Формула 1 - Сезон 2012 (Официална Тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Формула 1 - Сезон 2012 (Официална Тема)
Заявка за пол-позишън от Мерцедес ... 

-
megan fox написа:Не! Не на суха писта.
Е, аз хванах последните 20-на мин. на тренировката, беше си тотално суха.

А коментатора каза, че твоят човек - Хамилтън е загубил 20-30 мин. за да чака трасето да изсъхне напълно.

Много ми е гадно колко бавно е ферарито... Щом даже камерата не показва обиколката на алонсо ... 

1914
-
Вече определено можем да кажем, че поне що се отнася до квалификациите, МакЛарън изпревариха "Биковете" !
Остава да видим в състезателно темпо, как ще са нещата ...
Аз обаче си мисля, че като че ли утре, Мерседес-ите ще са основна заплаха за "Стрелите".
Иначе гледайки бавните Ферари-та, имам чувството че всички тимове са понастигнали Ред Бул и МакЛарън, само не и "Скудерията".
Чудя се, какво още би трябвало да стане, та да има промени при италианците, по-върховете на тима.
Очевидно е, че Доминикали и екипът му не се справят ...
Аз обаче си мисля, че като че ли утре, Мерседес-ите ще са основна заплаха за "Стрелите".

Иначе гледайки бавните Ферари-та, имам чувството че всички тимове са понастигнали Ред Бул и МакЛарън, само не и "Скудерията".
Чудя се, какво още би трябвало да стане, та да има промени при италианците, по-върховете на тима.
Алонсо ще тръгне 8ми, на старта изпреварва Уебър и Грожан, после някой от Мерцедесите отпада и завършва 5ти 

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
FIFA 100
THE G.A.M.E написа:Вече определено можем да кажем, че поне що се отнася до квалификациите, МакЛарън изпревариха "Биковете" !
Аз обаче си мисля, че като че ли утре, Мерседес-ите ще са основна заплаха за "Стрелите".![]()
Мерцедесите ще са както винаги, бързи в 1 обиколка и после нищо. Според мен Фетел ще е на стълбичката, защото има преднината на 1 комплект гуми... обаче ако завали тая преднина се изпарява

Copa América Top Scorer: 1991
FIFA 100
FIFA 100
Шумахер обнадежден от квалификационното темпо
"Имаме някои притеснения защото температурите тук са екстремни. Справихме се добре с подготовката. Научихме много неща от Австралия и момчетата от Бракли се постараха да анализират информацията и да ни дадат някаква по-специфична насока. Колата е добра, развитието й е добро и мисля, че това вече сериозно си личи. Този сезон оставяме сериозни имена зад гърба си в квалификациите и съм обнадежден.", сподели той.
Време е минимум за подиум! 

Хамилтън: В Малайзия най-важно е износването на гумите
"Класиране и грижа за гумите - това са двата ключови фактора за едно успешно състезание на "Сепанг". В тези условия не се знае какво може да се случи. Ще бъде интересно да видим как ще се справим с влажността, температурите и възможността всеки момент да се изсипе порой. Доволен съм от колата и начинът по който се справя на това трасе.", сподели той.

Уебър: Липсва ни скорост на правите
"Квалификацията беше голямо предизвикателство и нямам търпение да видя как ще се развие състезанието утре в Малайзия. Трябва да подобрим скоростта си на правите, това днес ни липсваше и ни отдели от първите трима. Знаем, че Мерцедес са много бързи в права линия, но трябва да им се противопоставим", заяви Марк. "Окуражаващото от днес е, че балансът на болида е по-добър от Мелбърн. Знаем, че всички ще страдат от износването на гумите и точно тук трябва да сме малко по-добри от конкурентите", завърши австралиецът.

Алонсо: Това беше максимумът
"Не сме бързи. Просто се радвам, че достигнах до Q3 и направих летяща обиколка. Толкова можем в момента. Деветото място бе максимумът за деня от мен. Нямаше как да се борим с лидерите. Като прибавим към това и наказанието на Кими Райконен, значи ще започнем от осмото място. Не е чак толкова зле, имайки предвид състоянието ни.", сподели той. Неговият съотборник Фелипе Маса ще стартира по-назад от 12-то място.