Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?
Само да уточня, че когато началото на протестното шествие достигна до Народното събрание, краят още не беше тръгнал от Министерски съвет. Не знам защо медиите разпространяват така убедително (не)случайно подхвърлената от мвр, разбираш ли, цифра за броя протестиращи. Реално хората бяха поне 2 пъти, най-вероятно и 3 пъти повече от цитираната бройка. Освен това знаеха, какво искат и защо го искат. Твърдението, че големият процент били симпатизанти на една партия е елементарен ход на червените юнаци да неглижират проблемите, които сами си създадоха. Ще трябва доста да се постараят и на този етап изглежда малко вероятно да успеят. Днес беше един добър ден за българската демокрация, поздрав за всички, които с присъствието си заявиха гражданската си позиция. И нека в неделя да бъдем двойно повече от днес, да им се спече изпражнението на "лидерите на държавата"! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
1913 написа:Само да уточня, че когато началото на протестното шествие достигна до Народното събрание, краят още не беше тръгнал от Министерски съвет. Не знам защо медиите разпространяват така убедително (не)случайно подхвърлената от мвр, разбираш ли, цифра за броя протестиращи. Реално хората бяха поне 2 пъти, най-вероятно и 3 пъти повече от цитираната бройка. Освен това знаеха, какво искат и защо го искат. Твърдението, че големият процент били симпатизанти на една партия е елементарен ход на червените юнаци да неглижират проблемите, които сами си създадоха. Ще трябва доста да се постараят и на този етап изглежда малко вероятно да успеят. Днес беше един добър ден за българската демокрация, поздрав за всички, които с присъствието си заявиха гражданската си позиция. И нека в неделя да бъдем двойно повече от днес, да им се спече изпражнението на "лидерите на държавата"! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!
В Пловдив също беше добре.Аз лично,останах приятно изненадан.Следващия път ще бъде още по-добре,сигурен съм.Мачкане,мачкане,мачкане за депесарската сган,за червените им приятелки и за политическия хомосексуалист Волен /болен,долен/.Бял ден да не видят и бой по улиците който ги срещне.То се разбра,че по нормален начин няма да се получат нещата.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Като искахме да махнеб мутрата ми викаха - Е КВИ СА НИ АЛТЕРНАТИВИТЕ ?
Надявах се , че БСП са си зели поуки и ще са една добра алтернатива макар да не вярвам в подобно чудо , но се надявах..
Сега ме плаши факта , че сички дето мранкате вече 3 седмици против правителството ще идете и ще гласувате с две ръце за мутрата и приятелчето му което да не забравяме все пак ,че е разследван , че както и да го въртят съдии и платени адвокати - Цв Цв си е за затвора отсякъде...
Иначее и аз съм против Пеевски. Със сигурност има и други читави хора да поемат ДАНС и пак да погнат наЦвъкания... ше му еба майката физкултурник..........

Надявах се , че БСП са си зели поуки и ще са една добра алтернатива макар да не вярвам в подобно чудо , но се надявах..
Сега ме плаши факта , че сички дето мранкате вече 3 седмици против правителството ще идете и ще гласувате с две ръце за мутрата и приятелчето му което да не забравяме все пак ,че е разследван , че както и да го въртят съдии и платени адвокати - Цв Цв си е за затвора отсякъде...
Иначее и аз съм против Пеевски. Със сигурност има и други читави хора да поемат ДАНС и пак да погнат наЦвъкания... ше му еба майката физкултурник..........

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
mormona написа:Като искахме да махнеб мутрата ми викаха - Е КВИ СА НИ АЛТЕРНАТИВИТЕ ?
Иначее и аз съм против Пеевски. Със сигурност има и други читави хора да поемат ДАНС и пак да погнат наЦвъкания... ше му еба майката физкултурник..........![]()
![]()
![]()
Ти си сбъркан по природа

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Рано или късно,всички ще опрете до НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗМА
Но по-добре да е рано,от колкото късно,за да не стане твърде късно 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Безкомпромисен
- Контакти:
http://www.youtube.com/watch?v=_zd7EZ_bCSQ - тук ще чуете истината роби на комунинизма! Комунистическите престъпници назначиха за шеф на ДС комунистическата мутра Делян Пеевски , който вместо да лежи по затворите и концлагерите да чука камъни до последна капка комунистически въздух , той ще е шеф на ДС (Партийна сигурност)
Единственото спасение за България е пълен процес на декомунизация и лустрация! Всички комунистически престъпници трябва да си получат заслужените си наказания, но няма кой да ги натика там! Всички до един са комунистически престъпници - Орешарски, Станишев, Долен Сидеров, Ахмед Доган, , Бойка Борисова и т.н. всички до един са комунистически престъпници!Всички медии за манипулация и дезинформация се държат в техните кървави комунистически ръце!
За съжаление свободно и демократично Царство България престана да съществува на злокобния ден 9 Септември 1944 г. !Всички от тогава до ден днешен са антибългари, съветски подлоги териористи и убийци!Всички до един!
Комунистите са по-вредни и по-страшни и по-опасни и от радиацията , и от СПИН даже! Те унищожиха България!
Единственото спасение за България е пълен процес на декомунизация и лустрация! Всички комунистически престъпници трябва да си получат заслужените си наказания, но няма кой да ги натика там! Всички до един са комунистически престъпници - Орешарски, Станишев, Долен Сидеров, Ахмед Доган, , Бойка Борисова и т.н. всички до един са комунистически престъпници!Всички медии за манипулация и дезинформация се държат в техните кървави комунистически ръце!
За съжаление свободно и демократично Царство България престана да съществува на злокобния ден 9 Септември 1944 г. !Всички от тогава до ден днешен са антибългари, съветски подлоги териористи и убийци!Всички до един!
Комунистите са по-вредни и по-страшни и по-опасни и от радиацията , и от СПИН даже! Те унищожиха България!
Последна промяна от Безкомпромисен на 15 юни 2013 07:54, променено общо 1 път.
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
- Безкомпромисен
- Контакти:
Колкото до национал-социализма - комунисти и националсоциалисти са съюзници! Хитлер е празнувал 1 Май с червени знамена!Както и символа на партията му е червен! И си спомнете пакта Рибентроп - Молотов!
Здравейте роби на комунизма!
Е, това се очакваше...
Като познавам на какво са способни от БСП и ДПС, резултатът е очакван...ТЕ ДРУГО НЕ МОГАТ, ИЗНЕНАДАНИ СА ТЕЗИ, КОИТО НЕ ГИ ПОЗНАВАТ или ПОНЕ ГИ ПОЗНАВАТ ОТ РОМАНТИЧНИТЕ ОБЯСНЕНИЯ НА СВОИТЕ ПРЕДЦИ.
Те - червените и турците, са точно такива, властта ги опива до самозабрава.
В момента ние - народът сме вредни елементи, които им пречим да си потребяват властта за своя изгода и са готови да ни смажат.
За това беше подготовката - тая среща Цацаров и Пеевски вчера за какво беше, ПОДГОТОВКА ЗА ПРЕБИВАНЕ НА ПРОТЕСТИРАЩИ!
Пак опряхме до същото - 23 години една и съща дилема решаваме - САМО ЗАЩОТО НЕ МАХНАХМЕ ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИЯ!
АКО ТЯХ ГИ НЯМАШЕ, КОЙТО И ДРУГ ДА БЕШЕ, ЩЕШЕ НЕЩАТА ДА СА НОРМАЛНИ И ДА СИ ЖИВЕЕМ ЖИВОТА - С ТЯХ ЕДИН ПЪТ СЕ ЛАШНЕМ КЪМ РУСИЯ, ДРУГ ПЪТ КЪМ ТУРЦИЯ - ВСЕ НА ИЗТОК ГИ ТЕГЛИ!
Сега пак на улицата - 23 години, все заради тия червените.
Тоя път ми писна, искам да се инатят за властта искам да изкарат полиция да ни бие, искам да стане така, че когато дойде време за глас никой повече да не се сети за тях - престъпници червено-турски!
Мен не ме е страх, този филм съм го гледал, при това няколко пъти - 2 пъти с Луканов, 1 път с Виденов, 1 път с Петър Младенов И ВСЕ В ГЛАВНАТА РОЛЯ БЕШЕ ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ - ПРОКЛЯТИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ СА ТИЯ - ДОКАТО ГИ ИМА МАЙКА БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ЗЛЕ, НИЕ СЪЩО!
КАКВОТО ИСКАТЕ СИ ПРИКАЗВАЙТЕ - ГЕРБЕРИ, СЕДЕСАРИ, ДЕСЕБАРИ - 1997г. ГЕРБ НЕ СЪЩЕСТВУВАШЕ.
Сега го има, защото десните търсят начин да се отърват от червените!
Най-големият проблем на България е, че в нея НЯМА НОРМАЛНА ЛЯВА ПАРТИЯ, АКО Я ИМАШЕ НЯМАШЕ ДА СЕ ЛЮШКАМЕ ТАКА, НЯМАШЕ ДА ИМА ГЕРБ!
АКО ГЕРБ Е ИЗЧАДИЕ, ТО Е ТАКОВА, ЗАЩОТО ДЕСНИТЕ СМЕТНАХА, ЧЕ ИМ ТРЯБВА ИЗЧАДИЕ, ЗА ДА СЕ ПРЕБОРЯТ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ С ДРУГОТО ЧУДОВИЩЕ - БСП!
От 100 години трови, предава, унищожава и мачка майка България - 100 години!
НОРМАЛНОСТТА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ, КОГАТО НЕНОРМАЛНИТЕ СЕ МАХНАТ!
ИЗЧЕЗНЕ ЛИ БСП в ТОЗИ Й ОБРАЗ И ФОРМАТ, ЩЕ СИ ЖИВЕЕМ ДОБРЕ, ЩЕ ИМА ДРУГА ЛЯВА ПАРТИЯ, в КОЯТО ВИНАТА НЯМА ДА СЕ ПРИЕМА САМО С МЕЗЕТАТА, КАКТО КАЗВАШЕ ФИЛИП БОКОВ.
Там е проблема - БСП и ДПС...не гледайте на друго място.
ГЕРБ ще изчезне от само себе си, но ако не изчезне БСП друг ще дойде на тяхно място и тогава може да е много по-страшен и от ГЕРБ.
СДС не успяха да се справят, ДСБ също, дойде ГЕРБ, явно и те не успяха - ДЕСНИТЕ НЯМА ДА СЕ ПРИМИРЯТ, ЩЕ ТЪРСЯТ, ДОКАТО НАМЕРЯТ, ЗАЩОТО
В ПОЛИТИКАТА ИМА ДВА ПЪТЯ - ЕДИНИЯТ Е ДЕСЕН, А ДРУГИЯТ Е ГРЕШЕН!
Маргарет Тачър
Като познавам на какво са способни от БСП и ДПС, резултатът е очакван...ТЕ ДРУГО НЕ МОГАТ, ИЗНЕНАДАНИ СА ТЕЗИ, КОИТО НЕ ГИ ПОЗНАВАТ или ПОНЕ ГИ ПОЗНАВАТ ОТ РОМАНТИЧНИТЕ ОБЯСНЕНИЯ НА СВОИТЕ ПРЕДЦИ.
Те - червените и турците, са точно такива, властта ги опива до самозабрава.
В момента ние - народът сме вредни елементи, които им пречим да си потребяват властта за своя изгода и са готови да ни смажат.
За това беше подготовката - тая среща Цацаров и Пеевски вчера за какво беше, ПОДГОТОВКА ЗА ПРЕБИВАНЕ НА ПРОТЕСТИРАЩИ!
Пак опряхме до същото - 23 години една и съща дилема решаваме - САМО ЗАЩОТО НЕ МАХНАХМЕ ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИЯ!
АКО ТЯХ ГИ НЯМАШЕ, КОЙТО И ДРУГ ДА БЕШЕ, ЩЕШЕ НЕЩАТА ДА СА НОРМАЛНИ И ДА СИ ЖИВЕЕМ ЖИВОТА - С ТЯХ ЕДИН ПЪТ СЕ ЛАШНЕМ КЪМ РУСИЯ, ДРУГ ПЪТ КЪМ ТУРЦИЯ - ВСЕ НА ИЗТОК ГИ ТЕГЛИ!
Сега пак на улицата - 23 години, все заради тия червените.
Тоя път ми писна, искам да се инатят за властта искам да изкарат полиция да ни бие, искам да стане така, че когато дойде време за глас никой повече да не се сети за тях - престъпници червено-турски!
Мен не ме е страх, този филм съм го гледал, при това няколко пъти - 2 пъти с Луканов, 1 път с Виденов, 1 път с Петър Младенов И ВСЕ В ГЛАВНАТА РОЛЯ БЕШЕ ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ - ПРОКЛЯТИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ СА ТИЯ - ДОКАТО ГИ ИМА МАЙКА БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ЗЛЕ, НИЕ СЪЩО!
КАКВОТО ИСКАТЕ СИ ПРИКАЗВАЙТЕ - ГЕРБЕРИ, СЕДЕСАРИ, ДЕСЕБАРИ - 1997г. ГЕРБ НЕ СЪЩЕСТВУВАШЕ.
Сега го има, защото десните търсят начин да се отърват от червените!
Най-големият проблем на България е, че в нея НЯМА НОРМАЛНА ЛЯВА ПАРТИЯ, АКО Я ИМАШЕ НЯМАШЕ ДА СЕ ЛЮШКАМЕ ТАКА, НЯМАШЕ ДА ИМА ГЕРБ!
АКО ГЕРБ Е ИЗЧАДИЕ, ТО Е ТАКОВА, ЗАЩОТО ДЕСНИТЕ СМЕТНАХА, ЧЕ ИМ ТРЯБВА ИЗЧАДИЕ, ЗА ДА СЕ ПРЕБОРЯТ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ С ДРУГОТО ЧУДОВИЩЕ - БСП!
От 100 години трови, предава, унищожава и мачка майка България - 100 години!
НОРМАЛНОСТТА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ, КОГАТО НЕНОРМАЛНИТЕ СЕ МАХНАТ!
ИЗЧЕЗНЕ ЛИ БСП в ТОЗИ Й ОБРАЗ И ФОРМАТ, ЩЕ СИ ЖИВЕЕМ ДОБРЕ, ЩЕ ИМА ДРУГА ЛЯВА ПАРТИЯ, в КОЯТО ВИНАТА НЯМА ДА СЕ ПРИЕМА САМО С МЕЗЕТАТА, КАКТО КАЗВАШЕ ФИЛИП БОКОВ.
Там е проблема - БСП и ДПС...не гледайте на друго място.
ГЕРБ ще изчезне от само себе си, но ако не изчезне БСП друг ще дойде на тяхно място и тогава може да е много по-страшен и от ГЕРБ.
СДС не успяха да се справят, ДСБ също, дойде ГЕРБ, явно и те не успяха - ДЕСНИТЕ НЯМА ДА СЕ ПРИМИРЯТ, ЩЕ ТЪРСЯТ, ДОКАТО НАМЕРЯТ, ЗАЩОТО
В ПОЛИТИКАТА ИМА ДВА ПЪТЯ - ЕДИНИЯТ Е ДЕСЕН, А ДРУГИЯТ Е ГРЕШЕН!
Маргарет Тачър
- Себастиан Фетел
- Контакти:

[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
CTAHKO написа:Рано или късно,всички ще опрете до НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗМАНо по-добре да е рано,от колкото късно,за да не стане твърде късно
Хубаво, но ми кажи къде е този национал-социализъм в България? Руската пионка Болен, дъртите комунисти от НФСБ ли, може би агентът от ДС Каракачанов, или пък оня клоун Расате? Кой?
Изброените не са дори националисти, въпреки че Болен на думи има идеи доближаващи се до национал-социализма. Но само на думи...
Не виждам откъде ще дойде тази национал-социалистическа алтернатива.
[center]
[/center]