Левски.Подготовка за пролетният дял
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- deepblue1963
Re: Левски.Подготовка за пролетният дял
Вл.Гаджев влиза в игра!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
-
- Контакти:
Пак наш играч се контузи.
Генев е заменен в 81'.
До сега във всяка контрола, някой излиза принудително.
Генев е заменен в 81'.
До сега във всяка контрола, някой излиза принудително.

България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
но само един Левски
футболен тим.
Левски,Левски,Левски.
- deepblue1963
Ами Антонов стреля във вратата,а Христов-покрай.После да не се чуди,като търка пейката.Добра игра на Станчев.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- maximalniq
- Контакти:
Как играхме? Някой ще направи ли едно анализче ,че изтървах мача...

- deepblue1963
maximalniq написа:Как играхме? Някой ще направи ли едно анализче ,че изтървах мача...![]()
Кликни в/у мача в панелчето за контроли и прочети репортажа.
-
- Контакти:
Исках да победим с повече от 1 гол.
Все пак това беше 1 контрола.
Браво, че Влади Гаджев взе участие в този мач.
България има природни богатства ,
но само един Левски
футболен тим.
Левски,Левски,Левски.
но само един Левски
футболен тим.
Левски,Левски,Левски.
- deepblue1963
ЛЕВСКАРКА написа:Исках да победим с повече от 1 гол.
Е,има и други радостни новини-няма контузени,Антонов пак вкара(дано да му стане навик),добра игра на Станчев.

"Благодаря на прекрасната „синя” публика за подкрепата. Това заяви халфът на Левски Владимир Гаджев след успеха с 1:0 над Локомотив (Мездра), предаде репортер на Novsport.com.
Халфът не е играл за шампионите от август миналата година, когато получи тежка контузия в мача срещу Литекс за Суперкупата на България.
„Добре се чувствам. Това бе първият ми мач от доста време. Щастлив съм, че Георги Иванов ме пусна за 10-ина минути в игра. Най-важното е, че кракът не ме боли”, бяха първите думи на играча.
Владо не пропусна да благодари на „сините” фенове, които бурно го аплодираха при появата му на терена на стадион „Георги Аспарухов”.
„Благодаря на феновете за подкрепата. Те ми вдъхнаха кураж днес. Чувството е страхотно да скандират името ти”, допълни Гаджев.
„Нещата трябва да стават постепенно. Не може изведнъж да почна да играя цял мач. Нашата цел да излизаме във всеки мач и да побеждаваме”, каза още талантливият футболист."
А,грешка-Генев нещо се контузил.
-
Така като гледах състава с който сме започнали.....май само Милиев и Минев са отсъствали от титулярите.
Значи почти с титулярният състав сме играли 1 час....по описанието на мача в ГОНГ, неможе да се разбере реално като как сме играли.
Трябва да кажат тези които са гледали контролата ( надявам се, да разкажат реално как сме изглеждали )
Иначе, от описанието на ситуациите.....прави впечатление активноста на "Кривия" .....едвали не, във всяка атака е бил замесен.....това ме радва !
Щото влезе във формата която го знаем.....на съперниците ще им стане лошо ! ......
В крайна сметка....предваид, че до началото на първият ни мач ( евентуално ) ..остават 7 дена.....вероятно го е имало и елемента пазене, предпазване.....нещо напълно нормално.
Въпроса е, че и дори да се играе мача с Ботев....пак няма да разберем в какво състояние са нашите хора !
Просто, това което ще се представи за Ботев, едвали ще буде критерий !
Истинските мачове за нас.....ще започнат след 2 седмици явно.....
Значи почти с титулярният състав сме играли 1 час....по описанието на мача в ГОНГ, неможе да се разбере реално като как сме играли.
Трябва да кажат тези които са гледали контролата ( надявам се, да разкажат реално как сме изглеждали )
Иначе, от описанието на ситуациите.....прави впечатление активноста на "Кривия" .....едвали не, във всяка атака е бил замесен.....това ме радва !
Щото влезе във формата която го знаем.....на съперниците ще им стане лошо ! ......

В крайна сметка....предваид, че до началото на първият ни мач ( евентуално ) ..остават 7 дена.....вероятно го е имало и елемента пазене, предпазване.....нещо напълно нормално.
Въпроса е, че и дори да се играе мача с Ботев....пак няма да разберем в какво състояние са нашите хора !
Просто, това което ще се представи за Ботев, едвали ще буде критерий !
Истинските мачове за нас.....ще започнат след 2 седмици явно.....

- aisogludingfioler
- Контакти:
Доста ми хареса Миро Антонов. Някои ситуации ги отигра доста добре и без притеснение. Голът също го отигра доста доволно.
Владо Гаджев, който от 6 месеца не е играл беше по-добър от повечето на терена... 

-
aisogludingfioler написа:Владо Гаджев, който от 6 месеца не е играл беше по-добър от повечето на терена...
Ами.......който си го може - си го може ! .....