ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот шивача » 29 юни 2016 16:45

soilwork написа:
шивача написа:Бахти боклуците. Мойто ЦСКА умря за мен, но утайките не знаят, че тяхното цска и те самите са по- мъртви и от Него. Само ебавки за вас, за смях на котките станахте. Дори лилавите не са толкова гнусни като вас. И не, няма да спрем да ви гаврим. Никога.
Не беше ли ти преди време ,който пусна тема и се отказа официално от ЦСКА (автентичен ) ??

Отказах се от урода , дето подкрепяш, респективно от теб и такива като теб. Панимаеш
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 29 юни 2016 16:45

1Neutralen написа:Това говори колко сте зле. Доказахте се като на най-калпавите фенове в България и в света.
Поне да бяхте взели пример от феновете на Локо Сф...

Които също не плащат дългове, а почнаха с ново дружество. Които сега също ще се радват на Б група директно от А окръжна - пожелавам им го, даже щях да се радвам да са в А и това е съвсем сериозно, но нека да не се правим на луди! Ако ще говорим за закони - дали е 1 или десетки милиони, няма особено значение. А точно кренвирш да ми говори за фенове...поживей, пък ще видиш и тогава ще си говорим фенче на ФК Киро! :lol:
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 29 юни 2016 16:45

skabrin написа:
RedSkin написа:Леле, как ми кипна от такива утайки, които ще подкрепят това ГМО, и да го припознаят за ЦСКА. Казвам ви, вашето IQ е под 70, на черното казвате бяло... Пълни тъпанари. Ще се видите след 2-3 кръга колко сте смешни и жалки.

Давай колега, аз съм с теб. Казвай само къде и кога е представянето на отбора на автентичното ЦСКА и съм там. Ама на истинското ЦСКА, а не на някой високо морален НОВ клуб! Не бързай да казваш тежки думи преди края на сагата, че може и да съжаляваш за тях. Нека изчакаме още малко преди да даваме крайни оценки кой клуб кой е (засега имаме само преименуван Литекс, но все се надявам, че това не е краят на историята)

И ще си останат преименуван литекс, ако ще всичките емблеми на ЦСКА да откупят. Никога няма да ида на мач на това ГМО.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 29 юни 2016 16:47

skabrin написа:
RedSkin написа:Леле, как ми кипна от такива утайки, които ще подкрепят това ГМО, и да го припознаят за ЦСКА. Казвам ви, вашето IQ е под 70, на черното казвате бяло... Пълни тъпанари. Ще се видите след 2-3 кръга колко сте смешни и жалки.

Давай колега, аз съм с теб. Казвай само къде и кога е представянето на отбора на автентичното ЦСКА и съм там. Ама на истинското ЦСКА, а не на някой високо морален НОВ клуб! Не бързай да казваш тежки думи преди края на сагата, че може и да съжаляваш за тях. Нека изчакаме още малко преди да даваме крайни оценки кой клуб кой е (засега имаме само преименуван Литекс, но все се надявам, че това не е краят на историята)

Брюксел, ми тея от аватара ти са част от тоя урод дето ще си му тв фен. Сменяй аватара.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 29 юни 2016 16:49

шивача написа:
soilwork написа:
шивача написа:Бахти боклуците. Мойто ЦСКА умря за мен, но утайките не знаят, че тяхното цска и те самите са по- мъртви и от Него. Само ебавки за вас, за смях на котките станахте. Дори лилавите не са толкова гнусни като вас. И не, няма да спрем да ви гаврим. Никога.
Не беше ли ти преди време ,който пусна тема и се отказа официално от ЦСКА (автентичен ) ??

Отказах се от урода , дето подкрепяш, респективно от теб и такива като теб. Панимаеш
Няма проблем,сега ще те изровя от Архива. Да ти напомня какви неща си писал ,иначе всички сте морални и чистички като бебешко дупенце

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 29 юни 2016 16:50

Altarf написа:Няма какво да чакаш. Ясно е какво ще се говори следващите месеци - за оздравителния план на Божков, за събрание на кредитори и т.н. Ще ги търпим глупостите на оздравителите още месец-два сигурно. Когато бъде разрешен и въпросът с базите в полза на новото дружество, старото дружество ще е приключило за футбола, независимо от това дали ще бъде приет план или не. Тогава вече може спокойно да се сложи катинарът на темата и да се направи нова във форума на Левски - "Оздравяване на ПФК ЦСКА АД", че то основно така или иначе пишат левскари.

Може и по-дълго да продължи... Базите по-лесно ще се прехвърлят. Проблемът е в тези неща, над които все още права има старото дружество и които са другото задължително условие освен стадиона, за да го приема за ЦСКА, ако щеш да го "припозная". Все тая ми е как би го нарекъл някой друг. Аз самият просто имам нужда от това, за да взема решението си.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 29 юни 2016 16:50

RedSkin написа:
skabrin написа:

И ще си останат преименуван литекс, ако ще всичките емблеми на ЦСКА да откупят. Никога няма да ида на мач на това ГМО.

Не ходи. Ние ще ходим. То през годините и при "автентичния" ЦСКА всеки ден фенове се отказваха от отбора я заради загуба, я заради играч. Нищо ново под слънцето.

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 29 юни 2016 16:50

шивача написа:
skabrin написа:

Брюксел, ми тея от аватара ти са част от тоя урод дето ще си му тв фен. Сменяй аватара.

Ако се наложи ще го сменя. Ама чак когато всичко е ясно, а не всеки ден с ново мнение ;)
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 юни 2016 16:51

KAT90 написа:
Tommi написа:
KAT90 написа:Никой ли не вижда, че ВБ НЕ иска да се занимава с ЦСКА! Всичките му действия са просто КОНТРАдействия.Колко пъти имаше възможност да поеме клуба?Много! Колко пъти не го направи? Много! Винаги действа в последния момент и то с нещо, което му гарантира провал.Явно, че е че нарочно го прави.Просто иска да пречи и да бави нещата.Защо, само той си знае.Колко трябва да си прост, за да не ги виждаш тези неща.

Без да защитавам никого, нека да кажем какви са фактите. Божков се отказа от проекта си за нов клуб, когато ГГ обяви, че се захваща с автентичния ЦСКА. Божков изрази намерения за оздравяване, когато ГГ започна да се насочва към Литекс. Не виждам с какво пречи. Обаче ако погледнем от другата страна, може да се види как беше подадена молба за бърз фалит, за да не може някой да предложи оздравителен план за автентичния ЦСКА. И други подобни действия. ;)

С последното си действие това показа.Имаше достатъчно време да внесе ОП, но не той го направи в последния момент и то с разтегнат хоризонт.Спокойно може да внесе нормален ОП, с което да се противопостави на ГГ.Да спечели доверието на феновете, но и това не го направи.Прави нещата с този и онзи.Вчера казах, че един от големите кредитори се е изсмял на този план.35% на дребни парчета??? Коментарът му беше, че това е подигравка и по-добре без него, отколкото с него.Да не говорим, че кредитната експозиция се увеличава, ако се приеме този план.Като отвориш погасителната вноска ще видиш 27 000 000лв. задължение към НАП и това е задължение, което трябва да се плати, а дали ще прави предсрочни, само може да се гадае и не е гаранция, но 27млн. си седят там.С това си действие, ЦСКА още повече изпада в несигурност и дългове.

Първо, планът е внесен в законовия срок. А намеренията за него бяха изразени отдавна, още преди тези на ГГ. В случая точно ГГ е този, който играе контра с неуспешната молба за фалит и с последвалия оздравителен план.
Второ, кой план е нормален и кой е по-добър, аз не мога да коментирам. Ти ако си ги видял и имаш база за сравнение - добре.
Трето, нещата на практика зависят от Държавата, а другите кредитори могат да говорят каквото си искат.
Четвърто, тези 27 млн. лв. не са главница и няма да се увеличи лихвоносния дълг на дружеството в баланса. Увеличението ще е по линия на разходите за лихви и това е така заради разсрочването във времето, за да се намали текущата тежест.
Пето, по-голяма е несигурността и рискът от ликвидни проблеми, когато погасителният срок е по-кратък и се получава по-голямо струпване на плащания.
Шесто, при всички случаи дълговете "изяждат" част от бъдещото благосъстояние, но щом се е стигнало до тук няма напълно безболезнен изход.
Седмо, разбира се има и друга страна, която също трябва да е удовлетворена от параметрите в плана. За нея планът може да не е добър. Ще видим как ще се развият събитията.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 29 юни 2016 16:52

RockSeeker написа:
Altarf написа:Няма какво да чакаш. Ясно е какво ще се говори следващите месеци - за оздравителния план на Божков, за събрание на кредитори и т.н. Ще ги търпим глупостите на оздравителите още месец-два сигурно. Когато бъде разрешен и въпросът с базите в полза на новото дружество, старото дружество ще е приключило за футбола, независимо от това дали ще бъде приет план или не. Тогава вече може спокойно да се сложи катинарът на темата и да се направи нова във форума на Левски - "Оздравяване на ПФК ЦСКА АД", че то основно така или иначе пишат левскари.

Може и по-дълго да продължи... Базите по-лесно ще се прехвърлят. Проблемът е в тези неща, над които все още права има старото дружество и които са другото задължително условие освен стадиона, за да го приема за ЦСКА, ако щеш да го "припозная". Все тая ми е как би го нарекъл някой друг. Аз самият просто имам нужда от това, за да взема решението си.

Основание за прекратяване на договора за стадиона и базите със старото дружество има. Не е плащано с месеци. Кралев ще го прекрати едностранно и ще сключи нов с новото дружество. Такива са моите очаквания.

Върни се в “Архив”