ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 28 юни 2016 11:18

Red joker написа:Точно това каза,че футбол ще практикува АД-то на Черепа,а другото само ще си го оздравяват :lol: Некви си 30-ина години,само :lol:

Не, не е казал такова нещо. "АД-то на Черепа" ще бъде собственик на ПФК ЦСКА АД, няма да играе, някой сериозно ви подвежда отново.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Evolutiong
Контакти:

Мнениеот Evolutiong » 28 юни 2016 11:18

1982 написа:
Evolutiong написа:
ceBep написа:***cska*** един елементарен въпрос за пораснали. Кой ЦСКА игра миналата година във В и на финал, този облечения в червено онзи ден, или онзи, който в момента е във фалит и очаква оздравяване. И не ми излизай с тезата, че ЦСКА е един, щото както е тръгнало май няма да е един. Ще ми отговориш ли.

Естествено, че ЦСКА е един. Вчера и Цветомир Найденов заяви, че пфк-то футбол няма да практикува, а ще се прави ново ад в окръжните. По тази логика и лупи може да си направи още едно ЦСКА в окръжните... каква е разликата между ново ад с черепа и ново ад с Ганчев?

Лъжеш, нищо такова не е казал Найденов.

Тролче, айде пак гледай интервюто и тогава пускай къси лъжи. Черепа ще оздравява и иска да практикува футбол с ново ад, което е точно толкова ЦСКА колкото и това на Ганчев. С разликата, че клуба на Ганчев има феновете на ЦСКА зад гърба си.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юни 2016 11:19

1982 написа:
Red joker написа:
1982 написа:
***cska*** написа:Всички ЦСКА-ри, които в момента подкрепяте пародийния "оздравителен план" на Божков, или сте на не повече от 25 г. и не помните миналия му престой в клуба, или сте жестоко подведени! Може би просто мразите Г.Г., не знам! Не искам да казвам че не обичате отбора си, дори напротив - предполагам че просто така го чувствате в момента. Но не разбирам друго. Плюете така неистово с/у човека който направи отбор във В група, назначи треньор, плащаше заплати на футболисти, осигури лагери за подготовка,осигури спокойствие и т.н. Същия тоя отбор, който беше без конкуренция във В група, който спечели купа България без допуснат равен резултат! И всичко това пред препълнен стадион с над 38 000 зрители на финала! Човека който прави в момента ремонт на Армията и Панчарево! Е те това не го разбирам! Престанете с тоя Литекс, засрамете се! Плюете с/у ЦСКА-ри, същите които са били рамо до рамо с вас , на същия тоя финал!

Велики дела, братче, наистина ...... а Божков нима 7 години не направи отбор в А група, не назначи треньор, не плащаше заплати на футболистите, не осигуряваше лагери за подготовка и не осигуряваше спокойствие и т.н. ??? Само великият Ганчев е вършил подобни умопомрачителни дела. :lol: :lol: :lol:

А за успехи да не говорим - при Божков ЦСКА стана 2 пъти шампион, взе 1 купа на България, игра в групите на УЕФА, елиминира Леверкузен и Шахтьор Донецк, би Ливърпул като гост .....

Ееее,айде стига бе :o :o ...толкова много за 10 години :shock:

Не 10, а 7 години, престанете с опитите да лъжете. ;) ;)

И, да, много е, щото друг в ЦСКА повече не е постигал след падането на режима от 1989-а насам, когато ЦСКА вече не е към съответното министерство и, въобще, футболът е на съвсем различна основа.

Добре де,не съм погледнал уикипедията-7 са и...кво :? Да ти изреждам ли другите „успехи“ на Черепа като собственик,щото ми е писнало !
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 28 юни 2016 11:19

Evolutiong написа:
eMs1 написа:
Evolutiong написа:В момента има един футболен клуб ЦСКА, толкова ще има и в бъдеще. .................Който не е съгласен, няма място в Г сектор на Армията.

Тук спор няма. Има един клуб и той е в несъстоятелност, който не е съгласен, няма място на Армията :lol:

Не, футболния клуб е в Тетевен на подготовка, стародо ад е в несъстоятелност. Има доста голяма разлика.

Колкото и да си го повтаряте това истина няма да стане.
В Тетевен е Литекс, 70% от футболистите там имат действащи договори с Литекс, тези дето дойдоха от клубът спечелил КБ ще трябва да подписват с Литекс.

Red joker написа:
eMs1 написа:
Evolutiong написа:В момента има един футболен клуб ЦСКА, толкова ще има и в бъдеще. .................Който не е съгласен, няма място в Г сектор на Армията.

Тук спор няма. Има един клуб и той е в несъстоятелност, който не е съгласен, няма място на Армията :lol:

Бъркаш шаха с плуването :shock:

Опит за остроумие? Не ти се получи, опитай пак.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 28 юни 2016 11:20

Red joker написа:
1982 написа:
Evolutiong написа:
ceBep написа:***cska*** един елементарен въпрос за пораснали. Кой ЦСКА игра миналата година във В и на финал, този облечения в червено онзи ден, или онзи, който в момента е във фалит и очаква оздравяване. И не ми излизай с тезата, че ЦСКА е един, щото както е тръгнало май няма да е един. Ще ми отговориш ли.

Естествено, че ЦСКА е един. Вчера и Цветомир Найденов заяви, че пфк-то футбол няма да практикува, а ще се прави ново ад в окръжните. По тази логика и лупи може да си направи още едно ЦСКА в окръжните... каква е разликата между ново ад с черепа и ново ад с Ганчев?

Точно това каза,че футбол ще практикува АД-то на Черепа,а другото само ще си го оздравяват :lol: Некви си 30-ина години,само :lol:

Най-важното е да си наясно какво искаш.Ти каза ясно и точно-ГМО! Какво надничаш в"кирливото АД",както сам ти лично го нарече.
Стискай палци да ви припознаят и в БФС.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2016 11:20

Evolutiong написа:
1982 написа:
Evolutiong написа:

Тролче, айде пак гледай интервюто и тогава пускай къси лъжи. Черепа ще оздравява и иска да практикува футбол с ново ад, което е точно толкова ЦСКА колкото и това на Ганчев. С разликата, че клуба на Ганчев има феновете на ЦСКА зад гърба си.

Интервюто съм го слушал и никъде Найденов не казва подобно нещо. Ако искаш, цитирай ми го къде казва или пусни записа и ми кажи на коя точно минута го казва, щом си толкова убеден. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 28 юни 2016 11:22

1982 написа:
Не, не е казал такова нещо. "АД-то на Черепа" ще бъде собственик на ПФК ЦСКА АД, няма да играе, някой сериозно ви подвежда отново.

Сега ще те питат каква е разликата с ЦСКА-то на Ганчев.

П.П. А той вече си е питал.....

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 юни 2016 11:22

Момчета, не се карайте!

За съжаление 2.2.16.16 ще реши съдбата на ЦСКА.
Не изключвам партия м/у ГГ и букито .....
Най-лошото е, че в краткосрочен план ставаме политически зависими ...... баш като подуенци!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 28 юни 2016 11:23

***cska*** написа:Всички ЦСКА-ри, които в момента подкрепяте пародийния "оздравителен план" на Божков, или сте на не повече от 25 г. и не помните миналия му престой в клуба, или сте жестоко подведени! Може би просто мразите Г.Г., не знам! Не искам да казвам че не обичате отбора си, дори напротив - предполагам че просто така го чувствате в момента. Но не разбирам друго. Плюете така неистово с/у човека който направи отбор във В група, назначи треньор, плащаше заплати на футболисти, осигури лагери за подготовка,осигури спокойствие и т.н. Същия тоя отбор, който беше без конкуренция във В група, който спечели купа България без допуснат равен резултат! И всичко това пред препълнен стадион с над 38 000 зрители на финала! Човека който прави в момента ремонт на Армията и Панчарево! Е те това не го разбирам! Престанете с тоя Литекс, засрамете се! Плюете с/у ЦСКА-ри, същите които са били рамо до рамо с вас , на същия тоя финал!

Аз лично не мразя Гришата.
Той обаче се опитва да унищожи сегашния клуб ЦСКА, за да го замени с Литекс.
Прави го под претекст, че клубът не може да се спаси и че няма кой да го спаси.
Едно е да го оставиш да си загине, а друго е да се мъчиш да го затриеш.
Аз подкрепях Гришата до последно, тъй като все се надявах, че ще изпълни обещанието, с което влезе в ЦСКА - да запази старото дружество. Но за съжаление той няма да го направи.
Ако не могат да се разберат с Божков за някаква съвместна работа, по-добре Гришата да се оттегли.
Да, помня предишния престой на Божков. Вие започнахте да го обвинявате, че продавал мачове на Левски, продавал титли и т.н. И оттам тръгна целия цирк. Помня също, че клубът непрекъснато увеличаваше клубния си коефициент в ЕКТ.
А ти помниш ли какво се случи с ЦСКА след напускането на Божков?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юни 2016 11:23

eMs1 написа:

Човека направи горепосочените неща с едничката цел да си окичи оранжевото тимче с четрите букви и да дойде на пъпа на София, почти за без пари. Тарикат най-голям, ама селски. Което се видя от молбите за бърз фалит и особено с ФК Лупи.
И подведените не сме ние, ние си искаме ЦСКА да си мине по пътя (В, Б, А), дали с Ганчев, дали с Божков, този път на който ни насадиха Титан и Лупи (х2), Манджуковци, Милковци, Инджовци и всяква друга сволач. Защото не може да делиш поредните победи над Левски, 16-те точки разлика от трупаните дългове, вървят си заедно, както ЦСКА с ПФК ЦСКА АД. Ако толкова искаше ГГ да беше слял (обединил) неговото отборче с ЦСКА, да поеме активи и пасиви, тогава щеше да види какво е подкрепа. Но със селските си тарикатлъци, всичките врътки само и да се отиде в тая Висша, Гига, Мега Лига само ни разцепи и това е факт.

Много си безочлив и безсрамен,батко 8-) Не знам какво ще думате,ако съдът приеме плана му за оздравяване...
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Архив”