борносузов няма как да се издъни, Сърмов беше тотална дупка там.... доста усилия трябва да положи Борносузов за да играе по зле от Сърмов!!! ;)

На мен ми е интересно дали Борносузов изобщо ще играе :lol: , защото и Тевиа го взехме за този пост но... ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”