ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Tommi » 29 юни 2016 15:57

CSKA 78 написа:
Според закона, ако искаш да изплащаш нещо, трябва да си на възраст между 18 и 75 години! Като срокът на изплащане не трябва да надхвърля възрастта от 75 години! А, при божковия план вече става дума за 90 годишна възраст, когато ще приключат изплащанията на дълговете! Иначе няма да се впускам в подробности колко несъстоятелен е планът на Божков! :shock: :) :)

Микренска юридическа школа... :) По кой закон се гледа възрастта на юридическо лице, тъй като оздравяването би се извършвало от юридическо лице?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 юни 2016 15:57

Аз все пак имам някаква надежда, че това не са истинските фенове, а са форумните мишки, които не стъпват на стадиона. Иначе ще е много жалко, че сме имали за най-голям противник едни женчовци...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 29 юни 2016 15:59

Tommi написа:
CSKA 78 написа:
Според закона, ако искаш да изплащаш нещо, трябва да си на възраст между 18 и 75 години! Като срокът на изплащане не трябва да надхвърля възрастта от 75 години! А, при божковия план вече става дума за 90 годишна възраст, когато ще приключат изплащанията на дълговете! Иначе няма да се впускам в подробности колко несъстоятелен е планът на Божков! :shock: :) :)

Микренска юридическа школа... :) По кой закон се гледа възрастта на юридическо лице, тъй като оздравяването би се извършвало от юридическо лице?

Тихо сега, виж, че го е оцветил даже.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 юни 2016 15:59

W84me написа:Аз все пак имам някаква надежда, че това не са истинските фенове, а са форумните мишки, които не стъпват на стадиона. Иначе ще е много жалко, че сме имали за най-голям противник едни женчовци...

Леко, мъжки ... :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 29 юни 2016 16:00

W84me написа:Аз все пак имам някаква надежда, че това не са истинските фенове, а са форумните мишки, които не стъпват на стадиона. Иначе ще е много жалко, че сме имали за най-голям противник едни женчовци...

Айде, айде... не "страдай" толкова...
Намерихте ли "Указа" бе ???

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 29 юни 2016 16:02

vaskonti написа:Как пък всички ме разбират, само ти си се извисил интелектуално и не разбираш?
Както казах, моли се да не разбереш. Защото ако и когато дойде момента...разбирането ще ти дойде изневиделица. И не, не те заплашвам да те бия, в случай, че това си "разбрал" от написаното.

Едва ли ще разбера, така че ми пиши лично съобщение, когато трябва да изпищя.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 29 юни 2016 16:03

Tommi написа:
CSKA 78 написа:

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Важно е че има мускули!
Момчета етрополци, честито ви участие във Висшата Лига :shock: ! За ЦСКА ще почакаме и ще видим!
Мога да ви гарантирам че огромен процент привърженици на ЦСКА не приемата Етрополе - Литекс и не са 1 или 5 %-та!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 29 юни 2016 16:03

Е да,ама ние никога не сме ви имали за най-голям протвник,там е голямата разлика :lol:
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 юни 2016 16:03

boabbb написа:

Леко, мъжки ... :lol: :lol: :lol:

Доста съм възмъжал, да знаеш.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 29 юни 2016 16:04

eMs1 написа:Не цитарай само моето мнение, то беше по повод на това, че някой ме убеждаваше, че Ганчев ще плаща всичко на НАП и 35% на останалите кредитори. Ако е имал намерението от самото начало да плаща на НАП и кредитори, защо имаше две молби за фалит?
Ако имаше намерение да плаща, то имаше много време да заяви и да си даде ОП, 100% щяха да ни пуснат в "Б" група с план, те цяла нова лига направиха за да върнат Литекс, ти за Б група.....
Относно на каквито и да са "действия между дружествата", то те няма как да се случат по време на сезона.
Всичко е с цел да не се плаща нищо (изключая издръжката на отбора във "В" група) за ЦСКА. Да си прекръсти отборчето и да го доведе на "Армията". Да каже това е ЦСКА! И да му повярват всички. Е доста повярваха, други не сме. Но най-показателното за селският му манталитет на мутра е пускането на заявлението за преименуването на ЦСКА на ФК Лупи. Адвоката му е бил наясно, че няма да го приемат в ТР, защото не е бил упълномощен редовно. Но самото действие беше да са убедени тези които му повярваха, че това е само едно АД и не значи нищо, а както се вижда от писаниците тук... :lol:

Съгласен съм. И да - отговорът ми е само по твоя пост и него цитирам, защото предният/те не съм го/ги чел. Чета мнения на избрани хора, с които смятам, че има какво да си кажем/обсъдим, че иначе няма смисъл. И е твърде вероятно да си прав и това да не може да стане или най-малкото да е възможно не по-рано от следващия сезон... Което вероятно би означавало, че дори през сегашният преименуваният Литекс, евентуално играещ на Армията да спечели нещо - как после като/ако стане ЦСКА образно казано ще бъде добавено отличието към историята ни?... А бе много кофти ситуация. Казвал съм го и преди - нито ВБ, нито ГГ са това, което бих желал за любимия си клуб...
Последна промяна от RockSeeker на 29 юни 2016 16:04, променено общо 1 път.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Върни се в “Архив”