Thsmith написа:Neron написа:Сега да видим как феновете ще вземем нещата в свои ръце.
През тези 90 мин създадохме повече положения отколкото през последните 5 месеца на костов общо.А феновете изразиха мнението си с "кога на Гонзо паднете" по-време на мача. Вероятно Гонзо трябваше да хвърли костюма и да иде да вкара? А сигурно и Иванков да прати за да спаси фала?
За положенията си е така, създадохме. Аз съм по-скоро доволен от играта, отколкото не. Не мога да разбера защо няма хъс в играчите попринцип. Второто излязохме и ги надиграхме до края, а иначе Стоичков нека си мисли, че е предприел много правилен тактически ход. Само че ако 2 от 5 положения бяха влезли, тогава щеше да се коментира каква грешка е допуснал, когато е прибрал отбора в защита. Ако излизаме както излязохме второто полувреме, то имаме шанс за каквото се сетите, иначе ще си падаме от Миньоро. Яд ме е, че който и да е треньор, Йовов се пуска въпреки това, че е много бавен, не пасва на този стил, както и всяко второ отиграване му е грешка. То няма и смисъл да го псувам, той не е виновен, че иска да помогне, треньорът трябва да го откаже, като просто не го пуска в игра. Все пак не си е направил сам смяната. Толкова пък голям страх в нашите треньори, все едно някой ще ги обвини ако пуснат Вутов, Димов или някой от братята Цоневи. Сякаш който и да е от тях ще е по-слаб от Йовов. Е за това ме е яд най-много, защото все се говори за "път на младите" и този път винаги се пресича. И това е само заради страха на някой си там, не визирам само Гонзо. Евала на Стойчо, че ги пуска младите в ЦСКА,то не че има много опции. но виждате Карачанаков.... Искам за треньор такъв човек, който няма да го е страх да избере правилното, независимо от това кой колко е опитен, кой как ще му реагира и дали ще го уволнят!