Примера Дивисион (сезон 2010/2011)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Примера Дивисион (сезон 2010/2011)

Мнениеот megan fox » 20 юли 2011 11:28

Е нима не спорим все за едно и също?! Да, за теб може и да не е, ама аз този спор съм го водил вече стотици пъти...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 юли 2011 11:34

Santiago Munezz написа:Тва не е ли циврене според теб?Значи когато твоя отбор загуби и ти почваш да хленчиш от съдиите,че били престъпници и ви отнели победата,а когато грешките на съдиите са в полза на Барса тогава приемаш много философски нещата,че съдийските грешки били част от футбола!

Да, веднага след мача, докато съм в състояние на афект е нормално това да кажа, още повече, че това си е чистата истина! Дано да знаеш какво афект. А сега да съм тръгнал да цивря за тези реферски грешки?! :? :? :? :idea: Да съм тръгнал да цивря примерно за това, че през 2010-а на Интер им зачетоха гол от засада?! Не! Просто го приемам - минало бешило! И до там. Както казах веднъж решенията са в полза на отбора Х, веднъж са срещу него. И това е част от играта.

Само вие хейтърчетата не можете да спрете да циврите и да приемете нещата. Това е тънката разлика! И докато вие напомняте колко, кога и как е била подпирана Барса... аз ще ви напомням кога е била ощетявана! Но аз за разлика от вас не цивря, а просто съм ви контра като ви излагам контрааргументи на вашето мнение! Те това е!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 юли 2011 13:46

gunnersbg написа:Не виждам, как влизате в дискусии с Мегън Фокс, който е дървен философ, не приема чуждото мнение, опитва се да налага неговите теории и всеки,който не ги приема е комплексар и хейтър. А дали не е циврил, за гола на Милито, както той твърди, преценете вие :

Ти правиш ли разлика м/у сегашно и минало време?! Правиш ли разлика м/у състояние на афект ВЕДНАГА след мача и после откровена контра на вашите нелепи обвинения, като се изкарват контрааргументи на вашите тези?!

Очевидно не!

И да, с мен не може да се спори! Аз не приемем чуждото мнение и винаги съм прав! На който не му понася да се изнася! Доволен? ;)

П.П. Впрочем наистина никога не приемам чуждото мнение, ако се разминава с моето! Само глупаците и простите хора си нямат свое мнение и го раздават с масовката, и само слабаците и мишките не си защитават мнението!

И докато вие скачете на Барса аз ще скачам срещу вашите отбори, защото както е видно има аргументи и в двете страни! Но аз за разлика от вас не цивря - не ми се налага, моят отбор доминира, а не вашите! Няма значение как! Важен е факта на доминацията!
Грешки има и в двете посоки вие виждате само едните и изкарвате тях, е аз ще виждам и ще изкарвам другите! И аз няма да отстъпя! Искате да спра, ок тогава първо спрете вие! :twisted: :twisted: :twisted: Хората са казали, че по-умният отстъпва! Е бъдете по-умни от мен и отстъпете, защото аз няма да го направя, независимо какво ще ми струва!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 юли 2011 14:31

Стига сте се карали, как не ви омръзна все една и съща плоча да въртите. :mrgreen:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 юли 2011 14:52

Madridist написа:Стига сте се карали, как не ви омръзна все една и съща плоча да въртите. :mrgreen:

На моменти е досадно, на моменти е забавно. Поне спазваме добрият тон ;)

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 20 юли 2011 15:20

Благодаря,че ми каза какво е циврене....значи на теб когато цивриш след някой мач ти е простено щото си бил aфектиран,ми някой може и месеци и години наред да е афектиран от някой мач значи му е разрешено да хленчи от съдийските грешки в дадения мач,но не е въпроса в това дали си афектиран след мач или не,щом си толкова емоционален няма да пишеш и четеш във форума докато не ти мине яда щото освен още повече нерви в излишни спорове след такъв мач друго неможеш да си докараш!
А я сега ни разясни защо Фабрегас е ваша собственост след като още не сте го купили и как Арсенал трябва да ви го пуснат без пари? :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 юли 2011 16:28

Новини и слухове около Атлети от последните чaсове :
Тиаго подписва постоянен договр след като разтрогна с Ювентус .
Изкара в Мадрид последната година и половина като преотстъпен , не е някакъв супер
футболист но като за без пари бива има опит момчето .
Слухове :
- Атлетико се интересуват от Тибо Куртоа вратярят не Генк който е пред подписване
на договор с Челси . Той дори е минал мед. прегледи в Лондон но се говори че след подписване на договор ще бъде преотстъпен , единият вариант е Челси да го върнат под наем в Генк но Атлетико също може да поискат играча за 1 или 2 г. под наем . Твърдо ще се търси вратар в момента Асенхо(бивш мл. национал) и Хоел(настоящ мл.национал резерва на Де Хеа и в Атл. и в U21)са вратарите .
- Интересен слух е че Атл. М ще се опита да даде шанс на Диего (Вердер,Ювентус,Волфсбург) да върне формата си . Играчът е в трансф. листа на вълците и засега няма клубове от Европа които да са отправили оферта за него .
- Атл. М се интересува от Фалкао , това ме накара да се засмея искрено защото не виждам как ще напусне Порто за да премине в Атлетико .Другите нападатели които се споменават са Дж. Роси и Освалдо(Еспаньол).

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 юли 2011 16:32

Santiago Munezz написа:но не е въпроса в това дали си афектиран след мач или не,щом си толкова емоционален няма да пишеш и четеш във форума докато не ти мине яда щото освен още повече нерви в излишни спорове след такъв мач друго неможеш да си докараш!

Ето тук си много прав! И наистина този съвет трябва да го послушам. Когато резултатите не са добри за любимият ми отбор да не посещавам форума, за да не се получават конфликти. :) Ако не друго то бързо ми минава яда, но докато съм обзет от него...

Santiago Munezz написа:А я сега ни разясни защо Фабрегас е ваша собственост след като още не сте го купили и как Арсенал трябва да ви го пуснат без пари? :lol: :lol:

Още древните римляни са го казали много хубаво: "prior tempore - potior jure" Т.е. Пръв по време, пръв по право! ;) Всички знаем, че Венгер ходи по школите на големите отбори да им обира кадърните деца, още докато са много млади и по-важното ОЩЕ ДОКАТО НЕ СА ПОДПИСАЛИ ДОГОВОРИ, за да няма трансферни суми, а само някакви мизерни обезщетения! Евала на Венгер, че има страхотен нюх да усеща таланта в младите футболисти - в това отношение французина е много голям, но не му прави чест това, което върши! Това си е кражба! Кражба на талант! За толкова години франсето вместо да ходи да краде от школите на отборите да беше развил школата на Арсенал, ама е далеч по-лесно да крадеш на готово, отколкото да изграждаш своя работеща школа! Тези скаути, които използва Венгер, за да му намират таланти за крадене... ако ги използваше за търсене на деца за школата на топчиите... сега Арсенал щяха да имат една от най-силните школи в Европа и света!

И точно затова казвам, че Фабрегас е наша собственост! Защото не си губиш правото на собственост, когато ти откраднат нещо! Независимо, че то вече не е твое притежание, то си остава твоя собственост! УЕФА принуди Венгер и Арсенал да платят някакво мижаво обезщетение на Барселона за отмъкнатият Фабрегас, но това не е достатъчно! За да бъде всичко чисто и справедливо сега французина трябва да го пусне... е не за същите жълти стотинки, но не и да иска 40 милиона паунда! Просто не е редно! И само не ми казвай, че Фабрегас сам е изявил желание да отиде в Арсенал, защото едно 16 годишно лице няма право да изразява правно-релевантна воля и тя няма тежест пред съда! С други думи желанието на едно 16 годишно хлапе не пораждат никакви правни последици, защото то не е дееспособно! Т.е. дори Сеск наистина да е искал да отиде в Арсенал това не поражда никакви правни основания и не оправдава кражбата на Венгер! От тази гледна точка на правото и използвайки правните норми записани в Закона за Собствеността мога да казвам, че Сеск е наша собственост! ;)

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 20 юли 2011 17:01

Мда, слуха за Кортуа и аз го четох. В английските форуми се говори, че ще ви го пуснем под наем, но само ако ни продадете Агуеро! ;) ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юли 2011 17:03

Убеден съм,че Арсенал не само трябва да дадат Фабрегас на Барселона без пари,ами трябва и да доплатят :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Архив”