Buck32 написа:
И Титаните биха
Туй е най-важното. Дано е излязъл и залогът на Пичичи.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Buck32 написа:
И Титаните биха
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Drunken_Master написа:Buck32 написа:Е, получи се много приятна носталгична дискусия
И Титаните биха
Само да попитам... Дълговете ви са 40 милиона, а на нас слагат тире? Двоен аршин?
Buck32 написа:Нали нямаше НАС? Какво стана?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Buck32 написа:Нали нямаше НАС? Какво стана?
Моят ЦСКА си сложи тире и се превърна в Литекс. Така по-добре ли е?
rhaegar написа:Buck32 написа:
И Титаните биха
Туй е най-важното. Дано е излязъл и залогът на Пичичи.
Pichichi написа:
Не ги играх, притеснявам се че не съм достатъчно в час иначе излезе залога който бях намислил за тоя мач.
Играх още един мач от НХЛ вместо НФЛ-а и той излезе така че лека печалба имам :-)
rhaegar написа:И да мине и да не мине, фактите са че си гледал Калчото по Ефир 2, колкото да те приспиват след обяд. Самата телевизия спира с оригиналните предавания лятото на 1999-та, италианското го спират към края на 1998-ма, та ти на 7 го помниш, колкото и аз финала на ШЛ от 1994-та, общо взето. Знам къде и с кой съм го гледал, от самия мач нищо.
rhaegar написа:Pichichi написа:
Не ги играх, притеснявам се че не съм достатъчно в час иначе излезе залога който бях намислил за тоя мач.
Играх още един мач от НХЛ вместо НФЛ-а и той излезе така че лека печалба имам :-)
Какво мислеше да играеш?
Аз не ти дадох особено добър съвет, но ми е трудно да гледам от хазартна гледна точка на моите отбори и като цяло не залагам на техни мачове.
ReBorn1982 написа:Аз го помня и до днес. Бях супер фен на Стоичков, но не харесвах Барселона и бях за ..... Милан. Беше страшен кеф как ги размазаха, а Савичевич вкара умопомрачителен гол .... това беше и краят на великия отбор на Барселона от началото на '90-те.
Pichichi написа:
Линия на точките беше към минималните позиции- над 28,5 или над 29,5 но не помня коеф. защото се отказах.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта