Левски София - ЦСКА София - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Левски София - ЦСКА София 29.04.12 17:45ч.
Само не разбрах-Господ ли спусна "Директивата" или Директивата "осигури" Господ?
Обичам Левски написа:Брат, ти си много спрял честно.. личи си, че си на не повече от 15 години.. Пича иронизира..
Каза 12-годишния форумен бияч[/quote]
Много ми даде..
За първи път от много време насам харесах Пламен Илиев! Поздрав за всички ЛЕВСКАРИ!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo[/youtube]
- Обичам Левски
- Контакти:
storm1897 написа:Обичам Левски написа:Брат, ти си много спрял честно.. личи си, че си на не повече от 15 години.. Пича иронизира..
Каза 12-годишния форумен бияч
Много ми даде..
знам
- фифи перото
Стойчо Младенов: Господ беше с Левски
Господ винаги е с Истината!
Господ винаги е с Истината!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Левски София - ЦСКА София - 1:0
Честита победа на феновете на ЛЕВСКИ !
Незаслужена според мен,тъй като ЦСКА беше по-добрият отбор и имаше повече положения,реално ЛЕВСКИ освен гола след рикушета ,имаше 1 удар на ЙОВОВ който май беше след като топката беше излязла от терена
Честита победа пак !
Незаслужена според мен,тъй като ЦСКА беше по-добрият отбор и имаше повече положения,реално ЛЕВСКИ освен гола след рикушета ,имаше 1 удар на ЙОВОВ който май беше след като топката беше излязла от терена
Честита победа пак !
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Тук идва и ролята на Ясен Петров, видя се емоцията и сълзите в очите му !
Страхотно симпатичен човек ми е,кой каквото иска да казва. !
Страхотно симпатичен човек ми е,кой каквото иска да казва. !
Честити три точки на Левски! ЦСКА пак е фаворит за титлата, а Левски продължава борбата за Европа! Дано това е бил последния път, в който сме реаниматори! Вече трябва да се преквалифицираме в хирурзи, или поне в ортопеди! 9т. в следващите три мача/което е напълно възможно/ и числото 32 става актуално! Това е животът, това е съдбата, БЪЛГАРИЯ в ЕВРОПА ще бъде позната, защото го има в тази страна, ОТБОРЪТ ОБИЧАН НАШ ЦСКА! 
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- Денислав Левскара
Сините в атака атака атака !!

[offtopic]
[offtopic]
russia написа:Това е животът, това е съдбата, БЪЛГАРИЯ в ЕВРОПА ще бъде позната, защото го има в тази страна, ОТБОРЪТ ОБИЧАН НАШ ЦСКА!
И всичко това въпреки Директивата и усилията на съдията и на Господ днес...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.