Левски София-Литекс Ловеч 2:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ще спечели мача ?

Левски
91
75%
равен
13
11%
Литекс
18
15%

Общо гласове: 122

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски София-Литекс Ловеч 2:0 (FT)

Мнениеот TristaNNN » 09 май 2011 00:07

milen.hristov написа:
shotgun blues написа:стига сте източвали ДДС и внасяте захар незаконнно аз съм честен човек агент на ДС но честен човек никога не съм купил мач никога не съм купил съдия ,ние сме честни ние сме народа КЛАСИКА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: хаххахахахаххахахххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

Да ама някои хора му вярват

Тъкмо се прбрах, сипах си една биричка да полея хубавата вечер ... и като видях това интервю...просто всичко крсиво и щастливо в мен угасна :cry:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 09 май 2011 00:08

milen.hristov написа:[quote="milen.hristov"И кой е с осми клас????
[/quote][/quote]
Еми провери директорът ни какво образование има[/quote]
.
Когато се говори обективно то трябва да се опреш нафакти, а не на клюки с произход Парка на свободата. Едва ли си виждал дипломата на Гонзо за да го обиждаш на образование. За твоя информация в момента той има треньорски А лиценз и кара курсове за лиценз Про (впрочем това става заедно с Радуканов). Това е най-високата степен в тази професия и се кара в НСА, а за да се стигне дотам, то изискването е средно образование.
Може и да не харесваш Гонзо, но това не значи че трябва да се оплюва некоректно![/quote]
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 09 май 2011 00:09

TristaNNN написа:
milen.hristov написа:
shotgun blues написа:стига сте източвали ДДС и внасяте захар незаконнно аз съм честен човек агент на ДС но честен човек никога не съм купил мач никога не съм купил съдия ,ние сме честни ние сме народа КЛАСИКА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: хаххахахахаххахахххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

Тъкмо се прбрах, сипах си една биричка да полея хубавата вечер ... и като видях това интервю...просто всичко крсиво и щастливо в мен угасна :cry:

Понеже? Трябва да се радваме като ни крадът ли? И да си траеме и мълчим?
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 май 2011 00:11

parvanoff написа:
milen.hristov написа:Лошото е,че сега ще почнат едни простотии да се говорят от осмокласника,мустакатия адвокат и Ясенчо.А на всеки със свалени сини очила е ясно,че на ГИ и ЯП трябва да им се купи еднопосочен билет за Пловдив.ОСТАВКА на ГИ и ЯП Пич, от известно време ти следа мненията по отношение на Левски...вземи н...

milen.hristov написа:Не съм обеден кой е треньора на Левски.Никъде не съм написал БАТКОВ

Цитирам ти директно и се чудя кой имаше предвид под "мустакатия адвокат". И като не си Убеден трудно може да твърдиш нещо-на книга един е треньорът и не ме интересува какво циркулира по медиите! Никой не е казал, че Сираков е лош директор-в момента е Гонзо и незнам какви са ти точно претенциите към него? Така и не мога да ги разбера. Лоши футболисти ли взе или?...

Какви са ми претенциите спрямо Г.Иванов съм ги казал достатъчно пъти като най-важното 2 години имаше шанс а не сме шампиони,в този мач нямам забележки .Под адвоката имах предвид Батков и разбира се оказах се прав

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 09 май 2011 00:12

Видя се кой е шампиона на България днес ! От октомври миналата година досега не съм изпуснал един мач на Левски, независимо домакинство или гостуване и въпреки всичко, въпреки не чак толкова добрите игри в някои мачове се видя, че без съдии и без организация, без селски разправии и скандали Литекс спокойно отиваше на 3:0 днес на Герена, всичко друго са празни приказки... а тук на феновете у Гонг искам да има кажа, повече да са на стадиона и по-малко да стоят онлайн и да си пишат глупости, защото феновете по цяла Европа доказват, че са фенове на отбор на стадиона, а не с подписите си и аватарите в някакви виртуални пространства. Само Левски !
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 09 май 2011 00:13

по канал 3 не дадоха повторението от което се вижда че е чиста дузпа :geek:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 май 2011 00:14

cristely написа:Добрутру, къде е лавината в цвят лай... опс, цвят каки да ми разясни умните приказки на Сър Бай Батков. Гордия ви шеф е толква 1ист като капка роса, а аз съм толкова омърсен от живота, че не мога да схвана възвишените му слова.

И какво неясно имаше в думите на Батков?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 май 2011 00:14

parvanoff написа:
TristaNNN написа:
milen.hristov написа:[хаххахахахаххахахххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

Понеже? Трябва да се радваме като ни крадът ли? И да си траеме и мълчим?[/quote]
Феновете на Левски сме царе на мълчането,питай част от сектор Б.ОК мрънкай срещу Литекс но, го прави и срещу ръководството на Левски едва ли всичко ти харесва

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 май 2011 00:15

shotgun blues написа:по канал 3 не дадоха повторението от което се вижда че е чиста дузпа :geek:

Ако имаше такова повторение,мислиш ли,че Диков щеше да го "покрие"?Покажи го ти!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 09 май 2011 00:16

milen.hristov написа:
parvanoff написа:
milen.hristov написа:Лошото е,че сега ще почнат едни простотии да се говорят от осмокласника,мустакатия адвокат и Ясенчо.А на всеки със свалени сини очила е ясно,че на ГИ и ЯП трябва да им се купи еднопосочен билет за Пловдив.ОСТАВКА на ГИ и ЯП Пич, от известно време ти следа мненията по отношение на Левски...вземи н...

milen.hristov написа:Не съм обеден кой е треньора на Левски.Никъде не съм написал БАТКОВ

Цитирам ти директно и се чудя кой имаше предвид под "мустакатия адвокат". И като не си Убеден трудно може да твърдиш нещо-на книга един е треньорът и не ме интересува какво циркулира по медиите! Никой не е казал, че Сираков е лош директор-в момента е Гонзо и незнам какви са ти точно претенциите към него? Така и не мога да ги разбера. Лоши футболисти ли взе или?...

Какви са ми претенциите спрямо Г.Иванов съм ги казал достатъчно пъти като най-важното 2 години имаше шанс а не сме шампиони,в този мач нямам забележки .Под адвоката имах предвид Батков и разбира се оказах се прав

Така де-дойдохме си на думата отново-не това е темата за това нали? Или не можеш да четеш? Защото си мисля, че е нормално да пишеш по темата все пак... И това, че не сме шампиони те обижда ли нещо? За това ли живееш? И когато отборът не върви обикновено уволняват треньора, а не масажисти, доктори, спортни директори, психоложки, счетоводители и т.н.-или бъркам?
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Архив”