eMs1 написа:Не цитарай само моето мнение, то беше по повод на това, че някой ме убеждаваше, че Ганчев ще плаща всичко на НАП и 35% на останалите кредитори. Ако е имал намерението от самото начало да плаща на НАП и кредитори, защо имаше две молби за фалит?
Ако имаше намерение да плаща, то имаше много време да заяви и да си даде ОП, 100% щяха да ни пуснат в "Б" група с план, те цяла нова лига направиха за да върнат Литекс, ти за Б група.....
Относно на каквито и да са "действия между дружествата", то те няма как да се случат по време на сезона.
Всичко е с цел да не се плаща нищо (изключая издръжката на отбора във "В" група) за ЦСКА. Да си прекръсти отборчето и да го доведе на "Армията". Да каже това е ЦСКА! И да му повярват всички. Е доста повярваха, други не сме. Но най-показателното за селският му манталитет на мутра е пускането на заявлението за преименуването на ЦСКА на ФК Лупи. Адвоката му е бил наясно, че няма да го приемат в ТР, защото не е бил упълномощен редовно. Но самото действие беше да са убедени тези които му повярваха, че това е само едно АД и не значи нищо, а както се вижда от писаниците тук...

Съгласен съм. И да - отговорът ми е само по твоя пост и него цитирам, защото предният/те не съм го/ги чел. Чета мнения на избрани хора, с които смятам, че има какво да си кажем/обсъдим, че иначе няма смисъл. И е твърде вероятно да си прав и това да не може да стане или най-малкото да е възможно не по-рано от следващия сезон... Което вероятно би означавало, че дори през сегашният преименуваният Литекс, евентуално играещ на Армията да спечели нещо - как после като/ако стане ЦСКА образно казано ще бъде добавено отличието към историята ни?... А бе много кофти ситуация. Казвал съм го и преди - нито ВБ, нито ГГ са това, което бих желал за любимия си клуб...