Шампионска лига (сезон 2023/2024)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

El_Capitano_Puyol

Re: Шампионска лига (сезон 2023/2024)

Мнениеот El_Capitano_Puyol » 23 фев 2024 10:10

Според мен много ви гони носталгията. Футболът се развива и става все по-интензивен и натоварващ. Общо взето бих казал, че днешните играчи са по-издръжливи.
Барса и Лудогорец але, алеее...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 фев 2024 10:22

Кат са издръжливи, да ходят да бягат маратон, ей Богу. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

El_Capitano_Puyol

Мнениеот El_Capitano_Puyol » 23 фев 2024 10:26

Ами не съм убеден, че да кажем играчите преди 20 години ще победят сегашен топ отбор само с таланта си или сегашния такъв няма да ги смачка с атлетизъм и високо темпо на игра. П.С.Байерн от 2020г би победил Байерн от 2001г

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 23 фев 2024 11:43

rhaegar написа:
wolf написа:Ти мани играчи на нивото на Зидан и Роналдиньо, погледни че дори европейска класа играчи с голяма степен на импровизация като Джалминя и Окоча няма.

Азар при нас беше такъв, даже бих казал по-добър. Но ние го оставяхме да прави каквото си иска, главно защото в повечето от времето при нас беше one man offense, особено към края. Неймар бих казал че също докато беше част от MSN и имаше 2 по-големи звезди от него в отбора имаше свободата да играе както иска. Салах в началото при вас също, особено първите му два сезона. Сигурно има и други, но по-скоро са някакви спорадични избухвания, отколкото да е тенденция.

Как да им се играе на младите футболисти или изобщо на футболисите, като вземат по 100 хиляди на седмица, че и много повече. Той знае, играе, не играе 100к паунда/евро/долара си влизат всяка седмица. Той тези пари ако не беше футболист няма как да ги изкара, защото IQ-то на 98% от футболистите е на минус. Партита, к.рви и алкохол, това им е в главите. Правят се на звезди преди да са станали, хвалят се колко последователя имат в някаква социална мрежа. Пример ще ти дам с твоят отбор, тоя Мудрик, дадохте толкова много пари за него, че ми прилошава като си помисля (може би е някаква схема, но няма как да го докажа). Той защо да се бори да стане по добър футболист, гепал е няколко милиончета, ще му стигнат за цял живот(ако е умен). Пише се, че е в Челси и е със статут на супер футболист пред к.рвите в Англия и му дреме на шапката дали ще вкара 1-2 гола на сезон или 50. Той така или иначе е стигнал най високото си ниво, а то не супер нищожно. Ако не бяхте го купили, можеше да е на фронта, на него му е добре в Лондон.
Според мен до като не се намалят заплатите и трансферните суми на футболистите, футбола няма да се оправи, никога.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 фев 2024 11:50

El_Capitano_Puyol написа:Според мен много ви гони носталгията. Футболът се развива и става все по-интензивен и натоварващ. Общо взето бих казал, че днешните играчи са по-издръжливи.

Това че имаш отбор добитъри учени само да бягат и да правят 2-3 роботизирани движения по никакъв начин не значи, че е по-добър футбола дори на базово техническо ниво.

El_Capitano_Puyol

Мнениеот El_Capitano_Puyol » 23 фев 2024 11:51

Стефанов, какъв фронт те гони бе...никой от украинските футболисти на Шахтьор не е на фронта, нито тези от другите украински отбори. Май си лапнал копейкаджийските опорки.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 фев 2024 13:02

Конкретно за Мудрик, аз си мисля че не е лош футболист, както и да звучи това на фона на представянията му до момента. Просто силните му страни не пасват на това, което иска / се опитва да играе Челси. Отделно че вече няма и самочувствие и съвсем нищо не му се получава. Иначе не мога да кажа, че не се старае. Цялостното му отношение и поведение е по-скоро положително.

За човек който "коустваше" при нас, бих казал Дринкуотър например, доста по-подходящ пример е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 27 фев 2024 10:19

Sstefanov написа:Пример ще ти дам с твоят отбор, тоя Мудрик, дадохте толкова много пари за него, че ми прилошава като си помисля

на него ще му се отрази добре известен период в отбор като Лийдс или Лестър догодина, дано там успее да покаже качествата си
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 27 фев 2024 19:10

rebelheartous написа:
Furious_Monk написа:Прав си, много съм бил груб, сега си чета мнението втори път.

Не е хубаво така да се отнасяш с когото и да е било и който и да е клуб.

Извинявай, за това че съм обидил не само теб, но и доста хора, които харесват този отбор.

Хаха все едно двама различни човека са писали двата коментара. : ))

Вероятно, когато съм трезвен, се боря с много силна омраза и гняв към света... когато съм пиян, това съм аз..
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

El_Capitano_Puyol

Мнениеот El_Capitano_Puyol » 27 фев 2024 20:09

Мудрик си мачкаше в Шахтьор, няма как да е за Чемпиъншип. То сега в Челси почти всеки ъндърпермормва спрямо нивото им в предишните отбори. Значи причината не е в Мудрик и играчите общо взето.

Върни се в “Архив”