ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

maxi1914
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот maxi1914 » 28 юни 2016 17:53

Red joker написа:
maxi1914 написа:
Red joker написа:
maxi1914 написа:
draki75 написа:На всяка страница ще си питам.
Васконтииии, ела ме заведи в Ловеч!
Ама първо през Армията да натоварим трофеите!

И аз ще си питам
Лиценз
Група
Стадион
История
Как ?

С мерак :idea: А за рак,простак и мерак ,лек нема 8-) 8-)

Тц за мерак има . Знаеш ли как ще ми олекне когато тръгнете за Ловеч .

Нема да стане,ше си останеш само с мерака :cry:

Аз съм млад ще стане .
@драки
И аз ще си питам
Лиценз
Група
Стадион
История
Как ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 28 юни 2016 17:56

Red joker написа:
KAT90 написа:
Tommi написа:
KAT90 написа:
1982 написа:Литекс не е ново дружество, то си е старо и си има своя собствена история - тази на Литекс.

Откога дружество има история на футболен клуб? :lol: Значи ли, че Литекс Комерс има история от N година, когато е основан оригиналния Литекс?
Или историята на Head and Shoulders е тази на Procter and Gamble! :lol:

Професионален футболен клуб Литекс (вече с името ЦСКА) и Литекс Комерс са различни дружества...

Да, грешката е моя.Но историята футболен отбор няма как да се преписва на дружество.По същата логика Нове Холдинг може да каже, че е основана през 1948, ако придобие активите и пасивите на ЦСКА и стане собственик.

А бе ,бате всичко са внушения и спекулации на разни хитреци и...кой се хване -хване!Плитка стратегия, за плитки умове :idea: :!:

Лошото, е че много се хващат, което не говори добре за интелекта им.Една лъжа повторена 100 пъти става истина(поне за тях).Никой ли не се замисля, как хора, които винаги се плюли по ЦСКА, сега искат най-доброто?? Това малко ли говори. Абе излезте и поговорете с някой страничен, щом ние сме припознавачи и не разбираме.Нека той ви обясни как стоят нещата.Но не, кашкай, един фен на морето, журналист, който живее в собствен свят и група подуенци са критерия и адекватното мнение.Да не се учудите, защо ни управляват пожарникари, психолози, физкултурници.....
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юни 2016 17:56

Донкеее,видях та,Донкееее, ни съ крий,излйез :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 28 юни 2016 17:57

Haralampy написа:
eddie написа:
Маги Стралска написа:гнусни охлюви оранжеви..... стига сте петнили името на ЦСКА.... бясна съм.... и ви мразя с цялата си душа.... вие не сте хора..... гнусни оранжеви охлюви.... :twisted: :twisted: :twisted:

Маги, обичЪм тЪ.. ако не си намериш никой в Елмаз-а, аз съм насреща.. 8-)

Ама аре давай по-бързо, че тая май е много на зор...
После всички тука ше те черпиме, че си ни спасил...
:lol:

Ако си на годините на които твърдиш наистина не ти отива .
ПП - явно самолета е приземен отдавна , че чакаш друг да те спасява . :mrgreen:

draki75

Мнениеот draki75 » 28 юни 2016 17:59

Гейренците ги разбирам, ама нашите еничари ... :twisted:
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юни 2016 17:59

KAT90 написа:
Red joker написа:
KAT90 написа:
Tommi написа:
KAT90 написа:
1982 написа:Литекс не е ново дружество, то си е старо и си има своя собствена история - тази на Литекс.

Откога дружество има история на футболен клуб? :lol: Значи ли, че Литекс Комерс има история от N година, когато е основан оригиналния Литекс?

Професионален футболен клуб Литекс (вече с името ЦСКА) и Литекс Комерс са различни дружества...

Да, грешката е моя.Но историята футболен отбор няма как да се преписва на дружество.По същата логика Нове Холдинг може да каже, че е основана през 1948, ако придобие активите и пасивите на ЦСКА и стане собственик.

А бе ,бате всичко са внушения и спекулации на разни хитреци и...кой се хване -хване!Плитка стратегия, за плитки умове :idea: :!:

Лошото, е че много се хващат, което не говори добре за интелекта им.Една лъжа повторена 100 пъти става истина(поне за тях).Никой ли не се замисля, как хора, които винаги се плюли по ЦСКА, сега искат най-доброто?? Това малко ли говори. Абе излезте и поговорете с някой страничен, щом ние сме припознавачи и не разбираме.Нека той ви обясни как стоят нещата.Но не, кашкай, един фен на морето, журналист, който живее в собствен свят и група подуенци са критерия и адекватното мнение.Да не се учудите, защо ни управляват пожарникари, психолози, физкултурници.....

Е мии...цялата реалност ни е такава -прост народ,слаба държава :(

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юни 2016 18:02

Коцьееееф излйез ва ,излейз да съм ударим ва,амбриаж дисциплинарно уволнен,видях та Коцьеееф ,ни съ крий :twisted:

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 28 юни 2016 18:04

KAT90 написа:
Red joker написа:
KAT90 написа:
Tommi написа:
KAT90 написа:

Лошото , е че вие си повтаряте по 100 пъти лъжите и си вярвате . Добре аз искам да ви затрият . Ще ми обясниш ли как
ще вземете лиценз, стадион, история ? Официално сте си Литекс . Когато покажете някакви факти тогава може да оспорвате нещо . До тогава всичко сочи , че сте Литекс . 3 седмици слушаме само да ви чакаме и накрая ще си останете Литекс .

draki75

Мнениеот draki75 » 28 юни 2016 18:06

От цялата помия, която се изсипа ...
Донка ви разкърти олигофрени, верно сте гъдулки в ръцете на ...
Поклон Беладона!
Последна промяна от draki75 на 28 юни 2016 18:08, променено общо 1 път.
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 28 юни 2016 18:07

Red joker написа:Коцьееееф излйез ва ,излейз да съм ударим ва,амбриаж дисциплинарно уволнен,видях та Коцьеееф ,ни съ крий :twisted:

:lol:

Тъжен е, защото има ясни "сигнали", че няма да помиришат "Армията"... - моралните крадци на "бази"...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”