Serie "A"(Сезон 2012/2013)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Serie "A"(Сезон 2012/2013)

Мнениеот durex » 29 юли 2012 17:39

Alexx написа:Значи да разбиран логиката на господин Дюрекс е,че само можеш да се развиваш ако си роден богат. Ако си роден беден значи си никой и нямаш право на живот. :lol: Аз лично не виждам ама никаква разлика между това,че видиш ли фамилия Морати управлявала Интер от десетилетия (и за това видиш ли имали право да влагат пари) и това,че Челси сега влагат пари ... Само,че той самия си измисля някакви критерийчета,че Интер едва ли не са богоизбрани и за това имат това право.

Нали не вярвате,че на Бойко му пука за спорта ? Всичко го прави в името на политиката и пи ара,а това,че медиите го представят по-друг начин е друга тема.

Това пък какво общо има? Ти май не четеш какво съм писъл, или просто така ти изнася? Ами пич,Фамилия Морати е богата,ама е можела да продаде клуба по всяко едно време и да престане да се овътря с парите заради клуба,но не го е направил,поради голямата си любов,ама ти това неможе да го разбереш,защото си фен на отбор,който си мени собственика на 10 години и не му пука какво ще стане след това!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 29 юли 2012 17:40

купите не са всичко :) Да гледам играчи като МАКЕЛЕЛЕ И ДРОГБА само по себе си е достатъчна награда ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

о

Мнениеот durex » 29 юли 2012 17:41

Сурово наказание за Антонио Конте

Старши треньорът на Ювентус Антонио Конте ще бъде дисквалифициран и няма да има право да ръководи отбора си от скамейката за 3-4 месеца, информира "Газета дело спорт".

Според авторитетното издание Конте със сигурност ще бъде наказан, като въпросът е само за какъв период.

Както е известно, треньорът на шампиона на Италия е заподозрян, че като наставник на Сиена през сезон 2010/2011 е имал информация за уреден мач между Новара и Сиена, но не е съобщил на властите.

Тука пак винете,че Морати е виновен :mrgreen:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 29 юли 2012 17:41

Sardukar написа:купите не са всичко :) Да гледам играчи като МАКЕЛЕЛЕ И ДРОГБА само по себе си е достатъчна награда ;)

То е ясно, че на са всичко,но това стои в основата ;) За да играят такива футболисти целта е само една ;)

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 29 юли 2012 17:44

не знам как може да докажеш, че един човек е знаел нещо и не ти го е казал :( Жалко за Serie A :( Така ще е много по-трудно да се направи нещо в ШЛ...
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 29 юли 2012 17:51

Вече е ясно 3 месеца,като влиза в сила от 1 август. Щял е да пропусне 10 срещи от Серия А,три от ШЛ, както и финала за суперкупата на Италия.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 29 юли 2012 19:03

durex написа:
Alexx написа:Значи да разбиран логиката на господин Дюрекс е,че само можеш да се развиваш ако си роден богат. Ако си роден беден значи си никой и нямаш право на живот. :lol: Аз лично не виждам ама никаква разлика между това,че видиш ли фамилия Морати управлявала Интер от десетилетия (и за това видиш ли имали право да влагат пари) и това,че Челси сега влагат пари ... Само,че той самия си измисля някакви критерийчета,че Интер едва ли не са богоизбрани и за това имат това право.

Нали не вярвате,че на Бойко му пука за спорта ? Всичко го прави в името на политиката и пи ара,а това,че медиите го представят по-друг начин е друга тема.

Това пък какво общо има? Ти май не четеш какво съм писъл, или просто така ти изнася? Ами пич,Фамилия Морати е богата,ама е можела да продаде клуба по всяко едно време и да престане да се овътря с парите заради клуба,но не го е направил,поради голямата си любов,ама ти това неможе да го разбереш,защото си фен на отбор,който си мени собственика на 10 години и не му пука какво ще стане след това!

Тези неща ги говори на децата. Това е симулация на любов. Няма как да ме убедиш,че някой от политическия и икономическия елит има същите интереси каквито има един "плебей". Това,че видиш ли управляват клуба от 40 години дори доказва тезата ми.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 29 юли 2012 19:08

durex написа:Италия в най-скоро време ще си върне победоносно първото място за най-силен шампионат! Сега като навлезе финансовия феърплей и английските отбори ще берът ядове с огромните си дългове,както и испанските отбори.

По-рано от 5-6 години няма шанс да се случи. ФФ по-скоро ще помогне на немските клубове, отколкото на италианските. За президентите на трите клуба и собствеността въобще не искам да пиша. Конте... поредният скандал по реномето на Серия А, от който губят всички.

Оскар е много талантлив футболист. Челси ще спечели много от привличането му, ако съумеят да намалят егоистичните му прояви (нормални за неговата възраст).

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 29 юли 2012 19:38

durex написа: Сега като навлезе финансовия феърплей и английските отбори ще берът ядове с огромните си дългове,както и испанските отбори.

Искам да обясниш как Финансовия феърплей ще направи така,че испанските и английските клубове да берат ядове ?

durex написа: Италия в най-скоро време ще си върне победоносно първото място за най-силен шампионат!

Това звучи все едно,че Италия несправедливо изгубили тяхното първо място което винаги едва ли не трябва да бъде първо. Може да е така с човек израснал с италианския футбол през 90те когато Серия А е номер 1, но пък нека се върнем по-назад ! Преди Хейзъл когато несправедливо наказаха английските клубове ! Когато разликата беше двойна 8 КЕШ за Англия срещу 4ри за Италия, както и двойно повече победители - Астън Вила, Нотингам, Ливърпул и Юнайтед,а от Италия - Милан и Интер . След Хейзъл се възползваха най-вече италианците. Та защо да не заключим,че англичаните си върнаха първото място отнето през 85 чрез административно решение ?

durex написа:И че не всичко се купува с пари.

Но пък с пари можеш да си купиш примерно трима от най-добрите немски национали и да станеш шампион в период който отборите имат право на 3ма чужденци ... примерно ...

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 29 юли 2012 19:54

Alexx написа:
durex написа:

Тези неща ги говори на децата. Това е симулация на любов. Няма как да ме убедиш,че някой от политическия и икономическия елит има същите интереси каквито има един "плебей". Това,че видиш ли управляват клуба от 40 години дори доказва тезата ми.

Кое е симулация на любов? Майко мила, не говори моля те като незнаеш нищо,поне не се излагай! Морати управляват Интер от почти самото му съществуване,а ти ми викаш,че нямало любов тук,а всичко е политически бля бля.

Върни се в “Архив”