Анкета за трансферите ни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кое от новите ни попълнения ви впечатлява най-много?

Цветков
21
39%
Костов
2
4%
Вандер
12
22%
Караславов
0
Няма гласове
Дяков
2
4%
Артур
6
11%
Рубен
1
2%
Иршак
3
6%
Грънчаров
6
11%
Шеткус
1
2%

Общо гласове: 54

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Ботев привлече халф на Висла Краков !

Мнениеот ralka_levskarka » 03 юли 2012 20:17

Древен и Вечен написа:Ралке,още сигурнои не се къпеш ,а си доста отворена.Н аколко си?14-15 ?От кога взе да ти разбира главата от футбол и кой кой е?

Ти, ако не се къпеш, аз се къпя :lol: На скромничките 17 години съм ;) От кога? Ами вече 7 години :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 03 юли 2012 20:18

Bartolomej написа:
Древен и Вечен написа:
Bartolomej написа:изключително е забавно в форума на Ботев :lol:

Тебе като ти чета мененията,с които се заяждаш във всички форуми си ми особено забавен.

Е баш у сичкото форуми :lol:

Абе човек,ти си фен на ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС!Tова е сигурно най умрелия отбор в цяла България ,а ти си седнал да колментираш.Не мислиш ли,че си смешен?

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 03 юли 2012 20:18

Не виждам смисъл от мненията на феновете на другите отбори, които са публикувани до момента в тази тема. Едва ли сте вие хората, които да ни давате наклон как да се радваме на хубавите новини в клуба ни. Ако тези трансфери, които ние правим бяха при хартиените грандове, щяха да проглушат ушите на цяла БГ и това щеше да се възприема за нормално. Единствено привърженикът на Лудогорец се е изказал нормално и му прави чест. Както и професионалният начин, по който се работи в техния клуб.

Относно новината - страхотен трансфер. Вече имаме невероятни вратар, защитна линия, двойка дефанзивни халфове, офанзивни халфове. Остава да се подсилят крилата и типичен нападател и ще имаме много много силен отбор. Естевствено трябва сработване на всички тези футболисти, но тепърва започват всичките ни контроли и цялото лято е на разположение. Съвсем навреме се случва селекцията!
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 03 юли 2012 20:18

Еми Левски,Лудогорец и Ботев Пд шампиони ... пък другити са борят да не изпаднат :lol: :lol: :lol:
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 03 юли 2012 20:18

pesho_1913 написа:
ralka_levskarka написа:Защо не си направите една тема за трансферите? И за тоя халф вече има тема.

Съгласен. Всеки ден се пускат теми относно това, кого били привлекли канарчетата. Много по-лесно ще е, ако си направите една тема за трансферното лято и там обсъждате всичко.

А не се ли пускат всеки ден теми кой били взели , гледали , чували за някой - Левски , ЦСКА , локо и тн ???

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 03 юли 2012 20:18

Avanti_Ragazzi написа:Oставете ги хората да се радват, кво се заяждате с тях и ги дразните сега!!! Няма лошо всеки може да мисли квото си иска, нали сме свободна държава!

Аз пък съм на мнение и съм обеден на 100%, че тая година Левски ще стане шампион без особени проблеми и то поне със 5 или 6 точки разлика накрая. Просто не виждам в момента кой ще ни спре!!!

Но всеки си има свое свободно мнение, нали това е форум все пак? И това е целта на форума така или иначе!!!

[offtopic]Наведи си малко главата, за да виждаш къде стъпваш ;)[/offtopic]
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 03 юли 2012 20:19

Цска и Левски през ден "купуват" мега звездите и се правят по 3-4 теми на ден , сега голям проблем стана като направили 2 теми ..

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 03 юли 2012 20:20

Avanti_Ragazzi написа:Аз пък съм на мнение и съм обеден на 100%, че тая година Левски ще стане шампион без особени проблеми и то поне със 5 или 6 точки разлика накрая. Просто не виждам в момента кой ще ни спре!!!

[offtopic]Крейзифорест ... кат за начало :roll: Не че нещо пич, ама по селекция и на малкия пръст не може да им стъпите , нито пък някой друг в БГ засега ;)[/offtopic]
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 03 юли 2012 20:20

ralka_levskarka написа:
Древен и Вечен написа:Ралке,още сигурнои не се къпеш ,а си доста отворена.Н аколко си?14-15 ?От кога взе да ти разбира главата от футбол и кой кой е?

Ти, ако не се къпеш, аз се къпя :lol: На скромничките 17 години съм ;) От кога? Ами вече 7 години :mrgreen:

Ми като те гледам ква си селянка ...От кога в Търново взехте да ги разбирате нещата?

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Re: Ботев подписа с македонски национал !

Мнениеот никки1912 » 03 юли 2012 20:21

za nas e toj religiq написа:Чак ми е странно как мургавите братя не са се появили още , за да кажат колко нищожни са тия трансфери :mrgreen:
Нека се радваме на страхотните трансфери ,които прави нашия отбор и да не се тревожим за комшиите, които само чакат да ги споменем и започват да налазват като хлебарки. Сега по темата, да са ни честити новите попълнения дано покажат страхотни игри с жълто-черния екип. Този чех съм го гледал по времето когато е бил в Теплице но от тогава мина доста време и може доста да е израснал като играч. С нетърпение очаквам да видя кой ще е ЧЕРЕШКАТА в състава ни. :lol:
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Върни се в “Архив”