Левски - Славия / А група - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Левски - Славия / А група - 2:2 FT

Мнениеот boabbb » 24 фев 2014 11:08

Живко6461 написа:
boabbb написа:...
Не, бе, гледах го по Канал 3 - 5 мин. нищо не каза :lol: За кво въобще ги питат не знам, само каза, че Славия не излезли да играят футбол, а доколкото гледах, славистите много добре си я разиграваха, а точно играчите на Левски бяха излезли за ръгби с тея изсипани топки. Сухия да не е гледал Мойс :mrgreen: :lol:

Питат ги защото е заложено в договора. Всъщност едва ли Божинов "се извисява" с отговорите си над останалите футболисти. Все пак продължавам да твърдя, че отговорите на който и да е футболист нямат почти никакво значение за представянето на отбора. Макар че много често са смешни. За разлика от тях отговорите на треньора определят до голяма степен и работата му.
P.S. Гарантирам, че Здравков е гледал всички треньори на най-известните отбори. По няколко минути на всеки предаван по телевизията мач.

То ако е така и мен може да ме вземете да ви редя състава :lol: Само трябва да имам един физкултурник, че нямам никаква представа от процеса на тренировките. За 5 бона чудилища ще направя - Чъки 2-ра част :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 24 фев 2014 11:39

W84me написа:
tabletin написа:Левски май взе да става абонат на Славия хахахаха

Да бе, само 12 години нямаме загуба...

Е голЕма утеха ни е това!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 фев 2014 11:41

фифи перото написа:Е голЕма утеха ни е това!

Е, сега....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 24 фев 2014 11:43

W84me написа:

Е, сега....

Не ти ли писна да ни лъжат?
Пари няма-хубаво.
Играчи няма-прекрасно.
Игра няма-великолепно.
Но да се изтъпанят пред толкова хора и да обясняват, как ще ставаме по- добри, всеки сезон , това е или висша форма на дебелоочие, или висша форма на дебилизъм.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 24 фев 2014 11:54

фифи перото написа:
W84me написа:

Е, сега....

Пари няма-хубаво.
Играчи няма-прекрасно.
Игра няма-великолепно.
Но да се изтъпанят пред толкова хора и да обясняват, как ще ставаме по- добри, всеки сезон , това е или висша форма на дебелоочие, или висша форма на дебилизъм.

Това е висша форма на Батковизъм, лошото е, че и други нормални се заразиха с нея...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 24 фев 2014 11:57

boabbb написа:...
То ако е така и мен може да ме вземете да ви редя състава :lol: Само трябва да имам един физкултурник, че нямам никаква представа от процеса на тренировките. За 5 бона чудилища ще направя - Чъки 2-ра част :mrgreen: :lol:

Защо не? Процесът на тренировките не ти е проблем. Необходим ти е лиценз. В момента има гой да ти го "предостави". Проблемът ти е, че си заблуден левскар, който временно е привърженик на друг клуб. И то на ЦСКА. Можеш да се осъзнаеш. Но не знам в коя група на чорбарите ще попаднеш. Дали на тези, които се издигат или на тези, които ... ? Но защо да не опиташ? Заслужава си. :) 5 бона!!! Можеш да си купиш акции на ЦСКА.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 24 фев 2014 12:00

Да, ето до къде се стига с гонене на Мъри, на Наско, събличане на Петев и спускане на парашутисти като Тонев. И всичко това с одобрението на т.нар. фен клуб. Сега плюят Тони Здравков. Не е виновен той. Той е истински левскар и е готов да се отзове по всяко време да помогне с каквото може. Просто той толкова може, но дава всичко от себе си. Няма кой друг да ни стане треньор. Имам предвид от добрите треньори в България. Никой от тях няма да иска да работи на герена поне докато управлението е на това ниво и от тези хора. Иначе треньори от калибъра на Сухия които биха се навили да работят на герена има колкото искаш, но от такива смени нямаме полза.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 24 фев 2014 12:01

фифи перото написа:...
Пари няма-хубаво.
Играчи няма-прекрасно.
Игра няма-великолепно.

Унасяш се в търсене на "учени" приказки. :) Позволявам си да перифразирам един известен българин. Такъв е материалът.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 24 фев 2014 12:07

СВОБОДЕН написа:Да, ето до къде се стига с гонене на Мъри, на Наско, събличане на Петев и спускане на парашутисти като Тонев ...

Да прибавим към списъка на изгонените Николай Костов, Славиша Йоканович, дори и Илиан Илиев... Да си припомним за Димитър Димитров, Вячеслав Грозни, Михаил Вълчев ... Някога Васил Спасов, Димитър Дойчинов ...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 фев 2014 12:34

фифи перото написа:Не ти ли писна да ни лъжат?
Пари няма-хубаво.
Играчи няма-прекрасно.
Игра няма-великолепно.

Писна ми, много ясно. Писна ми от малоумни ръководни решения в последните 6-7 години, писна ми да се водят играчи на килограм, както направихме и в този трансферен прозорец. Ако обявят, че нямаме пари и се залага на български играчи ще ги разбера, ако обявят, че има пари и се вземат качествени попълнения още по-хубаво. Но да ми казват, че няма пари и да пълнят отбора с анонимници и свободни агенти...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”