Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот metodito » 14 ное 2011 15:10

milen.hristov написа:Защото треньора беше Гонзо,при човек с малко повече мозъчни клетки от него,тази схема е достъчно непредвидима в своите модефикации

Aбе, Милене и ти ли почна?! Баш пък от теб не съм очаквал.
Първо, дай дефиниция на "умен". Второ, ако не можеш, кажи що за животно е за теб това "умен човек". Убеден ли си, че Иванов е глупав и мислиш ли, че умен човек ще нарече друг глупак само защото са имали различни идеи по даден въпрос (организация и структуриране на спортен процес и мениджиране на спортно дружество. Може би имаш някакви успехи по даденият въпрос?)?
Не знам за Гонзо, но ако злобула има такива разсъждения офлайн, каквито има онлайн ... няма права да раздава определения като "умен" и "глупав"...

Нямам си на идея какви са интелектуалните способности на Иванов. Не го познавам лично, не ги коментирам. А и не мисля, че е лесно да кажеш кой е умен или глупав току-така, а вие не коментират това обективно. ...та заради това питам, де.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 ное 2011 17:52

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:Нали видя кой има акции в Левски- ицо исуса,до там го докарахме,но той е невинен и феновете си го харесват и се гордеят с него,все пак част от тях се възползват от услугите му

Абе,Кадафи имаше акции в Ювентус,синът му играеше в Перуджа...Айде стига,де...Дай дефиниция за "чисти пари"!

защо да взимаме пример само лоши неща.Юве бяха и изхвърлени от серия А

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 ное 2011 17:55

metodito написа:
milen.hristov написа:Защото треньора беше Гонзо,при човек с малко повече мозъчни клетки от него,тази схема е достъчно непредвидима в своите модефикации

Aбе, Милене и ти ли почна?! Баш пък от теб не съм очаквал.
Първо, дай дефиниция на "умен". Второ, ако не можеш, кажи що за животно е за теб това "умен човек". Убеден ли си, че Иванов е глупав и мислиш ли, че умен човек ще нарече друг глупак само защото са имали различни идеи по даден въпрос (организация и структуриране на спортен процес и мениджиране на спортно дружество. Може би имаш някакви успехи по даденият въпрос?)?
Не знам за Гонзо, но ако злобула има такива разсъждения офлайн, каквито има онлайн ... няма права да раздава определения като "умен" и "глупав"...

Нямам си на идея какви са интелектуалните способности на Иванов. Не го познавам лично, не ги коментирам. А и не мисля, че е лесно да кажеш кой е умен или глупав току-така, а вие не коментират това обективно. ...та заради това питам, де.

Гонзо не е глупав (за това не съм го и написал) той просто не знае и не разбира,а няма желание и да се научи като гледам колко редовно посещава и треньорските си занятия

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 14 ное 2011 18:11

дали е глупав или не Георги Иванов- резултатите му показват какъв му е умствения багаж. А и не само резултатите, а почти всичко свързано със спортно-техническите неща в клуба. Трансфери (по-точно провалени), екипировка, щаб от специалисти- рехабилитатори, кондиционни и т.н. и т.н. До сега всичко това беше основно негово задължение.Така, че за това кой е умен и кой глупав- само "делата" им го показват. При всички положения Гонзо не е от умните.Но както и да е.Минало- заминало. Най-важното е, че вече си имаме наистина кадърен и тактичен треньор, който ще ни бъде от голяма полза. Дано само го оставят да развие идеите и концепцията си за това как да изглежда Левски през 2012 година, а и след това
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 ное 2011 18:20

Aз не мисля, че предната схема бе гъвкава с нападението от Райков и Калво, които са просто чисти крила и не ги виждам като част от халфовата линия. И двамата не правеха нищо в дефанзивен план, а за разлика от Хичо например, Симо не се престрашава да навлезе към центъра.... Една безобразна защита, като никой на никого не помагаше. Дъстли ръгва напред и в същото време и Грийн тръгва и никой не се връща. Старокин прави 5 шпагата на мач. Един от тях му е успешен. За Милиев... добро или нищо. Дарко, Гаджев и Йовчо бяха със свободни позиции, което според мен бе грешка, щото и тримата тръгваха в атака и никой не помагаше на Грийн и Милиев, ако Грийн разбира се не бе в центъра на терена вече, понеже на Владо не му се връща. Схемата бе агресивна и атакуваща. Но това трябваше да е на Герена според мен само, а за гостувания да е друга, понеже ако отборът трябва да се защитава, той няма качествени изпълнители, на първо място, а след това отборът не е научен (да, работа на Иванов бе това) да играе дефанзивно. В Разград най-добре се видя. Шоко хвана Симо, халфовете хванаха Владо и Дарко, и до там.
Схемата от вчера е интересна и предлага реална вариативност сравнение с миналата, но и вчера отбора можеше да го подхлъзнат. Имам чувството, че всички искат да вкарат гол, никой не иска да пази отзад.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 ное 2011 18:25

metodito написа:Aз не мисля, че предната схема бе гъвкава с нападението от Райков и Калво, които са просто чисти крила и не ги виждам като част от халфовата линия. И двамата не правеха нищо в дефанзивен план, а за разлика от Хичо например, Симо не се престрашава да навлезе към центъра.... Една безобразна защита, като никой на никого не помагаше. Дъстли ръгва напред и в същото време и Грийн тръгва и никой не се връща. Старокин прави 5 шпагата на мач. Един от тях му е успешен. За Милиев... добро или нищо. Дарко, Гаджев и Йовчо бяха със свободни позиции, което според мен бе грешка, щото и тримата тръгваха в атака и никой не помагаше на Грийн и Милиев, ако Грийн разбира се не бе в центъра на терена вече, понеже на Владо не му се връща. Схемата бе агресивна и атакуваща. Но това трябваше да е на Герена според мен само, а за гостувания да е друга, понеже ако отборът трябва да се защитава, той няма качествени изпълнители, на първо място, а след това отборът не е научен (да, работа на Иванов бе това) да играе дефанзивно. В Разград най-добре се видя. Шоко хвана Симо, халфовете хванаха Владо и Дарко, и до там.
Схемата от вчера е интересна и предлага реална вариативност сравнение с миналата, но и вчера отбора можеше да го подхлъзнат. Имам чувството, че всички искат да вкарат гол, никой не иска да пази отзад.

АЗ предпочитам да играем дори 4 нападатели както веднъж националите при Стоичков,отколкото 3-5-1 с един нападател даже вчера си беше 3-6-0.Това разбира се е до човек,аз харесвам резултатният и атрактивен футбол

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 ное 2011 18:37

milen.hristov написа:АЗ предпочитам да играем дори 4 нападатели както веднъж националите при Стоичков,отколкото 3-5-1 с един нападател даже вчера си беше 3-6-0.Това разбира се е до човек,аз харесвам резултатният и атрактивен футбол

А аз предпочитам грозните победи и съм фен на Калчото. :mrgreen: В защита ми е и любимата позиция.
Предпочитам 30 победи с по 1-0, но със здрава защита, отколкото някакви драматизми след които ми остават по два-три бели косъма. Вчера например при решен мач без малко да изпуснем мача.
Убеден съм, че ако Костов разполага с качествени защитници няма да треперим, но с Милиев и Иво няма начин да не треперим всеки мач.
Пожелавам успех на Ники Костов. Що се отнася до Гонзо, Иванов показа, че не съди за треньорите по спечелените точки, а по желанието им за работа (ако не беше така Ратко и Ясен щяха да стоят по два месеца треньори.) и съм спокоен, че ако Николай е качествен треньор ще остане по-дълго.
Последна промяна от metodito на 14 ное 2011 18:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 14 ное 2011 18:42

треньора ни е добър няма дертове, ще мачкаме пролетния полусезон
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 14 ное 2011 19:04

БЛИЦ се свърза с един от бившите съотборници на Николай Костов в "Левски" - Георги Иванов-Геша. Двамата не само, че са играли заедно на "Герена", а са приятели и до ден-днешен. Геша сподели, че от сърце желае успех на Костов на треньорския пост в "Левски".

"Играхме заедно в "Левски", но се познаваме от по-рано. Засякохме се на "Герена" през 1994 година при втория престой на Ники в отбора (б.р. - първият е през есента на 1988). Той беше много силен футболист, играеше в халфовата линия. Минаваше за най-добрия, раждал се по Добруджанския край. Нямаше късмет обаче. Операция на коляното не му позволи да остави следа като футболист на "Герена", заяви бившият нападател на "сините" Георги Иванов.

"Радвам се, че Тодор Батков избра него за треньор, а не някое сръбско менте като Дуци Симонович. Смея да твърдя, че ако българин без лиценз отиде и поеме Цървена звезда, ще стане война в цяла Югославия", продължи Геша.

"От сърце желая успех на Костов начело на "Левски". На "Герена" обаче трябва да осъзнаят, че той е много голям особняк. Ако нещо не му хареса или пък започнат да му се месят в работата, ще си тръгне веднага. Дори няма да се обади на никого", каза още Георги Иванов за приятеля си и бивш съотборник.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 ное 2011 19:17

metodito написа:
milen.hristov написа:АЗ предпочитам да играем дори 4 нападатели както веднъж националите при Стоичков,отколкото 3-5-1 с един нападател даже вчера си беше 3-6-0.Това разбира се е до човек,аз харесвам резултатният и атрактивен футбол

А аз предпочитам грозните победи и съм фен на Калчото. :mrgreen: В защита ми е и любимата позиция.
Предпочитам 30 победи с по 1-0, но със здрава защита, отколкото някакви драматизми след които ми остават по два-три бели косъма. Вчера например при решен мач без малко да изпуснем мача.
Убеден съм, че ако Костов разполага с качествени защитници няма да треперим, но с Милиев и Иво няма начин да не треперим всеки мач.
Пожелавам успех на Ники Костов. Що се отнася до Гонзо, Иванов показа, че не съди за треньорите по спечелените точки, а по желанието им за работа (ако не беше така Ратко и Ясен щяха да стоят по два месеца треньори.) и съм спокоен, че ако Николай е качествен треньор ще остане по-дълго.

Ами,до края на полусезона Костов ще "изтърпи" наличните защитници.После ще видим...Хубавото е,че имаме с Видима и Светкавица.
Иначе,както беше казал В.Овч. преди време "схема" и "система" са две различни неща!Може да излезеш с 3-5-1 или 3-6-0 и да натикаш противника в нак.поле!А може да излезеш с 4-ма нападатели,да се "окопаеш" отзад и пак да не минеш центъра!Тъй,че...

Върни се в “Архив”