Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Laetitia » 03 юни 2012 20:59

venger написа:
Laetitia написа:Е, не че и Арш е някакъв свръхвелик нападател, но би ни свършил работа.
С тоя френски нападател без голове, когото ни предлагат, да не се борим за Нобеловата награда за мир пак.

Виж какво намерих, не е много обнадеждаващо.
[offtopic]Soon after the signing, the player has been openly criticized by the club owner Waldemar Kita. On October 4, 2011, FC Nantes and Jean-Jacques Mandrichi decided to terminate the contract signed in late July.[3]

He signed a 2 years contract with LB Châteauroux.[/offtopic]
Хич не е обнадеждаващо. 2 месеца след подпис да те освободят, не е комплимент за нито един играч.

У мен, впрочем, името "Мандриши" събуди други асоциации, за един глагол, популярен в Северозапада... :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 03 юни 2012 21:00

Laetitia написа:
venger написа:
Laetitia написа:Е, не че и Арш е някакъв свръхвелик нападател, но би ни свършил работа.
С тоя френски нападател без голове, когото ни предлагат, да не се борим за Нобеловата награда за мир пак.

[offtopic]Soon after the signing, the player has been openly criticized by the club owner Waldemar Kita. On October 4, 2011, FC Nantes and Jean-Jacques Mandrichi decided to terminate the contract signed in late July.[3]

Хич не е обнадеждаващо. 2 месеца след подпис да те освободят, не е комплимент за нито един играч.

У мен, впрочем, името "Мандриши" събуди други асоциации, за един глагол, популярен в Северозапада... :lol:

Хахах, той на други места може и да ман......., ама не и на терена. :mrgreen:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 03 юни 2012 22:32

Laetitia написа:
venger написа:

Определено може да ни мандр... А май този отбор ще ни мандр.... като ни го продаде . Мисля, че са доста пари за твърда резерва в Лига 2. Да вземат един кокососъбирач :lol: Поне като го научат да бере и ябълки, джанки, череши няма да умрат от глад, чакайки пари от минат някой съперник в Лига Европа :oops: А и един 18-19 годишен от племето "Coconuts gatherers" ще дойде с надежда да го забележи някой голям отбор и ще се раздаде. Малко са играчите, които играят със сърце футбол. На 28-29 години играчите се стремят да вземат някое евро отгоре и да докопат каквото може. Взимат се млади перспективни играчи с 4 годишни договори, не високи заплати и 1 година се приспособява към отбора. Води подготовка започва да влиза като резерва и с навлизане във форма става титуляр. На втората прави силен сезон забелязват го и го продават. Но пак има някой, който чака своя шанс и го замества. Естествено не може да има 100% резултат. Може да му се даде шанс за 2-3 сезона и да бъде продаден, а не подарен на следващата година. Има перспективни играчи по долните нива дори и в България, които чакат шанса си ;)

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 03 юни 2012 22:45

Така е. Младите хора като цяло, не само във футбола, се стараят повече, за да се докажат, да бъдат забелязани.
Трансферният подход е погрешен при нас, търсим ненужни резерви. Хубаво, ами не им ли светва, че щом тия хора са ненужни резерви, значи има причина за това.
В нормалните футболни страни със зъби и нокти се борят за млади и перспективни играчи и целят да разчитат на тях за по-дълъг период.
А на нас ни дай разни 29-30-годишни дълбоки резерви, с които отборите им се чудят как да скъсат отношения, а после - я, изненада, ами той не играе добре.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 03 юни 2012 22:48

може пък и да търси трансфер в Турция момчето, знае кой ще му осигури прекрасен трамплин за там .. ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 03 юни 2012 22:59

Laetitia написа:Така е. Младите хора като цяло, не само във футбола, се стараят повече, за да се докажат, да бъдат забелязани...

Прозвуча така все едно го казва някоя 50-годишна лелка :lol:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 03 юни 2012 23:05

Защо, бе? :lol: Все едно не е истина. У нас, младите, има хъс, желание. По-възрастните вече са претръпнали.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 03 юни 2012 23:07

Да, да, от висините на твоите години, нямам как да е друго яче :lol:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 юни 2012 00:13

Росен Колев ще играе в Черно море и през другия сезон.
Това съобщи младежкият национал, който има дългосрочен договор с Моряците. Както е известно, през последната година бранителят е спряган за трансфер в Левски, а от ЦСКА също са опитали да си върнат своя юноша.
- Аз имам договор на "Тича", чувствам се комфортно в клуба и искам да си го изпълня. Черно море ми даде шанс да навляза в големия футбол и моето желание е да играя с тима в Европа. Какво по-хубаво от това да се получи другото лято по случай 100-годишния юбилей на клуба - заяви Росен.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 юни 2012 00:16

milen.hristov написа:Росен Колев ще играе в Черно море и през другия сезон.
Това съобщи младежкият национал, който има дългосрочен договор с Моряците. Както е известно, през последната година бранителят е спряган за трансфер в Левски, а от ЦСКА също са опитали да си върнат своя юноша.
- Аз имам договор на "Тича", чувствам се комфортно в клуба и искам да си го изпълня. Черно море ми даде шанс да навляза в големия футбол и моето желание е да играя с тима в Европа. Какво по-хубаво от това да се получи другото лято по случай 100-годишния юбилей на клуба - заяви Росен.

И това има общо с Левски,защото...?

Върни се в “Архив”