Литекс - Левски - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс - Левски
Батков за пореден път си отвори голямата уста, когато не трябваше, червените шамани както винаги подло и нагло говореха за 'директиви' и титли на Левски, а сега се случи нещо напълно логично - паднахме от Литекс, защото нямаме чист нападател таран, а имаме Йовов, Тасевски и 10 крила по 60 кила мокри. Мисля, че трябваше да се случи нещо, което трябваше да се случи вече мн отдавна, и да изпуснем Европа за една година...
- tihomir_rs
- Контакти:
Обичам Левски написа:plamenst7 написа:Сега гледам как Левски ще бъде залят с помия от собствените си фенове! Големи сте-няма що!
Ние ще сме вън от Европа ти какво искаш със цветя да ги заринем,критика,критика и пак критика,докато им писне и им дойде акъла във главата
Има отбори които не помирисват Европа с години и пак имат по-верни фенове.О забравих,бие сте фенове на титлите и купите, на мачовете с големите отбори и когато дойде да играе Барселона или Челси с Левски сте големи левскари,но когато трябва да подкрепиш отбора си в труден момент трябва само да създаваш напрежение-ситуация в която който и да е няма как да работи нормално и да покаже истинските си възможности.
Бижутеро винаги може да изригне .. той е като вулкан,изригва веднъж на столетие 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
- ralka_levskarka
- Контакти:
Това, че ние толкова си можем е друг въпрос
То като казвах, че предпочитам Костов пред Гонзо пак някой ми дзя насреща.

То като казвах, че предпочитам Костов пред Гонзо пак някой ми дзя насреща.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Neron
- Контакти:
Сега ми е ясно защо феновете говорят с футболистите за да пуснат Еврофутбол и те.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
plamenst7 написа:Обичам Левски написа:plamenst7 написа:Сега гледам как Левски ще бъде залят с помия от собствените си фенове! Големи сте-няма що!
Ние ще сме вън от Европа ти какво искаш със цветя да ги заринем,критика,критика и пак критика,докато им писне и им дойде акъла във главата
Има отбори които не помирисват Европа с години и пак имат по-верни фенове.О забравих,бие сте фенове на титлите и купите, на мачовете с големите отбори и когато дойде да играе Барселона или Челси с Левски сте големи левскари,но когато трябва да подкрепиш отбора си в труден момент трябва само да създаваш напрежение-ситуация в която който и да е няма как да работи нормално и да покаже истинските си възможности.
Абе, пич, на кого да съм фен от тая сбирщина ритнитопковци. Падай, ама си остави сърцето на терена и прави най-доброто за отбора.
Само Левски!
Бесен съм! Докога така? Докога ?! Йовов, имам чувството, че нарочно го прави..... Гонзо пуска Цветков в 85 мин, за да обръща мача....
Ако трябва да кажа всичко, което мисля, трябва да се самобанирам 

milen_4o0o написа:Вие в този форум сте СМЕШНИЦИ !!! Когато ЛЕВСКИ бие - я вижте какви фенове сме, обичаме всички футболисти, те са най-великите ... като дойде момент на затруднение и веднага почва плюенето по всички.![]()
Хубаво ли ви беше когато Гонзо вкарваше гол след гол и ни извеждаше до титли ?
Може да не е най-великия треньор, но поне има смелостта да застане начело на отбора и да поеме отговорност, каквото другите ни "легенди" - никога няма да поемат (с изключение на няколко, но ще си запазя имената за мен) ... ПОДКРЕПЯЙ ЛЕВСКИ ДОКРАЙ !
Аз подкрепям Левски но не подкрепям Гонзо за тренер и простотиите които съсипват Левски!
TodorT написа:Бесен съм! Докога така? Докога ?! Йовов, имам чувството, че нарочно го прави..... Гонзо пуска Цветков в 85 мин, за да обръща мача....![]()
![]()
Ако трябва да кажа всичко, което мисля, трябва да се самобанирам
+1
[center]1914[/center]