Локомотив (Мездра) няма намерение да си даде лиценза за "Б" група на ЦСКА. Това заяви пред Спортал членът на УС на железничарите Андриан Димитров.
"Това са някакви спекулации и игри между хора от ЦСКА. Няма да си дадем лиценза на ЦСКА. Никой не е говорил с нас, а и по правилата на БФС и УЕФА нямаме право да го направим. Утре започваме подготовка за новия сезон и заповядайте, за да я отразите. Проблем с парите нямаме. Преди дни платихме заплатите за месец април. Всичко при нас е нормално и не смятаме да се отказваме от "Б" група", заяви Димитров по повод слуховете, че Локомотив (Мездра) бил склонен да отстъпи своя лиценз на ЦСКА.
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Почна пазарлъка!
2013 така се надуваха Нафтите -" имаме пари,правим селекция, не си даваме лиценза" и аре след три месеца чао-бао.

onegavon написа:Почна пазарлъка!2013 така се надуваха Нафтите -" имаме пари,правим селекция, не си даваме лиценза" и аре след три месеца чао-бао.
В материала на ГОНГ пише за Божковият ЦСКА, който още не е учреден, но няма лошо да ни разясниш как ще им купите лиценза. С интерес ще го прочета този сай-фай разказ.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:onegavon написа:Почна пазарлъка!2013 така се надуваха Нафтите -" имаме пари,правим селекция, не си даваме лиценза" и аре след три месеца чао-бао.
В материала на ГОНГ пише за Божковият ЦСКА, който още не е учреден, но няма лошо да ни разясниш как ще им купите лиценза. С интерес ще го прочета този сай-фай разказ.
Кашчей, кви са тез цигани с мръсни фанелки на ЦСКА на клипчето? Мен ми мяза, га че ли правят " тука има-тука нема"...

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- dreben23
- Контакти:
Михов: Ако трябва да гледам ЦСКА в "А" окръжна, все едно ще съм на погребение

Промените в Закона на спорта са задължителни, време е за публично-частно партниране
Бившият президент на ЦСКА и БФС Валентин Михов гостува в предаването "Спорт+" по TV+, където коментира случващото се с "армейците".
“Ако трябва да гледам ЦСКА в “А” окръжна група, то все едно ще присъствам на погребение. Васил Божков е достатъчно ерудиран човек. След неговото напускане на клуба преди десетина година аз не видях някой да излезе и да предложи някаква нормална икономическа стратегия за развитието на ЦСКА", каза Михов.
"Много ми се иска да видя някой, който да бъде посочен за виновник за състоянието на клуба. В България никой никога не е виновен за нищо. Това сгрoмолясване на ЦСКА по долните дивизии ще рефлектира върху българския фубол като цяло. Може сега много хора да не го осъзнават, но ще видите какво ще стане. Това е една катастрофа. Може би прекалено късно потърсиха Васил Божков. Да, всички искат да стартират на чисто, да нямат дългове. Да, името на ЦСКА е свято, но в момента е омърсено. И тези, които са го омърсили трябва да им се потърси отговорност, но това няма как да стане в България. Окей, този бутик ЦСКА може да отиде в “А” окръжна група, но да се знае защо и кой е виновен, за да може да си понесе последствията. Много хора се изхвърлиха с бюджети, с премии, със заплати, a можеха спокойно да поемат по един друг път. Да вземат пример от хората в Разград, в Ловеч... Сега всички трябва да се обединим – фенове, акционери, хора, които обичат ЦСКА, защото иначе няма смисъл.
Ако ЦСКА наистина започне от окръжните групи, то сега е моментът Закона за спорта в България да се атакува и да се промени. Да се пусне наредбата за публично-частно партниране. Тази ситуация трябва да се използва, за да се направят промени”, коментира още Вальо Михов.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
1982 написа:Кашчей написа:
А когато не ви изхвърлиха от А група за рецидив-навлизане на публика на терена, само защото било в два различни сезона-ти къде беше моралисте? Забрави ли как ехидно Дучето бутна загражденията, за да нахлуете в Мездра..и три-четири месеца преди това в Ловеч?!
Забрави ли колко последни предупреждения имахте тази година само?
Не ми се извъртай с 2008-а, кажи къде беше ти, велики моралисте, когато БФС погази собствените си правилници, само и само да добута Лудогорец до А група, къде беше ??
Бил съм там, където и ти, може би-пред компа, когато съм искал.
Може и да ти звучи невероятно, но тогава, а дори и доскоро не знаех какво точно промяна е направена. Просто съм пропуснал, а и не се е шумяло твърде, което не е оправдание, наистина.
Не са хубави тези неща-промените в движение, но тогава е променена май наредбата за първенството, а не правилник, което не променя същността на постъпката.
Веднъж тръгнал по пътя на компромисите, трудно намираш момента за спиране.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
sin4ec написа:Кашчей написа:onegavon написа:Почна пазарлъка!2013 така се надуваха Нафтите -" имаме пари,правим селекция, не си даваме лиценза" и аре след три месеца чао-бао.
Кашчей, кви са тез цигани с мръсни фанелки на ЦСКА на клипчето? Мен ми мяза, га че ли правят " тука има-тука нема"...
Мога да ти ги изредя поименно, но няма да го направя

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Вальо Перуката що не рева за Пирин например като ги изхвърлиха ?

veselinsk написа:Вальо Перуката що не рева за Пирин например като ги изхвърлиха ?
Той не рева и като прибра парите от Любо, Ицо и Емо, никак не рева тогава, но своят принос в източването на ЦСКА скромно премълчава, защото скромността краси човека.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- PorcoRosso
- Контакти:
dreben23 написа:Ако ЦСКА наистина започне от окръжните групи, то сега е моментът Закона за спорта в България да се атакува и да се промени. Да се пусне наредбата за публично-частно партниране. Тази ситуация трябва да се използва, за да се направят промени”, коментира още Вальо Михов.
На Вальо някой трябва да му съобщи, че времето на ведомствените отбори, отмина също като чарлстоните и перлитните печки марка "Изгрев".

Последна промяна от PorcoRosso на 21 юни 2015 20:44, променено общо 1 път.