hrclspr12 написа:Как може да уважавате Гонзо? Спомнете си какви измъчени бяха всичките ни титли с негово дейно участие, в смисъл в пълните му сезони! Спомнете си колко и какви голове вкарваше той и съотборниците му! Единственото хубаво беше, че винаги играеше, дори и със счупена кратуна, но спортно - технически никога не е имал качества за играч на "Левски". Не може да се вкарва само с глава. Головете с крак на Гонзо бяха пълен майтап. Не знам дали си спомняте попадението му в Прага.
Валери Домовчийски и Емил Ангелов, който уж беше ужасно калпав на пръв поглед, бяха на светлинни години пред Гонзо.
Aбе, човек ти си супер необективен. Честно! Излез кажи нещо логично. Ти с тоя пост, поне на мен ми каза: "не го търпях Гонзо като футболист, не го търпя и като тренер." Какво толкова има?!
Аз например казах още след мача с врачани мнението си за Гонзо като треньор. И?!
Не. Не го одобрявам като треньор. И да, той за мен е фактор! в историята на клуба в последните 10 години. Човек без който този клуб нямаше да има две-три титли и още толкова купи+евроучастия.
И, да, може би той не трябваше да е футболист на "Левски", за да може да се види, че кризата в този клуб не е от вчера! Точно така! Гонзо бе вреден за клуба като играч понеже легитимира съществуването на гниди като Сираков и Батков в управлението на този клуб!
Извади му, моля те всичките голове и виж къде щеше да е "Левски" сега!!!
Заради това ще съм рогат! Казах какво мисля за качествата му на треньор. Но айде няма нужда за другото, става ли?
За мен Иванов е институция, така както е Топчо, Мъри, и Дани.