powerkroky написа:
НА ЧЕЛО !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
powerkroky написа:
maxi1914 написа:НА ЧЕЛО !!!
Beladona написа:Haralampy написа:Beladona написа:Сега да ви кажа с какво ви разкъртих, припознавачи !!! Разкъртих ви с истината и с повечето и формация, която имам от вас !!! А вие сте си лесни по принцип !!! Убивай и излежавай !!!
![]()
Колега, приятелски съвет - "заключвате" кака Дора някъде без "достъп" до микрофони...
Иначе сте съвсем отекли...
![]()
![]()
Аз тази госпожа не я познавам
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ceBep написа:Намери се човек, който иска да плати, но те не желаят, понеже бил говедото Божков, човека на Шиши ( въпреки че Божков може да го купи и продаде ) Истината е, че хуя на Гришата ви е заседнал в гърлата и явно ви притиска очите. Спускат ви се некви опорни точки от няколко глупака в официалния форум, и стадото е готово. Не си прави труда да напрегне дори гънката си. Вие няма нужда да сте платени, защото сте толкова прости и наивни, че няма нужда да ви се плаща. Вместо да се радвате, че има реален шанс клубът ни да се спаси, вие се надявате да ни заличат. Евала, големи сте армейци! Дано никога повече не се налага да сме на един стадион.

sin4ec написа:Понеже ме разръчкаха тука, взех си едно смочевско шардоне. Наздраве!
По темата-манете ебавките, бих искал да обърна внимание на един щрих, който убягна на повечето люде. Бибитко спомена, че ще изпълни ангажимента. Но и че законът трябва да се спази. И че държавата трябва да си получи парите.
Според някои умни хора, тук е ключът от палатката. Трябва да е ясно на всеки, че без да се платят тези пари, просто няма да стане. Без тях Литекс си остава Литекс и няма лиценз-просто е, и е логично. Ето ви обяснението за подмотването на БФС. Бибитко спомена и също, че е уредил някаква виртуална среща ВБ-ГГ, да се разбирали какво ще правят. Не знам дали са се разбрали, но Литекс Етрополе ще получи зелена светлина само при споменатите обстоятелства.
Да предположим, че парите се платят. Тогава ЦСКА се е издължил към държавата и почва на чисто през етрополската схема. Доколко феновете на червените и феновете на другите отбори ще припознаят това за ЦСКА е отделен въпрос, който не бърка особено държавата. За нея в случая е важно да не се даде кофти пример на другите отбори, а и на всички хора, плащащи данъци. Нещата са прости и не знам защо търсите под вола теле, сложни конспирации, Шишита, НАТО, Мосад и прочее...No pay, no gain, както е казано.
Е, като добавим и егото на Боко да се изтипоса и да каже: " Я, ефендимис, видяхте ли как Аз оправих хавата? ", и всичко си идва на мястото.
Тъй де, да си го кажем как стоят нещата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта