Sardukar написа:На мен ми хареса. Дано стане титулярен - много разчупен и иновативен.
Избелелият дявол.
Дано ти го подарят и да паднеш на бас, че да го носиш пред хора.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:На мен ми хареса. Дано стане титулярен - много разчупен и иновативен.
Избелелият дявол.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Sardukar написа:На мен ми хареса. Дано стане титулярен - много разчупен и иновативен.
Избелелият дявол.
Sardukar написа:rhaegar написа:Sardukar написа:На мен ми хареса. Дано стане титулярен - много разчупен и иновативен.
Избелелият дявол.
Хаха добра клетва.
Аз сега разбрах, че това бил екипа за миланистите с нарушено зрение, отдалеч изглежда все едно е цял.
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
rhaegar написа:miro_rz написа:Доживях да гледам Милан този сезон!
Бегай ти си карък. Пусни си Царско село.
miro_rz написа:rhaegar написа:miro_rz написа:Доживях да гледам Милан този сезон!
Бегай ти си карък. Пусни си Царско село.
Че и Арсенал пуснах, и там карък....
Groucho написа:Браимчо трябва да го сложат в един плик и да го върнат по пощата в Мадрид.
Пиоли трябваше него да извади, а не Бенасер.
Този екип ще бъде на по-ниска цена, защото е ползвана по-малко боя в него.
Furious_Monk написа:Колкото и да се силиш на Браим, ако цялата ви атака зависи от един играч, който не се казва Меси или Кристиано, то ще си заслужите евентуална загуба на титлата...
Groucho написа:Furious_Monk написа:Колкото и да се силиш на Браим, ако цялата ви атака зависи от един играч, който не се казва Меси или Кристиано, то ще си заслужите евентуална загуба на титлата...
Браимчо е безполезен, все едно отборът играе с 10 човека, когато той почне титуляр. Мота се излишно с топката и лесно я губи, защото е дребен. В началото вкара 2-3 гола, записа няколко асистенции и даде надежда, че нещо добро може да излезе от него, после прекара Ковид и след Ковида е повече от посредствен почти през всичкото време, което прекарва на терена. Атаката не зависи от един играч и със сигурност не зависи само от него. Просто Браимчо константно е най-слаб от всички полеви играчи в почти всички мачове, без значение дали те са завършили с победа или не за Милан.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта