eddie написа:Вън ГОВЕДАТА от темата на ЦСКА![]()
![]()
Темата наистина е за ЦСКА,не за примерно:
Припознаваме ли Чавдар-Литекс за ЦСКА.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
eddie написа:Вън ГОВЕДАТА от темата на ЦСКА![]()
![]()
angelco77 написа:eddie написа:Вън ГОВЕДАТА от темата на ЦСКА![]()
![]()
Темата наистина е за ЦСКА,не за примерно:
Припознаваме ли Чавдар-Литекс за ЦСКА.
sin4ec написа:Понеже ме разръчкаха тука, взех си едно смочевско шардоне. Наздраве!
По темата-манете ебавките, бих искал да обърна внимание на един щрих, който убягна на повечето люде. Бибитко спомена, че ще изпълни ангажимента. Но и че законът трябва да се спази. И че държавата трябва да си получи парите.
Според някои умни хора, тук е ключът от палатката. Трябва да е ясно на всеки, че без да се платят тези пари, просто няма да стане. Без тях Литекс си остава Литекс и няма лиценз-просто е, и е логично. Ето ви обяснението за подмотването на БФС. Бибитко спомена и също, че е уредил някаква виртуална среща ВБ-ГГ, да се разбирали какво ще правят. Не знам дали са се разбрали, но Литекс Етрополе ще получи зелена светлина само при споменатите обстоятелства.
Да предположим, че парите се платят. Тогава ЦСКА се е издължил към държавата и почва на чисто през етрополската схема. Доколко феновете на червените и феновете на другите отбори ще припознаят това за ЦСКА е отделен въпрос, който не бърка особено държавата. За нея в случая е важно да не се даде кофти пример на другите отбори, а и на всички хора, плащащи данъци. Нещата са прости и не знам защо търсите под вола теле, сложни конспирации, Шишита, НАТО, Мосад и прочее...No pay, no gain, както е казано.
Е, като добавим и егото на Боко да се изтипоса и да каже: " Я, ефендимис, видяхте ли как Аз оправих хавата? ", и всичко си идва на мястото.
Тъй де, да си го кажем как стоят нещата.
eddie написа:
Бибитко американците го държат с досиетата, руснаците с газа, турците с бежанците, а европейците с фондовете.. та едва ли има време да пилее нерви и сили с некви футболни сапунки. Според мене иска да крещи "оправяйте се там и не ме занимавайте с глупости". Този, който пречи, и то пречи на Ганчев, а не на ЦСКА директно, е дебелия с неговите хора в бфс - пречи и на Ганчев, е*ава и Боце.. затова се мотат толкова перуките, щото накъдето и да се обърнат все им лъсват задниците..
run1973 написа:Донето май замина да търси нови информации,щото тия днешните не и харесват много.Да мои д а дигне тонуса малко,ако са и свършили медикаментите
Beladona написа:run1973 написа:Донето май замина да търси нови информации,щото тия днешните не и харесват много.Да мои д а дигне тонуса малко,ако са и свършили медикаментите
Тошко Янчев ще е треньорът на ЦСКА !!! Ето ви ново инфо !!!
Beladona написа:run1973 написа:Донето май замина да търси нови информации,щото тия днешните не и харесват много.Да мои д а дигне тонуса малко,ако са и свършили медикаментите
Тошко Янчев ще е треньорът на ЦСКА !!! Ето ви ново инфо !!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост