Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Canaries front
- Контакти:
Re: Оттук нататък ... ПРИЗИВ КЪМ ВСИЧКИ !!!
Защото в случая подкрепяш фк Христолов ,а не Ботев,ако подкрепяш селския ходи викай и ги подкрепяй ,все едно сме си свалили гащите. Аз няма да викам докато селския не напусне, А и няма хора няма приходи за селския
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
нито ме радва днешната победа нито нищо ако селския ще си преписва заслуги евентулано за оставане в елита тогава да ви е ясно че цената може и да е двойна а и кой знае какво.ножа е опрял до кокала такаче аре да се маха пък каквото ще да става
селски вземи си скункса не се сърди
- Botev1912PlovdivFan
- Контакти:
Canaries front написа:Защото в случая подкрепяш фк Христолов ,а не Ботев,ако подкрепяш селския ходи викай и ги подкрепяй ,все едно сме си свалили гащите. Аз няма да викам докато селския не напусне, А и няма хора няма приходи за селския
Братле ... ако съпоставя поста ти с подписа ти ... значи ние сме НАЙ-МИЖАВОТО отборче ...

БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!
ОТ КОЙ ОТБОР СИ???
ОТ КОЙ ОТБОР СИ???
Жалко ,че си се писал такъв голям роман ,толкова много време ! Пълно с простотии ! Щото подкрепяме това смешно отборче ,което даже не е истинския Ботев ,ей за това сме на това дередже ! Ако го бяхме погнали от начало нямаше да е така ! Ся в гъза ! Мощно против селския и плюене по маникенчетата ! Кур за мача с Бела ,2 кура за мача със Сливен ,3 кура за ръководството ни , 4 кура за маникенчетата ни и 5 кура за Селския !!!

- Canaries front
- Контакти:
Братле селския отдавна ни превърна в мижаво отборче,ако теб те устройва положението на отбора ходи подкрепяй ,ти си избираш
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Canaries front написа:Защото в случая подкрепяш фк Христолов ,а не Ботев,ако подкрепяш селския ходи викай и ги подкрепяй ,все едно сме си свалили гащите. Аз няма да викам докато селския не напусне, А и няма хора няма приходи за селския
Много правилно ! И PLOVDIV PEEV 1912 ти го каза !

Botev1912PlovdivFan написа:Canaries front написа:Защото в случая подкрепяш фк Христолов ,а не Ботев,ако подкрепяш селския ходи викай и ги подкрепяй ,все едно сме си свалили гащите. Аз няма да викам докато селския не напусне, А и няма хора няма приходи за селския
Братле ... ако съпоставя поста ти с подписа ти ... значи ние сме НАЙ-МИЖАВОТО отборче ...![]()
Приятелю, ти да не си някъв Христоловист ве??? Кой да подкрепим? Сельо или протежетата му???Аре съвземи се ,сега се води война и тя ще се води до пълната победа! СМЪРТ НА СЕЛСКАТА МУЦУНА и на Вафлените сърца!!!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

абе и такава подкрепа е възможна ама само ако примерно новите кандидат собственици се лигитимират обявят официално интереса си но и тогава аз не съм склонен да си призная честно защото тогава селската мастия може да се отметне като с кръстева такаче мисля че цялата тема е безмислена или има много провокатори който целят да ни разделят на лагери такаче СЕЛКИ УМРИ ЧАС ПО СКОРО
селски вземи си скункса не се сърди
- Botev1912PlovdivFan
- Контакти:
Братле "trakia" , мразя Христолов в дъното на душата си, заради това, че отне една част от мен - частта наречена БОТЕВ ... и сега просто искам да виждам предишния Ботев и любовта на хората към него ... трепета в очите, когато жълтите вкарат гол 

БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!
ОТ КОЙ ОТБОР СИ???
ОТ КОЙ ОТБОР СИ???
Re: Трябва ли да подкрепяме "Вафлените сарца"?
PLOVDIV PEE 1912 написа:trakia написа:Трябва ли и заслужават ли подкрепа четата бездарници на селския???
Мое мнение е ,че не заслужават никаква подкрепа.Те знаейки ,че са абсолютни аматьори са по-скоро навити да си ритат в "Б" група за по 100 лева и начело да си е Сельо.Те са на ясно,че появи ли се друг президент всички си заминават от отбора.
Съгласен съм напълно с автора на темата.
Благодаря за солидарносста ти брат...другите ми коментират тука ЛеФски и ЦСКА бяагайки от темата!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!