Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Дърво без корен

Re: Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Мнениеот Дърво без корен » 22 юни 2011 21:13

CSKAr4eto0 написа:
Dani написа:А мен този трансфир ме навежда на мисълта, че вече малко прекаляваме! Уж трябваше да привлечем 2-3 нови попълнения, а този е вече 7-ия ако не се лъжа! :shock: Какво ще ги правим тия момчета от Пирин не знам - някои от тях дори няма да попадат в групата!

Еми няма лошо ... колкото по голяма скамейка толкова по голяма ще е конкуренцията ... и всички ще играят на 100% за да се докажат и да влязат в титулярните 11 :) ;)

Дългата скамейка е добра, когато се дава шанс и на седящите..извън нея.Ако се разчита през целият шампионат само на 18-20 играча, дължината на скамейката олеква.Има мачове с по-малък заряд, в които е добре да играят тези, от "дългата скамейка", но .каква ще е реакцията, ако те не спечелят мача?Обикновено е убийствена, когато става въпрос за ЦСКА.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 юни 2011 21:37

Дърво без корен написа:
CSKAr4eto0 написа:
Dani написа:А мен този трансфир ме навежда на мисълта, че вече малко прекаляваме! Уж трябваше да привлечем 2-3 нови попълнения, а този е вече 7-ия ако не се лъжа! :shock: Какво ще ги правим тия момчета от Пирин не знам - някои от тях дори няма да попадат в групата!

Еми няма лошо ... колкото по голяма скамейка толкова по голяма ще е конкуренцията ... и всички ще играят на 100% за да се докажат и да влязат в титулярните 11 :) ;)

Дългата скамейка е добра, когато се дава шанс и на седящите..извън нея.Ако се разчита през целият шампионат само на 18-20 играча, дължината на скамейката олеква.Има мачове с по-малък заряд, в които е добре да играят тези, от "дългата скамейка", но .каква ще е реакцията, ако те не спечелят мача?Обикновено е убийствена, когато става въпрос за ЦСКА.

Това вече не е проблем на ЦСКА като клуб и отбор, а на нагласата и свръхочакванията на феновете.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 22 юни 2011 21:59

vaskonti написа:
Дърво без корен написа:
CSKAr4eto0 написа:

Това вече не е проблем на ЦСКА като клуб и отбор, а на нагласата и свръхочакванията на феновете.

Напротив-проблем е!Феновете не са търпеливи, те не признават друго, освен победа, във всеки мач, което не говори добре за такива фенове (отборът е без значение).Феновете изоставиха отбора си -справка-мачът с "Берое".Феновете на ЦСКА и Левски ( в по-голямата си част) обичат победите, а не отбора си.

Изместихме темата, а тя е за трансферите в ЦСКА.Имам блед спомен за еуфорията по форумите, когато бяха обявени трансферите на Шеридан и Трекаричи.Не виждам недоволство сега, от страна на феновете, заради тяхната продажба.Виждам същата еуфория по отношение на бразилците, от тазигодишната селекция.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 юни 2011 22:16

Не сме изместили темата - реакцията на феновете е следствие и на селекцията.
Въпреки всичко, Шеридан и Трекаричи за мен са добри играчи. По една или друга причина обаче не им се получиха нещата. Няма как предварително да знаеш кой ще се впише и кой ще е издънка! Типичен пример е Ибрахимович - в Италия е най-добрият, но в Барса... По цял свят стават издънки в селекциите, ние да не сме някакви специални?
Нормално е в момента да има някаква еуфория, все пак дойдоха играчи с прилична визитка. А позитивното отношение на феновете може много да помогне на един играч, така че ако и Титан се грижат редовно за заплатите, нещата сами ще се наредят.
[/center]

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 22 юни 2011 22:29

vaskonti написа:Не сме изместили темата - реакцията на феновете е следствие и на селекцията.
Въпреки всичко, Шеридан и Трекаричи за мен са добри играчи. По една или друга причина обаче не им се получиха нещата. Няма как предварително да знаеш кой ще се впише и кой ще е издънка! Типичен пример е Ибрахимович - в Италия е най-добрият, но в Барса... По цял свят стават издънки в селекциите, ние да не сме някакви специални?
Нормално е в момента да има някаква еуфория, все пак дойдоха играчи с прилична визитка. А позитивното отношение на феновете може много да помогне на един играч, така че ако и Титан се грижат редовно за заплатите, нещата сами ще се наредят.

ТИТАН е добре да се грижат за заплатите, но трябва да се грижат и за съблекалнята ;) За позитивното отношение на феновете съм съгласен, но то дали трябва да се изразява само в мнения по форумите?Дори и тук не е винаги позитивно.Търпението е добродетел, която липсва у феновете на нашите т.н. Грандове.

ПП-Очаквам поредният трансферен удар за нашето първенство, който дано не е продажба, а покупка.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 юни 2011 09:15

Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов е категоричен, че трансферната политика на клуба е съгласувана между него и ръководството. По този начин той разсея спекулациите, че в тима се привличат нови играчи без неговото мнение да се взема под внимание.

"Всички нови са обсъждани на разговори между мен и ръководството. Търсим човек на още един пост, но нека да го оставим засега на нашата маса. Надявам се да изберем точния футболист и феновете на ЦСКА да бъдат доволни", сподели пред "Труд" Радуканов.

Значи очакваме още играчи. Поне един де. Според мен ще е вътрешен халф, да видим.
[/center]

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 23 юни 2011 12:18

Всеки един отбор почва да се реди от защитата .Алтернатива на Стоянов, Попов няма. След добрите(да се надяваме) попадения
при селекцията в атака ще ни трябва и играч от класата на Тунчев ,може би и класен вратар и сме готови за групите в лига Европа.Как би изглеждал такъв състав Тони Силва(Сенегал,Трабзонспор),Бандаловски,Тунчев,Трифонов,Стоянов-Галчев(Янчев),Зику,Мораес-Делев,Платини,Нелсън

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 23 юни 2011 13:16

amoros написа:Всеки един отбор почва да се реди от защитата .Алтернатива на Стоянов, Попов няма. След добрите(да се надяваме) попадения
при селекцията в атака ще ни трябва и играч от класата на Тунчев ,може би и класен вратар и сме готови за групите в лига Европа.Как би изглеждал такъв състав Тони Силва(Сенегал,Трабзонспор),Бандаловски,Тунчев,Трифонов,Стоянов-Галчев(Янчев),Зику,Мораес-Делев,Платини,Нелсън

И как виждаш Делев, Платини, Нелсън, Зику и Мораеш на терена заедно - това е невъзможно. Тунчев няма да се върне скоро в ЦСКА, а за Тони Силва може само да мечтаем. Това с което отбора разполага в момента си е супер за България, а и ще добута някак си ЦСКА до групите на ЛЕ.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Расате
Контакти:

Мнениеот Расате » 23 юни 2011 13:28

Аз така виждам титулярния състав през следващия сезон ;)

..................................................Караджов.....................................................

.........Бандаловски............А. Попов.................К. Стоянов......................Адемар

.....................................Маркиньос (Б. Галчев) Т. Янчев..................

.......С. Делв.................................................................................. Г. Нелсън..

............................................Я. Зику(Ст. Костов)...........................

...........................................М. Платини(Мораеш)...............................

За мен това би бил оптимален състав, като се въртят и футболисти като Станислав Костов, Томи Костадинов, Карачанаков, Якимов, Радулович... Акуаро, Виданов и Дечев са алтернативи отзад...
САМО ЦСКА!!! УСПЕХ!!!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 юни 2011 14:04

От гонг.бг малко се изложиха.

Според номерата на екипировката, с която излязоха новите попълнения на ЦСКА стана ясно, че бразилецът Адемар ще вземе номер 30, с който дълги години на Българска Армия играеше друг играч на неговия пост – Йордан Тодоров...

Все си мисля, че има достатъчно съществена разлика между ляв и десен бек. Да напишат, че Данчо Тодоров е бил на същия пост, на който ще играе Адемар, на мен поне ми се струва комично. :lol:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Архив”