Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот memnto » 31 дек 2014 09:14

Днес е НГ , каква КОледа те гони, а Кашо? 8-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 дек 2014 09:45

memnto написа:Днес е НГ , каква КОледа те гони, а Кашо? 8-)

Първо: Нова година е утре, но ти си на батко бамбучето и такива сложни неща не са ти ясни. Второ: къде видя, че аз съм писал нещо за Коледа, ъм?
И трето, което е най-важното: такива статии излизат в подходящото време, когато се заговори за нещо объркано при вас-дали е истина, или не, аз не коментирам. Впечатление ми направи обаче фактът, че на Мерсин досега са му дали поне 3-4 крайни срока за изплащане и нито един не е спазен, а може и друго да има-хората да са си платили вече, и то отдавна, но що да не напомпаме малко напрежение и надежди (медиите)!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 31 дек 2014 11:17

Сори пичове, ама Ники Михайлов ви прецака. Хвана онази дузпа, уговорката за хендикап умре и в Мерсин пари нЕма :D
А сега сериозно.. аз се чудя дали наистина не са платили.. или да има някаква договорка? В противен случай е редно УЕФА да се размърдя малко.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 дек 2014 12:08

Logical person написа:
Не знам. Но и за най-заклетите ни врагове е видна медийната помия срещу ЦСКА. Това че нямате топки да го признаете си е ваш проблем.

Проблемът ви е, че много си повярвахте този сезон, решихте че титлата ви чака, а в отбора всичко е цветя и рози и няма абсолютно никакви проблеми.
Да ама не, и когато медиите кажат някои неудобни или критични за вас неща, те автоматично стават враг на ЦСКА. Странното е, че според теб всички медии го правят. Лошо за теб и спортния ти мироглед.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 31 дек 2014 12:30

http://www.novsport.com/news1313761_1040.html Винаги така става,уж всичко мирно и тихо,а накрая почват да ни съдят.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 31 дек 2014 13:34

TristaNNN написа:
Logical person написа:
Българските спортни медии са враг на ЦСКА. Това е факт.

:lol: :lol: :lol:
А ГА, той също ли?
Въобще, остана ли някой в клетата ни родина, който да не ви е враг?

Срещу тях има световен заговор.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 31 дек 2014 19:02

Ръководството на ЦСКА и по-специално Александър Томов е бесен в последните часове на старата година. Турският Мерсин опитва да замаже очите на българските си колеги, превеждайки нищожна част от дължимата сума, научи БЛИЦ. Става въпрос за пари между 50 и 100 хиляди евро, които са постъпили в касата на “армейците”. А цялата сума възлиза на около 600 хиляди евро. Томов очакваше парите накуп в работните 29 и 30 декември, но останал неприятно изненадан, когато разбрал, че комшиите са превели около 1/6 от дълга. Парите трябваше да въведат спокойствие в Борисовата градина особено за предстоящия зимен дълъг лагер, който трябваше да бъде платен до 30 декември. Сега сметките отново се объркват сериозно. След като са пристигнали многократно по-малко пари ЦСКА със сигурност ще реагира към ФИФА, ако не получи остатъка в първите работни дни на януари.

/БЛИЦ
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 дек 2014 19:06

Red Warrior написа:Ръководството на ЦСКА и по-специално Александър Томов е бесен в последните часове на старата година. Турският Мерсин опитва да замаже очите на българските си колеги, превеждайки нищожна част от дължимата сума, научи БЛИЦ. Става въпрос за пари между 50 и 100 хиляди евро, които са постъпили в касата на “армейците”. А цялата сума възлиза на около 600 хиляди евро. Томов очакваше парите накуп в работните 29 и 30 декември, но останал неприятно изненадан, когато разбрал, че комшиите са превели около 1/6 от дълга. Парите трябваше да въведат спокойствие в Борисовата градина особено за предстоящия зимен дълъг лагер, който трябваше да бъде платен до 30 декември. Сега сметките отново се объркват сериозно. След като са пристигнали многократно по-малко пари ЦСКА със сигурност ще реагира към ФИФА, ако не получи остатъка в първите работни дни на януари.

/БЛИЦ

Някои медии май не могат да смятат. Преди повече от месец бяха 600 000. Писаха, че преди 2-3 седмици са превели 100 00, а сега пак са 600 000.Тия пари се клонират май, все на 600 000 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 яну 2015 10:09

Дреме им на Мерсин за 6 точки - голямо наказание, голяма трагедия за турския футбол.

Ще ни изклатят.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 яну 2015 15:27

Кировец написа:Дреме им на Мерсин за 6 точки - голямо наказание, голяма трагедия за турския футбол.

Ще ни изклатят.

Да,ама не смятам,че ако въпреки това не платят,УЕФА,ще ги остави да им се размине само с точките,прекалено е евтино :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Архив”