Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

1912BOTEV
Контакти:

Re: разкритие на феновете на Ботев-Христолов е поставено лице!!!

Мнениеот 1912BOTEV » 11 апр 2009 23:41

Само да припомня, че Славчо ходи в Милано! И то не с кого да е!!! Дари и миланската скала идваха в Пловдив (което е нещо хубаво, но съвсем различно от другото)! Атанасов! Излез и кажи истината (сигурен съм, че няма да го направиш)!Защо използвате името на БОТЕВ!!!!!!! И ти си подлога на селяка! Политик! няма по-мръсна дума от тази!

kan1912
Контакти:

Re: Трябва ли да подкрепяме "Вафлените сарца"?

Мнениеот kan1912 » 11 апр 2009 23:45

Винаги трябва да има подкрепа, защото носят екипа на Ботев, независимо какви балерини играят и кой Селски диск ни е собственик, всичко това е преходно. Относно това дали Уевски са паднали или Цецка не са или обратното ми е през........ мен ме интересува единствено Ботев. Моята мечта е Ботев отново да е играе мъжкии срещу всички без значение дали сме първи, пети или петнайсти, все пак аз точно затова съм станал ботевист преди около 30 години, а не като разни селяци станали от някой от "великите" ни грандове, защото когато започнали да четат на около 10 години прочели или чули от медиите, че той води в класирането.

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 12 апр 2009 01:38

fungus написа:
liverpul3 написа:добре де,лефскарите кръв пикаят вии вии ги занимавате с ботев.съжалете ги малко

мани мани, паднаха веднъж и ореваха всичко,което може... ебаси и трагедията станала. смешници. оня коментатора хвали феновете,че ги подкрепяли цял мач. защо не каже в Пловдив как подкрепяме едни нещастни малумници постоянно 10 години...

Да и на мен това ми прави впечатление. Защо никой не каза, че въпреки всичките наказания, слаби игри, скандали, войни и т.н., доскоро бяхме с най-висока посещаемост. Публиката е единственото привлекателно нещо което е останало в Ботев Пловдив, ако през последното десетилетие е дошъл поне един свестен играч, то той е дошъл заради публиката.

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 12 апр 2009 01:56

Тракиец 1912 написа:
fungus написа:
liverpul3 написа:добре де,лефскарите кръв пикаят вии вии ги занимавате с ботев.съжалете ги малко

мани мани, паднаха веднъж и ореваха всичко,което може... ебаси и трагедията станала. смешници. оня коментатора хвали феновете,че ги подкрепяли цял мач. защо не каже в Пловдив как подкрепяме едни нещастни малумници постоянно 10 години...

Да и на мен това ми прави впечатление. Защо никой не каза, че въпреки всичките наказания, слаби игри, скандали, войни и т.н., доскоро бяхме с най-висока посещаемост. Публиката е единственото привлекателно нещо което е останало в Ботев Пловдив, ако през последното десетилетие е дошъл поне един свестен играч, то той е дошъл заради публиката.

Абсолютно си прав за публиката ни! Но същата тази преданност заслужена ли е от мизерниците ,които според мене трябва да си плащат за да я носяат тази фланелка?
Те реват за банички и боза ве хора!!!Не им пука кво става важно е да има за банички и това е рефлектирало от гладната свиня, която ни управлява от 10 години.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Селяка съдружник с човек на Берлускони

Мнениеот Canaries front » 12 апр 2009 12:21

Президентът на Ботев (Пд) Димитър Христолов е бил съдружник със силния човек на Силвио Берлускони - Винченцо Джудиче.

Проверка на „Топспорт" установи, че мажоритарният собственик на пловдивския клуб е учредил с Джудиче фирмата „ИБ проджект" ООД с адресна регистрация в Пловдив и предмет на дейност „покупка на стоки и други" на 12 октомври.

Интересното е че българо-италианската фирма е регистрирана няколко дни преди да се подпише предварителният договор за продажбата на клуба с Ирена Кръстева.

В „ИБ проджект" съдружници на Димитър Христолов, освен Винчецо Джудиче, са още Джовани Молфеси и Колоджер Касили, които са с италианско гражданство. Още август миналата година „Топспорт" информира за италианеца Винченцо, който според близки на Христолов е основният спонсор на клуба с ежемесечна лепта от 100 000 евро.

За Винченцо Джудиче се знае, че е един много доверените хора на Силвио Берлускони, а от пет години е председател на Общинския съвет на Милано.
Запалянковци на Ботев Пловдив отправиха поредните заплахи към шефа на клуба Димитър Христилов.

"Омръзна ни Христолов да се гаври с любимия ни тим и с нас. За да покажем как се чувстваме ние, ще погнем жена му и другите му близки", заканиха се от агитката.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: Селяка съдружник с човек на Берлускони

Мнениеот mike28 » 12 апр 2009 12:39

Добре де, точно същата тема я има пусната вече вчера, и то с пълна информация, има ли смисъл да се повтарят нещата?

botev/viewtopic.php?f=7&t=13728

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Re: Селяка съдружник с човек на Берлускони

Мнениеот Canaries front » 12 апр 2009 12:44

извинявам се,не съм видял,че съществува такава тема вече !
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

kishe
Контакти:

няма закони и затова сме на този хал

Мнениеот kishe » 12 апр 2009 13:07

пиша конкретно за нашия проблем а той може би е навсякаде по страната ни,но какво имам предвид.вчера на дербито на рим коментатора каза че приходите за мача немогат да бъдат предоставени за бедставащите от земетресението в италия защото някаква агенция им събира всичките приходи от продадени билети,фен артикули и т.н. и не само на този мач а за периода от 2005 г та докато си изплатят дълга от 140 000 000 евро мисля но това не е толкова важно а принципа е важен и че законите действат там,а тук какво става селския има да дава 1 000 000 на нап от години и още други борчове ама държават не е интересува май или поне така изглежда защото досега можеха да стопират всякакви приходи на селския,парите за какалов от беларус има договор има да се плащат данъци по този приход и от минев и муши също от мачовете на колежа макара напоследък да играем по често на затворени врати или на неутрален терен и други такива приходи и тогава селския ако нямаше приходи от фк ботев дали щеше да стои толкова дълго президент и дали щеше да се инати толкова при многото кандидат купувачи като няма да има от какво да лапа.
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Re: няма закони и затова сме на този хал

Мнениеот Тракиец 1912 » 12 апр 2009 14:59

За най-голямо съжаление си мисля, че където и да играе догодина отборът, селският пак ще си седи. Дори и да сме във В група, той пак си има полза от клубът. Друг е въпросът, че въпросната личност е клиничен случай.

Jimmy8
Контакти:

Re: няма закони и затова сме на този хал

Мнениеот Jimmy8 » 12 апр 2009 15:18

"Само смъртта ще ни раздели",както има една дума.
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Върни се в “Архив”