Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

emozakov
Контакти:

Re: Николай Костов вече не е треньор на Левски! Варианти за нов

Мнениеот emozakov » 26 мар 2012 20:21

deepblue написа:
allez_les_blues написа:Мъри няма да се погажда с Гонзо бе, що не го разберете.Вили Вуцов е добър вариянт в ситуацията- умее да надъхва играчите, не е в лоши отношения с никой.Трябваше да му се даде повече шанс преди 4 години.

Съгласен.

е трябваше ама тогава ако си спомняте един чожек зе топката по свое смутрение и не вкара дуспа

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 26 мар 2012 20:25

Linky написа:До анкетата:

Вуцов и Ясен Петров мисля че нямат шансове да станат скоро треньори отново. Помним как уволниха Вуцов след 1 мач с Бате едва ли ще го върнат. А Ясен на скоро беше уволнен, айде стига и на него не му беше дадено време да работи, няма да го върнат. Още малко ще има опция за Костов.

Херо вече изказа мнението си и че няма да приеме подобно нещо и че иска да е близко до семейсвтвото си в Бургас - няма начин.

ЛюПко Петрович (не Б) е добър вариант и мисля че ще ни се отрази добре, проблема е че никой от ръководството не го взима на сериозно и за мене шансовете той да стане нов треньор са около 0.0001% , остаря и вече са го отписали,което е грешка, но няма как да им го кажеш. Трябва да добавим, че и той е чужденец, а ръководството каза че избира между българи, така че няма смисъл да е даже в анкетата, както и Бардон ,който нито има нужния опит , нито е вариант. Един друг много добър чужд вариант е Муслин , който ни беше на чело, но и него няма смисъл да го дискутираме

От останалите варианти мисля че няма смисъл да се назначават Емил Велев, Стоилов и други бити карти. Единстевните бити карти, които на този етап си заслужават са Херо и Люпко, но няма шанс те да станат треньори на Левски, обясних защо. Стоилов е бита карта, която не мисля че може да даде нещо на отбора вече и ще иска да върне Наско, който трябва да стои далече от Левски - интригант. Велев още не се е доказал, трябва да го наблудаваме и да видим как ще продължи да работи като треньор. Ако се представя добре след няколко сезона и сме закъсали, тогава става, а и поне до лятото не е вариант защото си има отбор. Остава Илиан Илиев, който до сега не е печелил някаква титла и купа , което е притеснително , все пак без обиди Берое не е отбор с претенциите на Левски. Но мисля че е добър вариант, проблема е че ще дойде чак лятото евентуално.Сега се сетих и за Стефан Грозданов - Прекрасен вариант и въпреки че ни е бил треньор заслужава да се върне , има какво да даде. Проблема при него е същия като при Люпко - стар е вече и смятат, че няма смисъл и че футбола, който практикува е демоде, но не е така, няма как да им го обясниш за жалост. И при него шансовете за назначаване са много минимални.

За краткосрочни варианти само Гонзо и Радуканов. И към двамата нямам нищо против и на този етап това е най-добрия вариант, но ако назначат Радуканов не трябва да го уволняват лятото, дори и да нямаме успехи.

От всичките тези варианти, мисля че за жалост Стоилов има най-голям шанс да стане , подгласян от Гонзо и Илиев (от лятото), като евентуална изненада може да е назначение на Радуканов, което мисля че е около 5% възможно, всички други варианти ми изглеждат с нищожен шанс. За мен най-доброто решение от тези тримата ще е ако Гонзо остане на чело до лятото пък после Илиев го смени. Няма смисъл от Мъри - ще видите.

Ясно, много си в час за футбола щом мислиш че Илиян Илиев не е спечелил нищо като тренъор

Kroif

Мнениеот Kroif » 26 мар 2012 20:29

По-добър вариант от ГОНЗО нема,Мъри го е страх от Ст. Младенов,а пък на Вуцов трябва да му купят нови ЧЕХЛИ ,че старите отпреди 4 год. се скъсаха.

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 26 мар 2012 20:29

А да не би пък титлата да е предварително уговорена че ще е за ЛЕВСКИ, и Гонзо да иска еднолично да обере лаврите? :mrgreen: ...нема да се учудя е са чорбарите "сензационно" да загубят 3-4 точки още преди "вечното" дерби-я от Черно Море, я от Славия...то ше си обади в четвъртък-бием ли Литекс прекалено лесно, да знаете ,да се стягате за титла :)
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 26 мар 2012 20:29

Много Ви моля ангажирайте Вили и оставете за нас Мъри.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 мар 2012 20:31

T&T написа:Много Ви моля ангажирайте Вили и оставете за нас Мъри.

Между другото с Мъри може да ударите дюшеш! Работата е там обаче, че Мъри е тренер на който му трябва време. Той не е Моуриньо. А като гледам колко изтърпяхте Милен, не ви требе Мъри.
Вили е удачен треньор за Б група. И с него няма да ви е скучно. Може да не е гений, но работи много усърдно и е предан за каузата.
Последна промяна от metodito на 26 мар 2012 20:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 мар 2012 20:32

Бардон и Херо са нашите хора, но от лятото. :idea: Гонзо ще изведе отбора до футболния връх през този сезон, аз го гарантирам. :!:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

bgsote
Контакти:

Мнениеот bgsote » 26 мар 2012 20:33

Linky ,Илиян Илиев има купа.Явно си много запознат с бг футболът ни?

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 26 мар 2012 20:33

T&T написа:Много Ви моля ангажирайте Вили и оставете за нас Мъри.

за Българската действителност, Вили е хиляда пъти по-подхходящ :mrgreen: . В България успяват нагли и арогатни, намахани и нахъсени хора-като Сираков, Тройчо....и Вили :mrgreen:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 26 мар 2012 20:35

казвам ви,ако в четвъртък бием Литекс с Гонзо начело-тука става нещо :mrgreen:

Върни се в “Архив”