Древен и Вечен написа:Ралке,още сигурнои не се къпеш ,а си доста отворена.Н аколко си?14-15 ?От кога взе да ти разбира главата от футбол и кой кой е?
Ти, ако не се къпеш, аз се къпя

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Древен и Вечен написа:Ралке,още сигурнои не се къпеш ,а си доста отворена.Н аколко си?14-15 ?От кога взе да ти разбира главата от футбол и кой кой е?
Bartolomej написа:Древен и Вечен написа:Bartolomej написа:изключително е забавно в форума на Ботев
Тебе като ти чета мененията,с които се заяждаш във всички форуми си ми особено забавен.
Е баш у сичкото форуми
pesho_1913 написа:ralka_levskarka написа:Защо не си направите една тема за трансферите? И за тоя халф вече има тема.
Съгласен. Всеки ден се пускат теми относно това, кого били привлекли канарчетата. Много по-лесно ще е, ако си направите една тема за трансферното лято и там обсъждате всичко.
Avanti_Ragazzi написа:Oставете ги хората да се радват, кво се заяждате с тях и ги дразните сега!!! Няма лошо всеки може да мисли квото си иска, нали сме свободна държава!
Аз пък съм на мнение и съм обеден на 100%, че тая година Левски ще стане шампион без особени проблеми и то поне със 5 или 6 точки разлика накрая. Просто не виждам в момента кой ще ни спре!!!
Но всеки си има свое свободно мнение, нали това е форум все пак? И това е целта на форума така или иначе!!!
Avanti_Ragazzi написа:Аз пък съм на мнение и съм обеден на 100%, че тая година Левски ще стане шампион без особени проблеми и то поне със 5 или 6 точки разлика накрая. Просто не виждам в момента кой ще ни спре!!!
ralka_levskarka написа:Древен и Вечен написа:Ралке,още сигурнои не се къпеш ,а си доста отворена.Н аколко си?14-15 ?От кога взе да ти разбира главата от футбол и кой кой е?
Ти, ако не се къпеш, аз се къпяНа скромничките 17 години съм
От кога? Ами вече 7 години
Нека се радваме на страхотните трансфери ,които прави нашия отбор и да не се тревожим за комшиите, които само чакат да ги споменем и започват да налазват като хлебарки. Сега по темата, да са ни честити новите попълнения дано покажат страхотни игри с жълто-черния екип. Този чех съм го гледал по времето когато е бил в Теплице но от тогава мина доста време и може доста да е израснал като играч. С нетърпение очаквам да видя кой ще е ЧЕРЕШКАТА в състава ни.za nas e toj religiq написа:Чак ми е странно как мургавите братя не са се появили още , за да кажат колко нищожни са тия трансфери
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта