Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Ако Реал не загуби от Сити навън с Валверде на бека и централни защитници Чуамени до юношата Асенсио, който от седмици е изобщо в мъжкия състав, да закриват симулацията, щото я разгадахме. :D
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
miro_rz написа:На мен ПСЖ са ми скрития фаворит да достигнат финала.
Едва ли Брест си мислят че могат да ги отстранят,да не гледаме някаква тренировка 8-)
Донарума щеше да открие резултата :)
Какво разглеждат,чиста дузпа :!:
yulkata написа:Френското дерби що го изтеглиха по-рано? Мисля че Спортинг-Дортмунд ще е по-интересен и по-добре той да беше ранен.Иначе Ювентус -ПСВ там кво да стане,и Ман.Сити-Реал си струва да се гледа.
Няма как да изтеглят мач в Португалия, да играят в 17:45 тяхно време как го виждаш?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:yulkata написа:Френското дерби що го изтеглиха по-рано? Мисля че Спортинг-Дортмунд ще е по-интересен и по-добре той да беше ранен.Иначе Ювентус -ПСВ там кво да стане,и Ман.Сити-Реал си струва да се гледа.
Няма как да изтеглят мач в Португалия, да играят в 17:45 тяхно време как го виждаш?
Вярно,иначе го виждам за Дортмунд :)
Брест приключиха,ама де да можеше някой наш отбор да стигне колкото тях :? Миро ще каже Лудогорец :) :)
- rebelheartous
- Контакти:
Вини малко пренапрегнат ми изглежда.