Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот zlobul » 04 яну 2014 19:39

Kris_men2000 написа:
konvoec написа:
Kris_men2000 написа:Сега за да не се тюхкате на 12-ти къде е Гари ще ви кажа ,че Гари вече е продаден на домуса но пари няма да видим.Защо ли,защото мустака дължи много пари на Домуса и Гари е част от заема.Вутов също е продаден за да закърпи Помака поне малко положението и да направи няколко трансфера.А лятото ЛЕВСКИ кучета го яли.До тогава Помака няма да го има в Левски.Новите собственици да му мислят.Така стоят нещата.това го знам от човек който работи в отбора и всеки ден си пие кафето с началниците.А гелосания толкова е затънал и набутал Левски в заеми,че някой ден нищо чудно и да чуем новината че се е гръмнал или избягал в чужбина.

Леле, аз ако бях журналист, задължително щях да вземам информация от тебе. Прошепни на спортал и лайвспорт :mrgreen:
Не искам да се заяждам, но ми звучи малко така.......................

Какво става приятел.Започна ли да ми вярваш.Ще става и по-лошо когато продадем и Гаджев а не вземем нито един свестен играч.ЛЕВСКИ просто е пред тотална разруха.Познай кой е виновен за това положение.Един джокер.Със сигурност и сериозно не е Батков.Търси другаде.

Знаем го кой е , спокойно . Май е обявен за престъпник в 10 държавици сред които и нашата :)) В момента се подвизава в "обетованата" земя .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 04 яну 2014 19:42

Stahlgewitter написа:Кое точно е зле?Ако продадат Гари и Антонио/което най-вероятно е факт/ ще се видят в пари.Най-вероятно ще вземем Гара и ще си върнем Мони и така.Кое е лошото?

Батков казва че му трябват спешно 1млн.евро а не че ще вземат за Вутов тези пари.Така че тези сметки са
малко илюзорни.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 04 яну 2014 19:44

Stahlgewitter написа:Кое точно е зле?Ако продадат Гари и Антонио/което най-вероятно е факт/ ще се видят в пари.Най-вероятно ще вземем Гара и ще си върнем Мони и така.Кое е лошото?

Най-вероятно парите ще заминат за разплащане на задължения и заплати иначе може да увисне лиценза и нищо чудно да стане ни отбор, ни стадион. :roll:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 яну 2014 19:57

Не съм имал никакви по различни очаквания от тази среща, от тези които се получиха или са на път да се получат. На мен ми е ясно, че от феновете в случая байлов, калчев, владимиров нищо не зависи. Те нямат право на глас, те са си просто момчета за изпълнение на мокри поръчки на батков и тонев

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 04 яну 2014 20:01

https://www.youtube.com/watch?v=rr1mW2hSIGs еи гарата ще пори пак :) :) тоя път на розовите мастиии :) :)

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 04 яну 2014 20:07

За съжаление Гарата няма да пори никой тук.Всичко е за замазване на очите.Ще продадат 2 наши добри играчи,няма да се вземе нищо качествено,за стадиона избягват да говорят,защото са затънали яко.Докато тия гниди Батков и Тонев са в Левски нищо добро не ни чака.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 04 яну 2014 20:12

прав си затова но може да вземат гарата да замажат очите на феновете така си мисля ;) с какво става с другите трансфери розовите вече зеха 5 нови нито един още.

Потребителски аватар
Калигула
Контакти:

Мнениеот Калигула » 04 яну 2014 20:27

Въпросът за строежа на сектора изобщо не е обсъждан. Не било останало време , според Байлов. Интересно 2 часа само продажбата на Гари и Вутов ли обсъждаха, съмнявам се.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 04 яну 2014 20:34

Калигула написа:Въпросът за строежа на сектора изобщо не е обсъждан. Не било останало време , според Байлов. Интересно 2 часа само продажбата на Гари и Вутов ли обсъждаха, съмнявам се.

Ти ако от байлов и гугутката очакваш нещо........ те са на заплата и въобще не им пука. Не останало време...върха на простотията.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 04 яну 2014 20:39

Калигула написа:Въпросът за строежа на сектора изобщо не е обсъждан. Не било останало време , според Байлов. Интересно 2 часа само продажбата на Гари и Вутов ли обсъждаха, съмнявам се.

Няма как да се обсъжда строежа на Сектор А, щото там намесен човекът, който финансира фракциите. А всичките финансови проблеми в Левски произлизат от факта, че Холивуд Тонев се направи на биг бос и тръгна да строи Сектор А без да има пари. Доста тъпо е, че вместо да коментираме имена на футболисти и техните качества ние трябва да обсъждам, кой ще е следващият продаден, ще бъде ли построен Сектор А и т.н. За съжаление навръх 100-годишния си юбилей Левски се превърна в заложни на една политическа партия...А ние феновете можем да гледаме само тъжно отстрани и да чакаме по-добри дни.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Архив”