ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

maxi1914
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот maxi1914 » 28 юни 2016 19:06

powerkroky написа:Изображение

НА ЧЕЛО !!!
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 28 юни 2016 19:10

maxi1914 написа:НА ЧЕЛО !!!

Макси, расте ли бибитката, бе.. още малко и ставаш максимален..
Тоя интервал с три удивителни ми напомня някой :roll: .. някоя :roll: .. някоя Белла.. Дона.. хм?

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 28 юни 2016 19:10

Подкрепа за Гриша Ганчев.Вън Черепите,Костите,Пияните бабички и пишман ветераните от ЦСКА.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 28 юни 2016 19:10

Beladona написа:
Haralampy написа:
Beladona написа:Сега да ви кажа с какво ви разкъртих, припознавачи !!! Разкъртих ви с истината и с повечето и формация, която имам от вас !!! А вие сте си лесни по принцип !!! Убивай и излежавай !!! :)

:lol:

Колега, приятелски съвет - "заключвате" кака Дора някъде без "достъп" до микрофони...
Иначе сте съвсем отекли...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аз тази госпожа не я познавам

А, ся.....!
Ново, 20.....!
Сладкиш, до оня ден първи пускаше новините, днес не се познаваме !? :shock:
Да не ти е откраднала мъжлето тая мръсница !? :evil:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 28 юни 2016 19:11

Вън ГОВЕДАТА от темата на ЦСКА :!: :!: :!:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 28 юни 2016 19:17

ceBep написа:Намери се човек, който иска да плати, но те не желаят, понеже бил говедото Божков, човека на Шиши ( въпреки че Божков може да го купи и продаде ) Истината е, че хуя на Гришата ви е заседнал в гърлата и явно ви притиска очите. Спускат ви се некви опорни точки от няколко глупака в официалния форум, и стадото е готово. Не си прави труда да напрегне дори гънката си. Вие няма нужда да сте платени, защото сте толкова прости и наивни, че няма нужда да ви се плаща. Вместо да се радвате, че има реален шанс клубът ни да се спаси, вие се надявате да ни заличат. Евала, големи сте армейци! Дано никога повече не се налага да сме на един стадион.

Респект,пич,за мнението ти!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 юни 2016 19:21

Понеже ме разръчкаха тука, взех си едно смочевско шардоне. Наздраве!
По темата-манете ебавките, бих искал да обърна внимание на един щрих, който убягна на повечето люде. Бибитко спомена, че ще изпълни ангажимента. Но и че законът трябва да се спази. И че държавата трябва да си получи парите.
Според някои умни хора, тук е ключът от палатката. Трябва да е ясно на всеки, че без да се платят тези пари, просто няма да стане. Без тях Литекс си остава Литекс и няма лиценз-просто е, и е логично. Ето ви обяснението за подмотването на БФС. Бибитко спомена и също, че е уредил някаква виртуална среща ВБ-ГГ, да се разбирали какво ще правят. Не знам дали са се разбрали, но Литекс Етрополе ще получи зелена светлина само при споменатите обстоятелства.
Да предположим, че парите се платят. Тогава ЦСКА се е издължил към държавата и почва на чисто през етрополската схема. Доколко феновете на червените и феновете на другите отбори ще припознаят това за ЦСКА е отделен въпрос, който не бърка особено държавата. За нея в случая е важно да не се даде кофти пример на другите отбори, а и на всички хора, плащащи данъци. Нещата са прости и не знам защо търсите под вола теле, сложни конспирации, Шишита, НАТО, Мосад и прочее...No pay, no gain, както е казано.
Е, като добавим и егото на Боко да се изтипоса и да каже: " Я, ефендимис, видяхте ли как Аз оправих хавата? ", и всичко си идва на мястото.
Тъй де, да си го кажем как стоят нещата.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 28 юни 2016 19:23

Стига,.. за пари го правиха, простете им! Васконти, 82, беладона, кашчей, Ицко, ...14.,, извинете се бе, бъдете мъже /ако/!.. ;)
Само ЦСКА!.. Освежителите не можаха да ни затрият! Черепчета, Перуци, Котараци, + Дуче, Цимбик и сие,.. да го дхат! :evil:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 28 юни 2016 19:25

Ще си налея и аз едно розе,че само това напипвам по шкафовете :mrgreen:
И да вметна,че ако това е единственният що годе някъв вариант да се озапти беладонка и 4 -мата му последователи,аир да има и спокойствие,съм склонен да с е съглася на чаша розе :mrgreen:
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 28 юни 2016 19:26

sin4ec написа:Понеже ме разръчкаха тука, взех си едно смочевско шардоне. Наздраве!
По темата-манете ебавките, бих искал да обърна внимание на един щрих, който убягна на повечето люде. Бибитко спомена, че ще изпълни ангажимента. Но и че законът трябва да се спази. И че държавата трябва да си получи парите.
Според някои умни хора, тук е ключът от палатката. Трябва да е ясно на всеки, че без да се платят тези пари, просто няма да стане. Без тях Литекс си остава Литекс и няма лиценз-просто е, и е логично. Ето ви обяснението за подмотването на БФС. Бибитко спомена и също, че е уредил някаква виртуална среща ВБ-ГГ, да се разбирали какво ще правят. Не знам дали са се разбрали, но Литекс Етрополе ще получи зелена светлина само при споменатите обстоятелства.
Да предположим, че парите се платят. Тогава ЦСКА се е издължил към държавата и почва на чисто през етрополската схема. Доколко феновете на червените и феновете на другите отбори ще припознаят това за ЦСКА е отделен въпрос, който не бърка особено държавата. За нея в случая е важно да не се даде кофти пример на другите отбори, а и на всички хора, плащащи данъци. Нещата са прости и не знам защо търсите под вола теле, сложни конспирации, Шишита, НАТО, Мосад и прочее...No pay, no gain, както е казано.
Е, като добавим и егото на Боко да се изтипоса и да каже: " Я, ефендимис, видяхте ли как Аз оправих хавата? ", и всичко си идва на мястото.
Тъй де, да си го кажем как стоят нещата.

Бибитко американците го държат с досиетата, руснаците с газа, турците с бежанците, а европейците с фондовете.. та едва ли има време да пилее нерви и сили с некви футболни сапунки. Според мене иска да крещи "оправяйте се там и не ме занимавайте с глупости". Този, който пречи, и то пречи на Ганчев, а не на ЦСКА директно, е дебелия с неговите хора в бфс - пречи и на Ганчев, е*ава и Боце.. затова се мотат толкова перуките, щото накъдето и да се обърнат все им лъсват задниците..

Върни се в “Архив”