Нико написа:Щом армията за теб е комунистическа глупост си ми ясен! Очевадно пораженията в мозъка са ти тотални.Само безмозъчен нихилист може да заяви такова нещо.Сигурно не си информиран че българската армия е съществувала и е била основа на държавата България някоя и друга годинка преди евреите Маркс и Енгелс да сътворят вредното си писанието.
Момче, аз съм един от най-информираните в България, относно произхода, развитието и постиженията на нашата Войска през вековете.
Ходил съм на разкопки, включително и в пра-родината ни - Туран ( Северен Афганистан )
Не е етично да категоризираш хора, които не познаваш.
Армията по-време на "комунизма", си беше пародия.
Въоражението ставаше, но "службата" генерираше наплашени и страхливи комплексари.
Хилядократно по-добре е за нас, с оглед на възможностите ни, да имаме малка, но стегната, функционална и добре въоражена Армия.
Разбира се, функционалноста и въоражението ни в момента куцат, но това е заради корумпираните ни политици.
Просто е безмислено, след като сме членове на най-силният във военно отношение Алианс, да поддържаме няколко стотин хилядна Армия.
Едно на ръка са средствата.
Но функционалноста и въоражаването на голяма армия, са основни проблеми.
А обучението и т.н. въобще не е за коментиране.