ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот boys85 » 14 яну 2012 21:12

Брех голяма сага... :mrgreen:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 14 яну 2012 21:36

boys85, ама то тепърва започва сериала :mrgreen: :

1серия.Мач с Щатите (21.01.2012), последван от журналистически свободни съчинения във Венецуела, България и Украйна :mrgreen: . Бля-бля-бля...по медиите.
2серия.Мач с Мексико (25.01.2012), последван от журналистически свободни съчинения във Венецуела, България и Украйна :mrgreen: . Бля-бля-бля...по медиите
3серия. Завръщане на блудният син в Европа, последван от журналистически свободни съчинения във Венецуела, България и Украйна :mrgreen: . Бля-бля-бля...по медиите.
..........
Спекулации, спекулации......спекулации......по медиите :mrgreen: .
.........
N-та серия. Мач с Испания (29.02.2012), последван от журналистически свободни съчинения във Венецуела, България, Украйна може и в Испания, та дори и в Турция :mrgreen: . Бля-бля-бля...по медиите и.т.н.

И накрая Ермес остава на Тича, и всичко свършва :mrgreen:

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 15 яну 2012 01:08

Най-хубавото нещо,което можеше да се случи през този трансферен прозорец е оставането на Жоро Божилов.По-класни футболисти в отбора на този етап са единствено Жоро Илиев, Камазола и донякъде Миро.Ако остане и пантерата ще е перфектно.Не знам защо някои се набирате,че не ги трансферират в някакво украйнско село след като няма как феновете да получат пари от продажбата им,а евентуалните заместници може да са катастрофа.При положение,че ударим в десятката с новите външни халфове ще вдигнем значително класата в нападение.Greenpeak преди да започнеш да поместваш статистиките си всекидневно рано сутрин на гладно не пропускай да вземеш РОЗОВОТО ХАПЧЕ.На Тича непременно трябва да идваш да оплюваш.Ако се загубите за някои мач комплексираните плювачи ще се притесня,че съм объркал стадиона.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 яну 2012 10:37

След като не дойде централен нападател,а са викнали на проби продавач от Колхозния в лицето на Ортега,то всеки обичащ Черно Море фен би трябвало да се моли с 2 ръце и 2 крака Паломино да остане в отбора.Най-малкото оставаме пак само с Миро,а липсата на конкуренция неминуемо ще се отрази,Миро е надъхан,но си е малко картонаджия,и в 1-2 мача 100% ще е наказан.Вярно,че последните мачове играе много добре,дори по-добре от Паломино,но аз не съм ентусиазиран от идеята да разполагаме през пролетта с 1 свестен нападател-Миро и един продавач на гуменки-Ортега.Така всичката класа която мисля,че идва в лицето на Фернандес и Адисон+Жоро и Камазола ще е пак малко на хлост,драпане пред наказателното на съперника.А относно Божилов?Ако не се стегне го виждам твърда резерва на Марлон Фернандес,който на този пост би паснал повече от перфектно,но от друга страна в различни мачове и различни ситуации ръстта на Божилов от 193 санта си е огромен коз,докато Фернандес е 165,важно е да имаме разнообразни играчи,а такъв като Божилов нямаме,ако се налага за високи топки Фернандес ли ще скача?Силно се съмнявам в думите на Сър,че имал нападател латинос по-добър от Паломино!Ако беше тъй нямаше да вика Ортега на проби,дано Светльо остане
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 15 яну 2012 11:29

ShooterMan написа:След като не дойде централен нападател,а са викнали на проби продавач от Колхозния в лицето на Ортега,то всеки обичащ Черно Море фен би трябвало да се моли с 2 ръце и 2 крака Паломино да остане в отбора.Най-малкото оставаме пак само с Миро,а липсата на конкуренция неминуемо ще се отрази,Миро е надъхан,но си е малко картонаджия,и в 1-2 мача 100% ще е наказан.Вярно,че последните мачове играе много добре,дори по-добре от Паломино,но аз не съм ентусиазиран от идеята да разполагаме през пролетта с 1 свестен нападател-Миро и един продавач на гуменки-Ортега.Така всичката класа която мисля,че идва в лицето на Фернандес и Адисон+Жоро и Камазола ще е пак малко на хлост,драпане пред наказателното на съперника.А относно Божилов?Ако не се стегне го виждам твърда резерва на Марлон Фернандес,който на този пост би паснал повече от перфектно,но от друга страна в различни мачове и различни ситуации ръстта на Божилов от 193 санта си е огромен коз,докато Фернандес е 165,важно е да имаме разнообразни играчи,а такъв като Божилов нямаме,ако се налага за високи топки Фернандес ли ще скача?Силно се съмнявам в думите на Сър,че имал нападател латинос по-добър от Паломино!Ако беше тъй нямаше да вика Ортега на проби,дано Светльо остане

Ортега идва без пари, без квота за чужденец нека се пробва аз вярвам на Генов ако той прецени че ще върше работа нека остане в отбора, защото в края на сезона винаги има уморени, наказани и контузени играчи. Всеки един който може да играе ще ни бъде коз... радвам се, че Божилов се върна за мене той е Бербатов в Черно море, поне на мене ми напомня за него :)
Ако се върне и Паломино ще имаме ударно нападение.
Грийнпийк човече срамота е да си толкова циничен и критичен към Божилов все пак защитава цветовете на отбора на сърцата ни!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 15 яну 2012 12:19

При наличието на Румен и Илиян,не виждам за какво взема на проби този едва 25 годишен младеж,гордо подвизаващ се на Колхозния.А дали не е на 52г е друга тема.С Марлон,Адисон и Божилов,освен да изгърми някой от юношите отново,друго не виждам.Аз по принцип за разлика от някои колеги съм резервиран към тоталното налагане на юноши,но си мисля че и двамата споменати от мен имат нужната класа да играят в Черно море.Даже си мисля че Илиян трябва да бъде налаган като първи избор в схема 4-4-2 наред с Миро.А ако отново играем с един нападател,да е първи избор при евентуална смяна на Миро.А относно Божилов,наистина ще е супер да имаме подобна опция на смяна.Макар че според мен той не заслужава да е резерва.Но да видим какво казва сухата статистика,че нещо ми се губят някои моменти.А че този обявен нападател ще дойде в Черно море,съм почти напълно сигурен.Евентуалната продажба на Паломино е засилила апетитите на хората в ръководството.а и как иначе???Не знам колко е бюджета,но с 1млн повече в джоба,имаме 1млн по-малко дадени от ТИМ.А те това действие от математиката го владеят прекрасно.Май се усетиха че Чечо има набито око за играчи и се опитват да вземат каквото иска/без пари естествено/.Така че щом са успели да договорят даже и джуджето който явно не е трета ръка играч,схемата става кристално ясна.Казали са вероятно на Генов-Ти намирай играчи за без пари дето стават,ние ще им плащаме заплатите/стига да не са много алчни/и после като/ако/ ги продадем,ще има и премия за теб.Това с премиите е гарантирано.ТИМ не обичат да дават суха пара ей така,но ако заработиш голяма сума за тях с малки вложения,премиите които дават си струват.Така че очаквайте нови СУПЕР централен нападател ако продадем Паломино.Само да няма Божилов ефекта.Макар че що и от Донецк са проявили интерес,сделка ще има.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 15 яну 2012 12:28

gambara написа:
greenpeak написа:boys85, ама то тепърва започва сериала :mrgreen: :

1серия.Мач с Щатите (21.01.2012), последван от журналистически свободни съчинения във Венецуела, България и Украйна :mrgreen: . Бля-бля-бля...по медиите.
2серия.Мач с Мексико (25.01.2012), последван от журналистически свободни съчинения във Венецуела, България и Украйна :mrgreen: . Бля-бля-бля...по медиите
3серия. Завръщане на блудният син в Европа, последван от журналистически свободни съчинения във Венецуела, България и Украйна :mrgreen: . Бля-бля-бля...по медиите.
..........
.........
N-та серия. Мач с Испания (29.02.2012), последван от журналистически свободни съчинения във Венецуела, България, Украйна може и в Испания, та дори и в Турция :mrgreen: . Бля-бля-бля...по медиите и.т.н.

кретен

Следи от тук на татък писанията на журналята, и ще видиш, че съм прав.

Спекулациите на журналята до тук бяха:
Паломино в Литекс: http://football.sportal.bg/news.php?news=320948
Паломино в Левски: http://football24.bg/novina/64325-i-lev ... e-palomino
Паломино в Лудогорец: http://www.sportabg.com/bg-futbol/a-gru ... hte-zashto
Паломино в Самсунспор и отбор от втора руска лига: http://www.narodnodelo.bg/news.php?news=61357
Паломино в Газиантепспор, Заря Луганск и клуб от Дубай :mrgreen: http://football.sportal.bg/news.php?news=341771
Паломино в Металург Донецк: http://ua.championat.com/football/news- ... omino.html

Хайде да видим ще има ли още спекула по темата Паломино от тук на татък :mrgreen: .

Аз съм от феновете на Ермес и искам да остане при нас.
Хубаво е , че са Жоро Илиев и Ермес та да погледаме малко качествен футбол на Тича.
Зеления, с/у писанията на въпростният кретен никога си нямал качествени аргументи, а само просташки обиди.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 15 яну 2012 19:23

greenpeak написа:
gambara написа:
greenpeak написа:boys85, ама то тепърва започва сериала :mrgreen: :

..........
.........

кретен

Следи от тук на татък писанията на журналята, и ще видиш, че съм прав.

Спекулациите на журналята до тук бяха:
Паломино в Литекс: http://football.sportal.bg/news.php?news=320948
Паломино в Левски: http://football24.bg/novina/64325-i-lev ... e-palomino
Паломино в Лудогорец: http://www.sportabg.com/bg-futbol/a-gru ... hte-zashto
Паломино в Самсунспор и отбор от втора руска лига: http://www.narodnodelo.bg/news.php?news=61357
Паломино в Газиантепспор, Заря Луганск и клуб от Дубай :mrgreen: http://football.sportal.bg/news.php?news=341771
Паломино в Металург Донецк: http://ua.championat.com/football/news- ... omino.html

Хайде да видим ще има ли още спекула по темата Паломино от тук на татък :mrgreen: .

Аз съм от феновете на Ермес и искам да остане при нас.
Хубаво е , че са Жоро Илиев и Ермес та да погледаме малко качествен футбол на Тича.
Зеления, с/у писанията на въпростният кретен никога си нямал качествени аргументи, а само просташки обиди.

Изобщо нямам какво да си говоря с "въпросТния кретен"! Човек, който се прави фен на любимия ми отбор и в същото време залива с помия негови играчи, за мен е нищо повече от един мнооого голям боклук! Точка. Казах!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 15 яну 2012 20:00

Зеления, няма да си променя мнението за №14 или за Дончо, независимо, че са с нашия екип.
Какво като са наши играчи?
Щом са наши, значи имат някакъв имунитет ли?

Кретен е този който твърдеше, че Божилов бил играч като ЙОХАН КРОИФ, и че щял да бъде трансферират във водещ западен отбор :mrgreen: .
Тези твои думи ме умориха от смях.

За разлика от теб, Стрелеца поне малко си промени мнението. Вече не сравнява №14 с Бербатов.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 15 яну 2012 20:10

greenpeak написа:Зеления, няма да си променя мнението за №14 или за Дончо, независимо, че са с нашия екип.
Какво като са наши играчи?
Щом са наши, значи имат някакъв имунитет ли?

Кретен е този който твърдеше, че Божилов бил играч като ЙОХАН КРОИФ, и че щял да бъде трансферират във водещ западен отбор :mrgreen: .
Тези твоi думи ме умориха от смях.

За разлика от теб, Стрелеца поне малко си промени мнението. Вече не сравнява №14 с Бербатов.

Подкрепям. Абсолютно никога не съм си позволявал да плюя наш играч на стадиона, толерантен и търпелив съм, но с ръка на сърцето мога да кажа че тези двамата НЕ са на нивото на Черно море като това важи най-вече за Дончо /Божилов имаше епизодични избухвания/. Доводите на някой хора ме разсмиват - вкарвал бил на Левски, тогава да търка пейката цял сезон и да играе само срещу Левски. И без това много рядко вземаме резултати от тях. Може би има някакви качества но явно няма да ги разкрие при нас.

Върни се в “Архив”