Реферът на мача Черно море - ЦСКА (2:1) Станислав Тодоров коментира решенията си в двубоя, които породиха гнева на "червените". Претенциите на столичани са дузпата за "моряците", както и за отменения гол на Апостол Попов заради засада на Валентин Илиев. Капитанът на Черно море Георги Илиев пък си призна, че нарушение срещу него от страна на Менди няма. След фаула стана и изравнителния гол за Черно море.
Тодоров изгони Стойчо Младенов и помощника му Нанков от скамейката на "червените".
"Не мога да коментирам Стойчо Младенов. Той си е треньор и има правото да си говори за ЦСКА.
За мача съм сигурен за всяко свое решение. Гледахме записите и всичко е наред.
Имаше нарушение срещу Жоро Илиев. Няма значение дали той си е признал, че не е имало. Той е футболист, не съдия. Аз ви казвам, че имаше фаул. Менди рита Илиев, с прав крак е и спор за ситуацията няма.
За дузпата - Райков взима топката, с гръб е, Янчев го връхлита и го събаря на земята. Абсолютно нарушение. Жълтият картон на Илиев беше за протеста му.
Засадата при отменения гол на ЦСКА не мога да я коментирам. Асистентът ми каза, че е засада, а и на повторенията се вижда, че Илиев е с едни гърди напред.
ЦСКА може да си коментира каквото иска. Фактите са на терена. Гледахме записите и решенията ни са коректни. Това е единствената истина.
Съвестта ми е чиста. Никого не съм ощетил в този мач. Така съм видял нещата, така съм ги свирил.
Мачът беше здрав, изпълнен с много нарушения и единоборства, а съответно и с картони. Наблюдателят гледа положенията от мача с нас и е съгласен, че сме напълно прави.
Никакви думи на Стойчо Младенов не мога да коментирам. Аз го уважавам и даже преди началото на срещата се поздравихме. Какво имам да казвам съм го написал в доклада си", каза Тодоров пред камерата на Канал 3, пише Блиц.
XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Реферът на мача Черно море - ЦСКА (2:1) Станислав Тодоров коментира решенията си в двубоя, които породиха гнева на "червените". Претенциите на столичани са дузпата за "моряците", както и за отменения гол на Апостол Попов заради засада на Валентин Илиев. Капитанът на Черно море Георги Илиев пък си призна, че нарушение срещу него от страна на Менди няма. След фаула стана и изравнителния гол за Черно море.
Тодоров изгони Стойчо Младенов и помощника му Нанков от скамейката на "червените".
"Не мога да коментирам Стойчо Младенов. Той си е треньор и има правото да си говори за ЦСКА.
За мача съм сигурен за всяко свое решение. Гледахме записите и всичко е наред.
Имаше нарушение срещу Жоро Илиев. Няма значение дали той си е признал, че не е имало. Той е футболист, не съдия. Аз ви казвам, че имаше фаул. Менди рита Илиев, с прав крак е и спор за ситуацията няма.
За дузпата - Райков взима топката, с гръб е, Янчев го връхлита и го събаря на земята. Абсолютно нарушение. Жълтият картон на Илиев беше за протеста му.
Засадата при отменения гол на ЦСКА не мога да я коментирам. Асистентът ми каза, че е засада, а и на повторенията се вижда, че Илиев е с едни гърди напред.
ЦСКА може да си коментира каквото иска. Фактите са на терена. Гледахме записите и решенията ни са коректни. Това е единствената истина.
Съвестта ми е чиста. Никого не съм ощетил в този мач. Така съм видял нещата, така съм ги свирил.
Мачът беше здрав, изпълнен с много нарушения и единоборства, а съответно и с картони. Наблюдателят гледа положенията от мача с нас и е съгласен, че сме напълно прави.
Никакви думи на Стойчо Младенов не мога да коментирам. Аз го уважавам и даже преди началото на срещата се поздравихме. Какво имам да казвам съм го написал в доклада си", каза Тодоров пред камерата на Канал 3, пише Блиц.
Ще видим утре какво ще кажат шефовете му

Да не вземе да премисли на свежа глава като се окаже , че може вече да не свири нито един мач

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Засадата е явна при отменения гол, нарушение на Менди твърдо има, при дузпата също има контакт заради непохватността на Тодор Янчев, спокойно може да се даде.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Ритуални заколения,едни силни приказки, изваждания от групата,ще кажеш кой знае какво е станало,едни хора май си търсят оправдания и причини за неадекватността си ,нали се биете в гърдите че сте големи мъже,ами дръжте се подобаващо като за мъже.Живота не е само победи и щастие,приемете ,че има и загуби разочарования.Не чувствате ли че ставате смешни и жалки треньори,играчи,директори,президенти в един хор с тия вопли и стенания.Искате със събрани играчи от 2-3 месеца да сте фактор и вие да сте в главната роля на шампионата , ама те тия работи така не стават така лесно , трябва работа и време, даже това място ви е много предвид къде бяхте преди няколко месеца.Ако мислете, че само защото сте ЦСКА И НЯКОЙ ТРЯБВА ДА изпада в делириум и да се съобразява само с вас и важите искания за щяло и нещяло, нещо жестоко сте объркали.Понеже били ЦСКА И трябва само да ви правят евала,с една категорична победа над Левски си помислихте, че сте вече върха и ще мачкате всичко живо,да ама не,просто реалностите са други и се чудя защо не искате да ги видите вие феновете, и ръководство.То само с надъхване и мечти не става,трябва майсторство и игра и постоянство.Те Моряците Лудогорец избучиха, че вас няма да ви бият,я по адекватно,не знам кога е мача им с Левски ,но ако играят пак така и през сините ще минат като валяк,нищо,че Гонзо е синя легенда,приятелството си е приятелство, сиренето с пари казват хората. Казвате че сините се наврели тука при вас ами то винаги е така когато един от двата гранда се дънят кво се чудите толкова.
Срам и позор за футбола , само това мога да кажа . А за всички тези които коментират как съдийството било добро и не оказало влияние на мача им пожелавам всеки мач на тяхния отбор да го свирят така както на нас днес , няма какво да им се вързвате на провокациите , всичко ще им се върне рано или късно .
Или аз съм глух или компа ми се е повредил, но вижте заглавието на видеото, пуснете го и ми кажете, в кой момент Илиев е казал това, което се тиражира http://www.sportal.bg/news.php?news=456063
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
BadBoy написа:Или аз съм глух или компа ми се е повредил, но вижте заглавието на видеото, пуснете го и ми кажете, в кой момент Илиев е казал това, което се тиражира http://www.sportal.bg/news.php?news=456063
За това става въпрос

HASTA DE LA VICTORIA
Няма такъв душевен оргазъм да биеш ЦСКА и те да плачат от съдията.Поне за някой друг ден ще чувстват това,което другите извънстолични отбори преживяха 50 години.Едно от хубавите неща на демокрацията е че ти идва комунистическото зло на Тича и можеш да го биеш,биеш,биеш по главата и няма да те извадят от групата.
Изглежда много, сигурно брутално боли рефрена: Кога на „Тича” дойдете,дойдете. Кога на Гонзо паднете,паднете...... Много глупости бяха изписани във форума преди мача,много декларации се изписаха,апели към БФС.Няма лошо режисьорът Двойчо знаеше както всички моряци,че няма начин да вземе този мач и подготвяше червените
психологически за предстоящата загуба. Естествено ние следвахме червения сценарий
преди мача изорахме нивата,след което я пръскахме обилно с изкуствен зелен сняг,изпочупихме седалките, в съблекалните пуснахме морска вода, махнахме осветлението в тоалетните, поръчахме на Домусчиев да назначи Тодоров.....
Остана Гонзо да избере 11 моряци да наритат и обезкостят червените.
Всички капацитети в България знаят че Гонзо не е никакъв футболен треньор,а известен български инженер. При него Черно Море не играе футбол,а по скоро партии шах.Днес Гонзо заложи на „Сицилианска защита” а голямата изненада беше че нашите не сритаха абсолютно никой (нито един жълт картон) и това принуди червените да ритат като магарета и да целят гларусите над терена. Вярно „Сицилианска защита”
не беше красива като „Дамски гамбит” срещу Лудогорец,но и след такава победа ракийката ми се услади.Най-гадното нещо в целия мач беше съдийството,защото за голямо съжаление на червените имаше много ситуации които решиха мача,а съдията ги свирна правилно. Всичко дискусионно, ако го бе свирил обратно щеше повече да сбърка.
Категорично гола на ЦСКА е засада и спор не трябва да има.Може да е с 20-30 сантиметра(едно тяло) но има и стоп кадъра го показва,ако се свалят червените очила. Дузпа за ЦСКА на стадиона не видях и в репортажи засега не виждам къде има.
За пряк свободният и дузпата за нас по скоро трябва да се дадат,но могат и да не се дадат.Жоро докосва топката за разлика от Менди,а Янчев сритва десния крак на Райков.Имаше поне 2-3 спорни фаула,които съдията свири за ЦСКА.В крайна сметка съдията с абсолютно нищо не е ощетил ЦСКА. Това се казва европейско съдийство и трябва да му дадат висока оценка.Ако все пак сменят съдийската комисия пак няма лошо важното е двата "гранда" да страдат. Като слушах какви глупости говореше и как плачеше Ники Александров на път от стадиона и като си спомня сиртакито на Двойчо на тъча по време на мача извода е че не могат да губят.
С тези конспирации Тройчо може пак вместо купа да се прибере на лято пак с вафла МУРА.
НАЗДРАВЕ МОРЯЦИ ДА ПРАЗНУВАМЕ ПОБЕДАТА
Изглежда много, сигурно брутално боли рефрена: Кога на „Тича” дойдете,дойдете. Кога на Гонзо паднете,паднете...... Много глупости бяха изписани във форума преди мача,много декларации се изписаха,апели към БФС.Няма лошо режисьорът Двойчо знаеше както всички моряци,че няма начин да вземе този мач и подготвяше червените
психологически за предстоящата загуба. Естествено ние следвахме червения сценарий
преди мача изорахме нивата,след което я пръскахме обилно с изкуствен зелен сняг,изпочупихме седалките, в съблекалните пуснахме морска вода, махнахме осветлението в тоалетните, поръчахме на Домусчиев да назначи Тодоров.....
Остана Гонзо да избере 11 моряци да наритат и обезкостят червените.
Всички капацитети в България знаят че Гонзо не е никакъв футболен треньор,а известен български инженер. При него Черно Море не играе футбол,а по скоро партии шах.Днес Гонзо заложи на „Сицилианска защита” а голямата изненада беше че нашите не сритаха абсолютно никой (нито един жълт картон) и това принуди червените да ритат като магарета и да целят гларусите над терена. Вярно „Сицилианска защита”
не беше красива като „Дамски гамбит” срещу Лудогорец,но и след такава победа ракийката ми се услади.Най-гадното нещо в целия мач беше съдийството,защото за голямо съжаление на червените имаше много ситуации които решиха мача,а съдията ги свирна правилно. Всичко дискусионно, ако го бе свирил обратно щеше повече да сбърка.
Категорично гола на ЦСКА е засада и спор не трябва да има.Може да е с 20-30 сантиметра(едно тяло) но има и стоп кадъра го показва,ако се свалят червените очила. Дузпа за ЦСКА на стадиона не видях и в репортажи засега не виждам къде има.
За пряк свободният и дузпата за нас по скоро трябва да се дадат,но могат и да не се дадат.Жоро докосва топката за разлика от Менди,а Янчев сритва десния крак на Райков.Имаше поне 2-3 спорни фаула,които съдията свири за ЦСКА.В крайна сметка съдията с абсолютно нищо не е ощетил ЦСКА. Това се казва европейско съдийство и трябва да му дадат висока оценка.Ако все пак сменят съдийската комисия пак няма лошо важното е двата "гранда" да страдат. Като слушах какви глупости говореше и как плачеше Ники Александров на път от стадиона и като си спомня сиртакито на Двойчо на тъча по време на мача извода е че не могат да губят.
С тези конспирации Тройчо може пак вместо купа да се прибере на лято пак с вафла МУРА.
НАЗДРАВЕ МОРЯЦИ ДА ПРАЗНУВАМЕ ПОБЕДАТА
На всички е ясно защо се стигна до тук и че шуменския боклук е поръчков съдия,примери може да се дадат безброй.ЦСКА дойде да играе футбол на традиционно неудобен стадион и се опитваше с нормални средства да вземе победата.Домакините също играеха прилично,но след като изостанаха от резултата се промениха и започнаха твърдите влизания,а след като поведоха станаха неудържими и започнаха дори да симулират с цел да бавят времето.Може и да съм пристрастен,но говоря обективно.При изравнителния гол преценката е на главния дали ще свири фаул,това за мен е игрови сблъсък и футбола не е балет.Сто пъти съм казвал,че при статични положения не се ли наредиш добре винат за гола си е изцяло твоя.Дузпа за домакините няма,такава в Англия и Германия трудно ще свирят,за ЦСКА също няма дузпа.При отменения гол на ЦСКА може да се спори коя част на тялото е активна и влияе пряко на играта,ако някой ми каже,че ръцете са водещи в този спорт ще го черпя каквото каже.И най-малоумния ще проумее на кой е угодно ЦСКА да губи точки от по-слаби противници и как целта е да се спре за титлата.И преди съм казал,че при това ръководство на футбола ЦСКА няма да вземе титлата,как си представяте шефовете да връчват купата насред Българска армия,нали публиката ще ги разскъса с голи ръце.Аз съм съгласен и този сезон да не взимаме трофей стига това да помогне на българския футбол и нашите представители в евро турнирите се представят добре,но както се казва-а дано,ама надали.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Нека шуменските момчета от фен-клуба да му влеят малко акъл на тоя ! Ако може и да го изнасилят ,още по добре.Най-нагло ни закла.След това,вместо да си признае грешките,той продължава да наглее.Те така ,поне 3 часа да го клецат нашите !Тоя $таниславчо !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора