Черноморец - ЛЕВСКИ [16.10.2011 / 18.00]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Черноморец - ЛЕВСКИ [16.10.2011 / 18.00]

Мнениеот metodito » 17 окт 2011 18:00

... Ромзо

Не знам к'во трябва да ти има да наречеш така човека, който си оставяше дробовете на терена за отбора, който донесе титли и купи и привлече десетки фенове към клуба и бе един от най-сърцатите футболисти на този клуб в последните 10 години .
Това, че е лош треньор те извинява, така ли?
"Ромзо" ли бе, когато вкара на Славия Прага, и на Ливърпул, и на Галатасарай? А "Ромзо" ли бе, че не каза нищо за нещата около Наско? Защо го натириха в Турция, или когато излезе срещу ЦСКА контузен с риск за кариерата му?
Че не каза лоша дума за Кокала и за Дани?
Последна промяна от metodito на 17 окт 2011 18:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 17 окт 2011 18:04

metodito написа:
... Ромзо

Не знам к'во трябва да ти има да наречеш така човека, който си оставяше дробовете на терена за отбора, който донесе титли и купи и привлече десетки фенове към клуба и бе един от най-сърцатите футболисти на този клуб в последните 10 години .
"Ромзо" ли бе, когато вкара на Славия Прага, и на Ливърпул, и на Галатасарай? А "Ромзо" ли бе, че не каза нищо за нещата около Наско? Защо го натириха в Турция, или когато излезе срещу ЦСКА контузен с риск за кариерата му?

Това, което си цитирал е най-малкото, с което тоя индивид обижда Гонзо! Аз реших да не се занимавам и да отговарям повече на тези хора, просто защото няма смисъл от това.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 17 окт 2011 23:50

Levski 1914 написа:
metodito написа:
... Ромзо

Това, което си цитирал е най-малкото, с което тоя индивид обижда Гонзо! Аз реших да не се занимавам и да отговарям повече на тези хора, просто защото няма смисъл от това.

Как може да уважавате Гонзо? Спомнете си какви измъчени бяха всичките ни титли с негово дейно участие, в смисъл в пълните му сезони! Спомнете си колко и какви голове вкарваше той и съотборниците му! Единственото хубаво беше, че винаги играеше, дори и със счупена кратуна, но спортно - технически никога не е имал качества за играч на "Левски". Не може да се вкарва само с глава. Головете с крак на Гонзо бяха пълен майтап. Не знам дали си спомняте попадението му в Прага.
Валери Домовчийски и Емил Ангелов, който уж беше ужасно калпав на пръв поглед, бяха на светлинни години пред Гонзо.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 окт 2011 00:42

hrclspr12 написа:Валери Домовчийски и Емил Ангелов, който уж беше ужасно калпав на пръв поглед, бяха на светлинни години пред Гонзо.

Когато Домовчийски и Ангелов станат 2 пъти футболисти на България,голмайстори на А група,вкарат 16 гола в ЕКТ и някой ги вземе за 4,1млн. долара,пак се обади!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 окт 2011 00:58

hrclspr12 написа:Как може да уважавате Гонзо? Спомнете си какви измъчени бяха всичките ни титли с негово дейно участие, в смисъл в пълните му сезони! Спомнете си колко и какви голове вкарваше той и съотборниците му! Единственото хубаво беше, че винаги играеше, дори и със счупена кратуна, но спортно - технически никога не е имал качества за играч на "Левски". Не може да се вкарва само с глава. Головете с крак на Гонзо бяха пълен майтап. Не знам дали си спомняте попадението му в Прага.
Валери Домовчийски и Емил Ангелов, който уж беше ужасно калпав на пръв поглед, бяха на светлинни години пред Гонзо.

Aбе, човек ти си супер необективен. Честно! Излез кажи нещо логично. Ти с тоя пост, поне на мен ми каза: "не го търпях Гонзо като футболист, не го търпя и като тренер." Какво толкова има?!
Аз например казах още след мача с врачани мнението си за Гонзо като треньор. И?!
Не. Не го одобрявам като треньор. И да, той за мен е фактор! в историята на клуба в последните 10 години. Човек без който този клуб нямаше да има две-три титли и още толкова купи+евроучастия.
И, да, може би той не трябваше да е футболист на "Левски", за да може да се види, че кризата в този клуб не е от вчера! Точно така! Гонзо бе вреден за клуба като играч понеже легитимира съществуването на гниди като Сираков и Батков в управлението на този клуб! :evil:
Извади му, моля те всичките голове и виж къде щеше да е "Левски" сега!!!
Заради това ще съм рогат! Казах какво мисля за качествата му на треньор. Но айде няма нужда за другото, става ли?
За мен Иванов е институция, така както е Топчо, Мъри, и Дани.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 18 окт 2011 01:25

metodito написа:
... Ромзо

Пич не защитавам този който обижда Гонзо съгласен съм с теб за радостите които ни е донесъл като футболист но сега как да наречеш човек който няма достойнството да си признае че не става за треньор и и да се откаже а копае ли копае на дъното и накрая след всеки мач излиза както и вчера и ни прави на олигофрени като каза ние надиграхме Черноморец е а джаба ние кой мач гледахме бре кажи ми пак те питам този човек как да го наречеш и на мен не ми е приятно да го обиждам ама снощи пак пих хапчета за главобол и докога на 40г и не мисля да си тровя нервите и да гледам да не кажа едно от малкото неща който ми доставяха кеф . :( :( :(

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 18 окт 2011 09:17

hrclspr12 написа:Как може да уважавате Гонзо? Спомнете си какви измъчени бяха всичките ни титли с негово дейно участие, в смисъл в пълните му сезони! Спомнете си колко и какви голове вкарваше той и съотборниците му! Единственото хубаво беше, че винаги играеше, дори и със счупена кратуна, но спортно - технически никога не е имал качества за играч на "Левски". Не може да се вкарва само с глава. Головете с крак на Гонзо бяха пълен майтап. Не знам дали си спомняте попадението му в Прага.

За това сме на това дередже! Най-накрая да излезе човек, който да си признае, че не уважава Гонзо нито като ръководител, нито като футболист! Не си уважаваме футболистите и легендите, с лека ръка се зачеква всичко постигнато от тях и бързо се забравят всички радости, които са ни носели през годините! Акъла не ми го побира...честно!
"Спомнете си колко и какви голове вкарваше той и съотборниците му!" - Да си призная не знаех точния брой мачове и голове на Гонзо с екипа на Левски и се порових в нет-а да потърся...
"В продължение на девет сезона със синята фланелка изиграва 183 мача за първенство и отбелязва 105 гола, и се нарежда на 4-то място във вечната ранглиста на голмайсторите на клуба (до 09.05.2009 година), 21 срещи за купата на страната (12 гола) и 34 мача в евротурнирите (16 гола), два пъти е бил футболист на България"
За стандартите на нашата малка страна този човек, който плюеш е постигнал всичко!...и е разплаквал от радост много хора! Аз му Благодаря за всички хубави моменти!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 18 окт 2011 16:29

metodito написа:
... Ромзо

И аз не мога да разбера какво толкова ви е виновен Гонзо!
Ами, че вие сте си ни абонати в Бургас откак новия Черноморец се пръкна в А група!
И за да не съм голословен...:
Сезон 2007-2008 ЧЕРНОМОРЕЦ - ЛЕВСКИ 2:1
Сезон 2008-2009 ЧЕРНОМОРЕЦ - ЛЕВСКИ 2:2
Сезон 2009-2010 ЧЕРНОМОРЕЦ - ЛЕВСКИ 1:1
Сезон 2010-2011 ЧЕРНОМОРЕЦ - ЛЕВСКИ 2:1
Сезон 2011-2012 ЧЕРНОМОРЕЦ - ЛЕВСКИ 2:0

Вижда се, че победа в Бургас нямате. Е, все Гонзо ли е виновен за неуспехите?
Да не изброявам сезоните с тоталното превъзходство на Нефтохимик (не Нафтекс) и разгромните резултати над Левски ;)
Просто стадион Лазур ви се явява доста негестоприемен :)
Така, че търсете другаде вината! Едва ли Гонзо е човека, който трябва да го отнася!
Сигурен съм, че от следващия кръг Левски ще показва други резултати и игра!
Успех!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 18 окт 2011 16:51

следващия може и да си покажат пилешките мускули срещу Калиакра,ама по-следващия ... :twisted: :twisted:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 18 окт 2011 16:53

За какво точно се точиш за по-следващия кръг? Понеже и вие сте цъфнали и вързали.

Изображение

Върни се в “Архив”