Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот Tommi » 13 ное 2011 23:54

ehh написа:Между другото, знаете ли кои други отбори играят в подобна схема (4-1-4-1)?

Германците наскоро изпробваха тази схема, мисля, че беше при равенството срещу Полша. А Костов не я прилага за първи път, в няколко мача на Металург също я е използвал.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 ное 2011 10:15

zlobul написа:
turbogena написа:zlobul ,спри се малко бе човек. Или направо махни тоя аватар и отивай във форума с червена звездичка. Това твоето минава всякакви граници. И ти ми се пишеш Левскар...

дай ми една причина за да отида във форума с червена звездичка .
докато го*ньо и тара са в Левски , няма да спра да ровя .
И много моля да не се смесва "реването" с "напомнянето" или по скоро " натякването" (в моя случай)
На един човек , когато му открият тумор (недай си Боже) , му го изрязват . Не става само с позитивно мислене .
Обвинявайте ме в каквото си искате , но докато виждам "инженера" в Левски , няма да се спра .
Съжалявам , че най вероятно изпитвате досада , но на мен също ми е досадно да гледам некадърници и лъжци в Левски.
За жалост не се очертава левскарския сектор да изреве скоро " гонзо -оставка" , така че "борбата" продължава.
Да не гожорим , че наркопласьорите на таки са преобладаващи в същия този сектор .

Нали видя кой има акции в Левски- ицо исуса,до там го докарахме,но той е невинен и феновете си го харесват и се гордеят с него,все пак част от тях се възползват от услугите му

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 ное 2011 10:18

santiliana написа:Бъркате се, момци. Точно така трябва да се действа като zlobul. Така се прави. А не да се спотайвате всички като женски полов орган в нови гащи и да прехапвате устни когато такива като него се окажем прави. Да, точно така, такива като него са мноооого повече и аз съм един от тях. И би трябвало да ви е мъничко срам, че не показвате дори и минимална принципност по отношение на провалилите се ръководители на Левски. Какво трябва да ги правим след 3 (ТРИ) години "капо"?! Да ги целуваме по бузите и да им правим шпалир ли? За всичкия този срам, който ни нанесоха с неадекватните си действия? Е няма как да стане. И сега, независимо, че победихме, то всичко става въпреки тези набедени ръководители. Изключението потвърждава правилото. А към настоящия момент изводът е, че сме отчайващо зле. И за това няма друг виновен, освен довчерашния ни треньор Георги и селектиралия отбора спортно технически директор... отново Георги... Е, айде стига толкова вече егоцентризъм. Всички ние сме привърженици на Левски, а не на Гонзо, на Батков или някой друг, в частност. Нали така?! Като те са се провалили, ще дойдат други хора- с ново мислене и идеи, които пък да донесат успехите за синия тим. Къде е написано, че тези досегашните, трябва безкрайно дълго да ни обременяват с присъствието си?! Аз не ги искам тези, както и стотици хиляди левскари също не искат настоящите ръководители да продължават "издевателството" си с некадърността си върху свещената синя магия. Ето защо, хубаво е да преосмислим всичко- плюсове и минуси- и да си дадем реална сметка за причините за дереджето, на което се намира любимия ни отбор. Наистина, не ми е в речника да обиждам и затова бих посъветвал zlobul да се владее от тази гледна точка, но наистина Георги Иванов отдавна мина всякакви граници като треньор и ръководител. Защото, сега ще постои малко в миманс и след няколко месеца пак ще опита да се пъчи начело на отбора. Което вече ще бъде "краят"...

На мен ми е интерсено след подобни успехи през послдните години ако Наско Сираков ,а не Гонзо беше начело на Левски,какво щеше да се случи още след първата.За ГИ нито дума критика,след три години

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 ное 2011 10:21

Rivaldo10 написа:
zlobul написа:Ще си позволя да дам един съвет към новия наставник на Левски .
Г-н Костов , старайте се докато сте на работа на "герена" да стоите по далеч от го*ньо , защото рискувате да се омажете в пошлост , лицемерие и бездарност . Разбирам , че ще е доста трудно да се игнорира тоя "нарцис " , но НИЕ феновете ("разбирачите")ще застанем зад вас и няма да позволим на тоя да продължи да копае дъното с неговата простотия . Веднъж феновете се опитаха да го изгонят от Левски докато беше още футболист , нищо чудно , в най-скоро време да се опитат да го изгонят и като спортно-технически директор , защото този и затова не става .

Да, опитаха се да го изгонят като футболист, а той изигра основна роля за титлата, коята е и последната спечелена към момента. ;)

Тези които тогва се опитаха да го изгонят сега му целуват задника,тогва други го защитавахме.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 ное 2011 10:24

blue avalanche написа:Напоследък бяхме станали твърде предвидими!4-3-3...Едно си баба знае,едно си бае!Съперниците знаеха състава още преди Гонзо да го е подредил!

Защото треньора беше Гонзо,при човек с малко повече мозъчни клетки от него,тази схема е достъчно непредвидима в своите модефикации

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 ное 2011 11:39

milen.hristov написа:Нали видя кой има акции в Левски- ицо исуса,до там го докарахме,но той е невинен и феновете си го харесват и се гордеят с него,все пак част от тях се възползват от услугите му

Абе,Кадафи имаше акции в Ювентус,синът му играеше в Перуджа...Айде стига,де...Дай дефиниция за "чисти пари"!

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 14 ное 2011 11:50

абе ей, я се вземайте в ръце вече, стига сте искали оставки! Отбора тръгна нагоре, Г-н Батков доказа че е състоятелен бизнесмен и взема добри управленски решения ! Единственото което ни липсва този сезон да сме на 1-во място са съдийските аванти
Изображение

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 14 ное 2011 11:53

TB1957 написа:абе ей, я се вземайте в ръце вече, стига сте искали оставки! Отбора тръгна нагоре, Г-н Батков доказа че е състоятелен бизнесмен и взема добри управленски решения ! Единственото което ни липсва този сезон да сме на 1-во място са съдийските аванти

:shock:

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 14 ное 2011 12:04

TB1957 написа:абе ей, я се вземайте в ръце вече, стига сте искали оставки! Отбора тръгна нагоре, Г-н Батков доказа че е състоятелен бизнесмен и взема добри управленски решения ! Единственото което ни липсва този сезон да сме на 1-во място са съдийските аванти

На червенюшкото не му издържаха нервите и започна да се издава :lol: :lol: :lol:
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 ное 2011 13:17

"Към първия тим се присъедини роденият през 1994 година Михаел Кисьов. Младокът е юноша на „сините” и играе като опорен полузащитник. Преди няколко дни 17-годишният футболист заби попадение в мрежата на ЦСКА, при успеха на Левски с 6:0."
Дано!!!
"Играх с един опорен халфа.Така и ще играем“, сподели още Николай Костов."
Новите идеи започват да се очертават!

Върни се в “Архив”