Левски-Лил тема за мача.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Господи, каква публика! - каза в началото Папен.

Мнениеот bigbonusprize » 05 ное 2010 09:37

veseo написа:А ще намине ли в следващото домакинство за първенство, да види "най-голямата публика" колко присъства и да погледне 2 дивизии надолу, че се събират същото количество на един друг "по-малък" отбор, чиито фенове наистина си обичат отбора, а не трофеите и участията му в ЕКТ...

Ами пак сме на първи места по посещаемост. Та шампиона ни играе пред 500 човека повечето си домакиства...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Re: Грешката на Ясен Петров!!!

Мнениеот greedy » 05 ное 2010 09:40

По цял свят специалистите вече пускат защитник когато водят с един гол за да "затворят" мача. Не е грешка според мен, просто Иво Иванов имаше малшанс. Поздравявам синия отбор за хубвата игра!

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Re: Господи, каква публика! - каза в началото Папен.

Мнениеот puf-paf » 05 ное 2010 09:42

veseo написа:А ще намине ли в следващото домакинство за първенство, да види "най-голямата публика" колко присъства и да погледне 2 дивизии надолу, че се събират същото количество на един друг "по-малък" отбор, чиито фенове наистина си обичат отбора, а не трофеите и участията му в ЕКТ...

Комплексар.Иначе добро представяне и по трибуните и на терена.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 05 ное 2010 09:42

Аз забелязавам една друга грешка,вчера като гледахме мача го казах на приятелите си със които бяхме, "Пак няма хора до гредите".Коментатора тръгна да ми обвинява Акалски защо не бил излязал,еми ако имаше човек до гредата нямаше да има гол,не разбирам от футбол толкова но това за мене е най-голямата тактическа грешка която прави Левски във всички мачове до сега.

samo levski
Контакти:

Мнениеот samo levski » 05 ное 2010 09:43

за първи път ясен сглоби както трябвя състава с изключение на вратаря пълно дърво и в 85 мин го разби с включването на иванов и сега незнам срещу славия много играчи няма да ги има и мача ще е много труден

yuli2903
Контакти:

Мнениеот yuli2903 » 05 ное 2010 09:44

Абсолютно съм съгласен, че не трябваше да се прави смяна в този момент.Много точни коментари на PETZI и nikitodorov. Явно на Ясен Петров напрежението му е било в повече, но........

Потребителски аватар
nesto
Контакти:

Мнениеот nesto » 05 ное 2010 09:45

ReZo написа:Яшар Петров никога и никъде не е бил успешен треньор !
Нито в Ботев, нито в Локо Пд, нито в Локо Сф, нито в Черно Море
Не знам защщо ръководството на Левски реши ,че при тях ще разгърне потенциала си (който го няма)
Вчера Левски си вкара сам два гола.
и не за първи път
Срещу Локо Пд бе меко казано трагичен
чия е вината тогава, ако не на треньора ?!
Да не говорим пък,че от елементарна култура , в европейските клубни турнири, когато седиш на скамейката би трябвало да си облечен подобаващо....Защото там не представяш себе си (и няма никакво значение дали те кефи да носиш костюм или не), там предстравяш клуба си и държавата си.....
А наш Яшар се облича като за кооперативния пазар в Димитровград ....жилетчици гледам вчера, майна .....тоя пич ме втрещи, честно ви казвам ! :o

Ама верно се беше облякъл като за неделна разходка по Гребната :)
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

gpp1981
Контакти:

Мнениеот gpp1981 » 05 ное 2010 09:49

Тоя за треньор не става да си тръгва какви смени прави при положение че тези бяха умрели вън боклук такъв опит нямя той а не отбора .

Stuter
Контакти:

Мнениеот Stuter » 05 ное 2010 09:51

Съжалявам че трябва да пиша срещу човек от любимия отбор но стига с тоя малшанс това го слушаме след всеки мач. Истината че тактически Левски е кръгла О а конкретно защитата е под нулата и затова вината е на Ясен. Подреждането на защитата във всяка една ситуация е комично при пробив по крилата обикновено на противниковия играч с топка му влизат двамата централни и бека а зад гърба им винаги има по двама противникови играчи непокрити, при центрирания и корнери хора на гредите няма никога. И още нещо в подкрепа на това да ми каже някой ако може защо вчера при първия гол на ЛИЛ най-високия им играч централния нападател който е 1.90 и играе много силно с глава на първа греда беше пазен от Мюлдер (.т.е от десния бек при положение че центрирането е от ляво) а не от най-високия ти защитник Милиев или в най лошия случай от най-високия ти играч Гара Дембеле. Много да ме извиняват ама стига с тоя малшанс попдреждането на защитата и действията им са меко казано хаотични и лишени от всякакаква правилна тактическа дисциплина. И кой добър треньор който иска да задържи резултата ще изкара видимо уморилия се най-опитен футболист Йовов и на негово място ще пусне млад неопитен футболист като Огнянов вместо друг опитен халф, айде стига .........

koi4i

Мнениеот koi4i » 05 ное 2010 09:52

Аман от смешници, които ходят на Герена веднъж годишно и коментират треньорски решения. Малко ли радост ни донесе Левски през годината? Малко ли е, че с нов отбор имаме 4 точки реален шанс за класиране и за титлата ?????
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Върни се в “Архив”