ceBep написа:Искам сега да излезете всичките хуйовци и да ми кажете, че това е ЦСКА !!!!

Ето това е ЦСКА .
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ceBep написа:Искам сега да излезете всичките хуйовци и да ми кажете, че това е ЦСКА !!!!

dreben23 написа:Казах им, че вторите имена не ги интересуват журналистите много дълго, те се смееха лошите.![]()
Купувал съм повече вестници и списания от вас, знам аз как се процедира. Това е излишен преразход на тонер!
DANS написа:Малко въпросчета за мислещи и ИТЕЛИГЕНТНИ фенове, не за "умници":
Участника в новата "А" група, наречен "ЦСКА", той ли ще играе за Суперкупата на България?
Тази ли отбор спечели наскоро Купата на България?
1Neutralen написа:crvena.zvezda написа:1Neutralen написа:Altarf написа:W84me написа:Аз все пак имам някаква надежда, че това не са истинските фенове, а са форумните мишки, които не стъпват на стадиона. Иначе ще е много жалко, че сме имали за най-голям противник едни женчовци...
Картодържател съм. В сектор А всички са за Гриша Ганчев.
Това говори колко сте зле. Доказахте се като на най-калпавите фенове в България и в света.
Поне да бяхте взели пример от феновете на Локо Сф...
Скоро вие ще вземете от тях!
Няма нужда. Тук говорим за фалиращи проекти като вашия, нека да не намесваме професионални отбори.
Altarf написа:ceBep написа:Минетите евтини пуснали и декларация, в която лапат на кралев и бб...Ниско, гнусно, отвратително...дъното е вече много над главите ви...
Как ще живееш с мисълта, че никога повече няма да стъпиш на Българска армия? Защо си го причиняваш? Толкова ли е лесно да плюеш на отбора и клуба си? Нима на Армията няма да са Пенев, Сашо Манов, Янев, Стоичков? Съдбата на едно търговско дружество ли ще трябва да диктува любовта ти към ЦСКА?
powerkroky написа:ceBep написа:Искам сега да излезете всичките хуйовци и да ми кажете, че това е ЦСКА !!!!
Ето това е ЦСКА .
RedSkin написа:powerkroky написа:ceBep написа:Искам сега да излезете всичките хуйовци и да ми кажете, че това е ЦСКА !!!!
Ето това е ЦСКА .
Това е преименуван литекс, и няма нищо общо с ЦСКА.
RedSkin написа:Ако Пенев, Сашо Манов, Янев, Стоичков се хвърлят от някоя сграда, ще ги последваш ли? Аз си имам мнение, и не виждам с какво изброените са повече от мен, че ако те казват, че това е ЦСКА, то действително е така.
DarkPsy написа:Пореден срамен ден за българският футбол.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта