Много ми е... странно твърдението, че Байер играли отлично, а Барселона едва ли не били трагични тази вечер. Натам биеха анализите на Велизар и водещият в студиото. Общо-взето равностоен двубой на "Камп Ноу", интересен. Каталунците допуснаха положения пред собствената си врата, но и създадоха много пред противниковата. Само през второто полувреме преди изравняването два удара на Неймар минаха на половин метър встрани от гредите, Пике с глава пропусна от много удобна ситуация. Заслужена и важна победа за испанците, за мен те не играха лошо. Евентуално поражение тази вечер щеше да намали много шансовете им за спечелване на първото място.
matador написа:Рома отново показва класа в Европа

Англичаните поне си имат оправданието с парите, които се раздават във ВЛ

За мен то е несъстоятелно, но не ми се разпростира днес по този въпрос. Както и да е, Рома са направили загубата по-почетна.
Италианските отбори имат нужда от постоянство, за да се борят за третото място в ранглистата и 4-а квота в ШЛ, а в момента го нямат. Всички, включително Ювентус този сезон са... тука има, тука - нема.
Важна победа за Валенсия, възстановиха позиции след загубата в първия кръг.
Niksh0 написа:Арсенал са на път да изгърмят още в групите, а не ми се мисли какъв бий ще ядат от Байерн.
Ако успеят в тази си мисия в една от най-тежките групи в историята на турнира и не сменят треньора, ем... стоицизма във философията ще придобие нови измерения.