ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот парци » 29 юни 2016 15:18

KAT90 написа:... От окръжна директно във втора лига...

Доста палячовско твърдение от фен на ТРИ отбора от "Б" група (единият от които не може да получи лиценз, другият бе изгонен от А група задето си извади отбора в мач, а третият вече не съществува), качени по държавна поръчка с абсолютно измислени правила и закони, вече като четвърти отбор, в "А" група.
Изображение

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 29 юни 2016 15:19

ss1914 написа:Аз ако бях в управлението на някой отбор, моментално прекратявах плащанията по всякакви задължения, като са такива правилата и е законно, нека е за всички !

:lol:

Не може...
"Ние" сме клуб със "световна" значимост... а "Вие" сте с "квартална"...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 29 юни 2016 15:20

djd написа:Нещо си се объркал. БФС не казва, че ПФК "ЦСКА-София" е 31 кратен шампион на България, а че е преобразувания ПФК "Литекс". Също така ПФК "ЦСКА-София" все още няма разрешение да играе на Армията. Така че за какви Армейци говорим?
Нека не изпреварваме събитията. :)

Не се хаби - който както иска го е видял/вижда, на никой няма да променим позициите като спорим ;) Просто с тебе като гледам сме от тези, които са "по средата" между двата лагера ;)
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 юни 2016 15:21

CSKA 78 написа:
vaskonti написа:Няма кой да трогнеш. Седи гледай филма - сега чакаме с интерес ФИФА, а аз чакам решението за оздравяването - тогава ще стане интересно тук за някои хора. Такъв сеир и писъци ще има, каквито не е имало никога.

Правната комисия към БФС е категорична, че промените в наименованието и седалището на дружеството от "ПФК Литекс" - Ловеч" АД на "ПФК ЦСКА – София" ЕАД са направени по установения ред в националното законодателство и вътрешните актове на БФС.

Та, какво чакаш от УЕФА, поздравителна картичка, може би?! ;) :) :)

Решението за освежаването е доста далече! Да видим първо дали министърът на финансите ще допусне разсрочване на дълга към НАП за 30 години, след като Божков е вече на 60 години?! :shock: :o

Някой някога да е оспорвал, че е незаконно да се променя име и адрес?
Ти за почти година не си успял да разбереш къде всъщност е проблемът! Не е нужно да ми отговаряш, поне докато не го разбереш! Ако ще и след 3 години да е!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 29 юни 2016 15:21

Haralampy написа:
ss1914 написа:Аз ако бях в управлението на някой отбор, моментално прекратявах плащанията по всякакви задължения, като са такива правилата и е законно, нека е за всички !

:lol:

Не може...
"Ние" сме клуб със "световна" значимост... а "Вие" сте с "квартална"...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не знам Литекс да са със световна значимост, нито другия, кой ви знае вас филмари, световно значими били :lol:
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 29 юни 2016 15:23

vaskonti написа:Няма кой да трогнеш. Седи гледай филма - сега чакаме с интерес ФИФА, а аз чакам решението за оздравяването - тогава ще стане интересно тук за някои хора. Такъв сеир и писъци ще има, каквито не е имало никога.
Василе,тоя бутафорен план в ученическа тетрадка изрисуван с пеперудки като девически лексикон не вдъхва никакво доверие !!! Все пак ще чакаме мнението на Държавата.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 29 юни 2016 15:23

Гришата излезе голям глупак, що му трябваше да прави тия циркове с Монтана за купата, сега и в ЕКТ, щеше да играе.Пък с една добра селекция, можеше и в групите.А там са кинтите.Ама къде толкова акъл от един пехливанин. 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 29 юни 2016 15:23

CSKA 78 написа:

Правната комисия към БФС е категорична, че промените в наименованието и седалището на дружеството от "ПФК Литекс" - Ловеч" АД на "ПФК ЦСКА – София" ЕАД са направени по установения ред в националното законодателство и вътрешните актове на БФС.

Та, какво чакаш от УЕФА, поздравителна картичка, може би?! ;) :) :)

Това дето си го цитирал разбираш ли какво е?? Да, законно ПФК Литекс си сменя името на ПФК ЦСКА София, ЕИК-то си е на Литекс, както и коефициента за европа история и т.н., за това УЕФА копче не могат да ви кажат. Виж, обаче ако искате да имате коефициента и историята на ЦСКА, то тогава може и да има картички ;)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 29 юни 2016 15:24

vaskonti написа:Някой някога да е оспорвал, че е незаконно да се променя име и адрес?
Ти за почти година не си успял да разбереш къде всъщност е проблемът! Не е нужно да ми отговаряш, поне докато не го разбереш! Ако ще и след 3 години да е!

Тогава се изясни точно какво имаш предвид, или просто си пишеш под влиянието на емоцията?! :shock: :) ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 юни 2016 15:25

soilwork написа:
Василе,тоя бутафорен план в ученическа тетрадка изрисуван с пеперудки като девически лексикон не вдъхва никакво доверие !!! Все пак ще чакаме мнението на Държавата.

Ти прочете ли го, кредитор ли си на ЦСКА, та не ти вдъхва доверие? И въобще това мнение на какво се базира - на обективна преценка или на обещание за 10 титли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”