***cska*** написа:Всички ЦСКА-ри, които в момента подкрепяте пародийния "оздравителен план" на Божков, или сте на не повече от 25 г. и не помните миналия му престой в клуба, или сте жестоко подведени! Може би просто мразите Г.Г., не знам! Не искам да казвам че не обичате отбора си, дори напротив - предполагам че просто така го чувствате в момента. Но не разбирам друго. Плюете така неистово с/у човека който направи отбор във В група, назначи треньор, плащаше заплати на футболисти, осигури лагери за подготовка,осигури спокойствие и т.н. Същия тоя отбор, който беше без конкуренция във В група, който спечели купа България без допуснат равен резултат! И всичко това пред препълнен стадион с над 38 000 зрители на финала! Човека който прави в момента ремонт на Армията и Панчарево! Е те това не го разбирам! Престанете с тоя Литекс, засрамете се! Плюете с/у ЦСКА-ри, същите които са били рамо до рамо с вас , на същия тоя финал!
Аз лично не мразя Гришата.
Той обаче се опитва да унищожи сегашния клуб ЦСКА, за да го замени с Литекс.
Прави го под претекст, че клубът не може да се спаси и че няма кой да го спаси.
Едно е да го оставиш да си загине, а друго е да се мъчиш да го затриеш.
Аз подкрепях Гришата до последно, тъй като все се надявах, че ще изпълни обещанието, с което влезе в ЦСКА - да запази старото дружество. Но за съжаление той няма да го направи.
Ако не могат да се разберат с Божков за някаква съвместна работа, по-добре Гришата да се оттегли.
Да, помня предишния престой на Божков. Вие започнахте да го обвинявате, че продавал мачове на Левски, продавал титли и т.н. И оттам тръгна целия цирк. Помня също, че клубът непрекъснато увеличаваше клубния си коефициент в ЕКТ.
А ти помниш ли какво се случи с ЦСКА след напускането на Божков?