Тема за Нджонго Присо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Тема за Нджонго Присо

Мнениеот vaskonti » 09 апр 2012 20:16

blue avalanche написа:
vaskonti написа:Интересно защо в доклада на делегата пише, че Присо бил ударил Даксон след червения картон, след като ясно се вижда, че става точно обратното, при това не веднъж преди картона и след него!

В правилника няма понятие "след ЧК"!Нито "преди ЧК"!Има "при спряла игра"!

Добре, не виждам в доклада и дума за поне 4-те удара на Даксон срещу Присо при спряла игра, преди да спре, след картона и преди него! Дано тоя път съм се изразил малко по-ясно и да си ме разбрал какво всъщност питам!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 апр 2012 20:27

vaskonti написа:
blue avalanche написа:
vaskonti написа:Интересно защо в доклада на делегата пише, че Присо бил ударил Даксон след червения картон, след като ясно се вижда, че става точно обратното, при това не веднъж преди картона и след него!

В правилника няма понятие "след ЧК"!Нито "преди ЧК"!Има "при спряла игра"!

Добре, не виждам в доклада и дума за поне 4-те удара на Даксон срещу Присо при спряла игра, преди да спре, след картона и преди него! Дано тоя път съм се изразил малко по-ясно и да си ме разбрал какво всъщност питам!

Да не би да говориш за "удара",след който Присо изигра "умиращия лебед"?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 апр 2012 20:30

На мен ми се стори, че и двамата изиграха тая роля? Ти, разбира се, виждаш само единия.
Но не, говоря за останали 4 удара. Ама вече съм сигурен, че ти въобще не ги виждаш.
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 апр 2012 20:56

vaskonti написа:На мен ми се стори, че и двамата изиграха тая роля? Ти, разбира се, виждаш само единия.
Но не, говоря за останали 4 удара. Ама вече съм сигурен, че ти въобще не ги виждаш.

4 удара?Че той,Даксон,направо Кличко,бе...За нула време го е спукал от бой...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 апр 2012 21:12

blue avalanche написа:
vaskonti написа:На мен ми се стори, че и двамата изиграха тая роля? Ти, разбира се, виждаш само единия.

4 удара?Че той,Даксон,направо Кличко,бе...За нула време го е спукал от бой...

Неспасяем случай, убеждавам се за пореден път... :|
[/center]

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 09 апр 2012 21:18

"1. Футболистът Нджонго Присо няма право да играе срещу "Светкавица", защото има влязло в сила решение на Дисциплинарната комисия на БФС за наказание от 2+5 мача. Абсолютна лъжа е, че има документ, оневиняващ Присо. Има документ от Районна прокуратура в гр. Пловдив, който прекратява наказателното производство срещу футболиста, но ПРОДЪЛЖАВА ПРОЦЕДУРАТА за установяване на административно нарушение. С думи прости - Присо не е извършил престъпление и затова не е наказан от ДК на БФС с максималните 10 мача. Но Е ИЗВЪРШИЛ, видяно от цяла България по телевизията, нарушение на обществения ред, за което трябва да бъде наказан и е наказан по нормативните документи на БФС. От доклада на дежурния делегат Тодор Лучев ясно се вижда нещо, което се видя и по телевизията - не само, че публиката на "Локомотив" (Пд) не провокира по никакъв начин Присо, а точно обратното: футболистът показва неприличен жест и предизвиква хвърлянето на бутилки. Дежурният делегат НИКОГА НЕ Е ТВЪРДЯЛ, че е видял случилото се в тунела, както услужливо се прокрадва в медии, далеч от журналистическата обективност. Напротив, Тодор Лучев ясно заявява, че е пряк свидетел на събитията само до влизането на Присо в тунела, и точно затова прилага доклад от придружилия футболиста полицай.
Друга тема е, че същият футболист е бил арестуван и в други държави за непристойно поведение на терена и извън него."
Тези от БФС имат ли 8-ми клас ??? Излиза, че Присо е виновен до доказване на противното !

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 10 апр 2012 08:43

blue avalanche написа:
fen0212 написа:Е ,БЛУ,кое не ти е ясно.Даже още едно уточнение---човекът е адвокат и е дълбоко възмутен от случилото се,защото не е привърженик на расистките изцепки.Ясно???Да не би ти и там да си бил случайно? А нещо за хвърлените предмети ,които удрят Присо да кажеш??

Доколкото знам,тук се обсъждат действията на Присо и неговото наказание.За "бутилките" можеш да отвориш друга тема.
Така както гледам,и ти не си бил на стадиона.Нали знаеш каква юридическа тежест имат изрази от рода на "Еди кой си ми каза,че чул от еди кой си еди какво си..."
Ти наистина си неспасяем случай.Нали точно заради това ,което пише делегата ,че е нямало провокации ,аз пиша за бутилките ,бе.Ти добре ли си или заяждането ти е начин на живот???Значи ---на делегата някой му бил казал и това се взема за доказателство от официален орган ,а моя коментар ще го подлагаш на съмнение.Аз лично видях по ТВ ХВЪРЧАЩИТЕ БУТИЛКИ ,А ЗВУЦИТЕ БЯХА ТОЛКОВА МНОГО ,ЧЕ САМО ЧОВЕК НА СТАДИОНА МОЖЕ ДА КАЖЕ ТОЧНО КАК Е СТАНАЛО.Ако ти лично искаш доказателство,този човек ще свидетелства.Ясно ли ти е .Ти лично на база на какви доказателства се опитваш да провокираш всички тук --я да те чуя .Не посяга ли пръв Даксон да удря плесница на Присо -посяга и след това пада като подкосен от какво обаче не се разбира.След като получи картон --не посегна ли пак срещу Присо: като излизаше Присо -точно пред делегата заваляха бутилки и обидни звуци --а той не видял провокация --защо мислиш Присо направи този жест --ти ако не си предизвикан-ще постъпиш ли така или това означава "майната ви" ,но само защото НЕШО те ПРОВОКИРА???.Аман ти ,комплексирания тип.......

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 апр 2012 10:38

fen0212 написа:Аман ти ,комплексирания тип.......

Аз откога ви казвам, че тоя е най-комплексираният тип в целия форум. Аз съм убеден, че има жълта книжка.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2012 11:41

fen0212 написа:
blue avalanche написа:
fen0212 написа:Е ,БЛУ,кое не ти е ясно.Даже още едно уточнение---човекът е адвокат и е дълбоко възмутен от случилото се,защото не е привърженик на расистките изцепки.Ясно???Да не би ти и там да си бил случайно? А нещо за хвърлените предмети ,които удрят Присо да кажеш??

Доколкото знам,тук се обсъждат действията на Присо и неговото наказание.За "бутилките" можеш да отвориш друга тема.
Така както гледам,и ти не си бил на стадиона.Нали знаеш каква юридическа тежест имат изрази от рода на "Еди кой си ми каза,че чул от еди кой си еди какво си..."
Ти наистина си неспасяем случай.Нали точно заради това ,което пише делегата ,че е нямало провокации ,аз пиша за бутилките ,бе.Ти добре ли си или заяждането ти е начин на живот???Значи ---на делегата някой му бил казал и това се взема за доказателство от официален орган ,а моя коментар ще го подлагаш на съмнение.Аз лично видях по ТВ ХВЪРЧАЩИТЕ БУТИЛКИ ,А ЗВУЦИТЕ БЯХА ТОЛКОВА МНОГО ,ЧЕ САМО ЧОВЕК НА СТАДИОНА МОЖЕ ДА КАЖЕ ТОЧНО КАК Е СТАНАЛО.Ако ти лично искаш доказателство,този човек ще свидетелства.Ясно ли ти е .Ти лично на база на какви доказателства се опитваш да провокираш всички тук --я да те чуя .Не посяга ли пръв Даксон да удря плесница на Присо -посяга и след това пада като подкосен от какво обаче не се разбира.След като получи картон --не посегна ли пак срещу Присо: като излизаше Присо -точно пред делегата заваляха бутилки и обидни звуци --а той не видял провокация --защо мислиш Присо направи този жест --ти ако не си предизвикан-ще постъпиш ли така или това означава "майната ви" ,но само защото НЕШО те ПРОВОКИРА???.Аман ти ,комплексирания тип.......

Ами ето,ти ме провокираш,обаче аз не ти отвръщам със същото...Това отговаря ли на въпроса ти?
ПП.Въпросният човек е на длъжност "делегат" и за това неговите "писания" имат тежест.За БФС ти и твоят "познат" сте никой и може да си плямпате колкото искате.Като станеш "делегат" и ти ще пишеш "чул,видял,казал".

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 10 апр 2012 13:30

да ,като станеш делегат и ти ще можеш да си чешеш шкембето на пистата, да напишеш това което ти наредят и да си вземеш една хубава сумичка след това .. а такива плямпалници като този над мен, да защитават мазния ти и крадлив гъз, защото са прости :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Върни се в “Архив”