ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Altarf » 29 юни 2016 16:04

KAT90 написа:Никой ли не вижда, че ВБ НЕ иска да се занимава с ЦСКА! Всичките му действия са просто КОНТРАдействия.Колко пъти имаше възможност да поеме клуба?Много! Колко пъти не го направи? Много! Винаги действа в последния момент и то с нещо, което му гарантира провал.Явно, че е че нарочно го прави.Просто иска да пречи и да бави нещата.Защо, само той си знае.Колко трябва да си прост, за да не ги виждаш тези неща.

За да не ги виждаш, трябва да си левскар или оздравител (човек, който желае същото като левскарите). ;)

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 29 юни 2016 16:05

W84me написа:Аз все пак имам някаква надежда, че това не са истинските фенове, а са форумните мишки, които не стъпват на стадиона. Иначе ще е много жалко, че сме имали за най-голям противник едни женчовци...

Картодържател съм. В сектор А всички са за Гриша Ганчев.

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 29 юни 2016 16:05

eMs1 написа:
Tommi написа:
CSKA 78 написа:
Според закона, ако искаш да изплащаш нещо, трябва да си на възраст между 18 и 75 години! Като срокът на изплащане не трябва да надхвърля възрастта от 75 години! А, при божковия план вече става дума за 90 годишна възраст, когато ще приключат изплащанията на дълговете! Иначе няма да се впускам в подробности колко несъстоятелен е планът на Божков! :shock: :) :)

Микренска юридическа школа... :) По кой закон се гледа възрастта на юридическо лице, тъй като оздравяването би се извършвало от юридическо лице?

Тихо сега, виж, че го е оцветил даже.

Приятелю,ти с ушетата ви виждаш :lol:
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 юни 2016 16:05

W84me написа:
boabbb написа:
W84me написа:Аз все пак имам някаква надежда, че това не са истинските фенове, а са форумните мишки, които не стъпват на стадиона. Иначе ще е много жалко, че сме имали за най-голям противник едни женчовци...

Леко, мъжки ... :lol: :lol: :lol:

Доста съм възмъжал, да знаеш.

Ей Богу, това от кога :lol: :lol: Казал съм ти да внимаваш с химията :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 29 юни 2016 16:07

Tommi написа:
CSKA 78 написа:
Според закона, ако искаш да изплащаш нещо, трябва да си на възраст между 18 и 75 години! Като срокът на изплащане не трябва да надхвърля възрастта от 75 години! А, при божковия план вече става дума за 90 годишна възраст, когато ще приключат изплащанията на дълговете! Иначе няма да се впускам в подробности колко несъстоятелен е планът на Божков! :shock: :) :)

Микренска юридическа школа... :) По кой закон се гледа възрастта на юридическо лице, тъй като оздравяването би се извършвало от юридическо лице?

Това юридическо лице си има собственик, който гарантира изплащането на задълженията?! Бат Тами, нали ни си мислиш, че самото юридическото лице ще изплаща дълговете?! :lol: :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 29 юни 2016 16:08

Беладоната е тук...
Чакаме да ни смрази с някоя "новина"...

:shock:

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 29 юни 2016 16:09

Altarf написа:Мнението на левскарите ми е абсолютно безразлично. За тях ЦСКА е клуб, който е създаден от властта, няма нито една честно спечелена титла и трябва да бъде закрит като спомен от миналото. От такива фенчета може да се очаква единствено злоба, незачитане и подигравки до последен дъх! Последната година не е прецедент за българсикя футбол. Познайте обаче защо сините ни приятели не казват и дума за другите клубове, които си смениха дружествата? Много просто - защото имат комплекс от ЦСКА. ЦСКА винаги е бил по-успешният отбор, с по-успешни играчи, по-добри европейски участия и по-висока разпознаваемост. Това прави ЦСКА ЦСКА за тях! И докато те се дразнят на Ганчевия ЦСКА по същия начин, по който се дразнеха и когато ЦСКА участваше със старото дружество, аз съм напълно спокоен, защото схемата е 100% припозната от левскарите.

БЛАГОДАРИМ ВИ!

И това си е вярно :lol: Ако не искаха да "припознават" - трябваше да са апатични, а не да скачат и реват на умряло :lol:
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 29 юни 2016 16:09

RockSeeker написа:
ss1914 написа:Както виждаш се правят и концерти, за да се изплати.

Муахахахахаха хахахахахаха хахахахахахаха ей, удряш дъното, дълбай - има още накъде сигурно! :lol: :lol: :lol:

Удобно си го изрязал кълвач 8-)
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 29 юни 2016 16:10

Аз не знам,тия хора ,Армейци, не разбраха ли ,че този план 30 годишен или 15 годишен или колокото и да е там ,е един затвор без решетки и прави клуба зависим и то на 100%, от тоя дето оздравява!Една негова прищявка или някаква лична неудача и ...всичко заминава!Ако целта е да мижитираме или да вететираме 15-30 години -не мерси,нямаше нужда :!: ;)
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 юни 2016 16:11

RockSeeker написа:
Altarf написа:Мнението на левскарите ми е абсолютно безразлично. За тях ЦСКА е клуб, който е създаден от властта, няма нито една честно спечелена титла и трябва да бъде закрит като спомен от миналото. От такива фенчета може да се очаква единствено злоба, незачитане и подигравки до последен дъх! Последната година не е прецедент за българсикя футбол. Познайте обаче защо сините ни приятели не казват и дума за другите клубове, които си смениха дружествата? Много просто - защото имат комплекс от ЦСКА. ЦСКА винаги е бил по-успешният отбор, с по-успешни играчи, по-добри европейски участия и по-висока разпознаваемост. Това прави ЦСКА ЦСКА за тях! И докато те се дразнят на Ганчевия ЦСКА по същия начин, по който се дразнеха и когато ЦСКА участваше със старото дружество, аз съм напълно спокоен, защото схемата е 100% припозната от левскарите.

БЛАГОДАРИМ ВИ!

И това си е вярно :lol: Ако не искаха да "припознават" - трябваше да са апатични, а не да скачат и реват на умряло :lol:

Абсолютно :lol: Ако си мислеха, че ЦСКА е закрит, нямаше да има толкова масово рязане на вени :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”