ADJ написа:БТВ и НТВ БОКЛУЦИ...... подлоги на ГЕРБ.........Мангалите превзеха Българите
А БНТ 1 къде ги слагаш? И те са в числото...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ADJ написа:БТВ и НТВ БОКЛУЦИ...... подлоги на ГЕРБ.........Мангалите превзеха Българите
gilento93 написа:На мен ми е интересно да чуя мнението на някой от модераторите по темата.До тук ми се стори,че няма нито един пост от модератор в тази тема.
donpacko написа:Немислимото до днес обединение на най-големите футболни и враждуващи помежду си агитки в България се случи! Според пловдивския сайт PodTepeto.com софийски ултраси от ЦСКА и Левски вече воюват рамо до рамо с тези на пловдивските Ботев и Локомотив.
По-рано тази вечер стана ясно, че "червени" и "сини" фенове са били спрени от полицията на изходите от Пловдив. Те обаче са били прекарани по "черни пътища" от колегите си от Пловдив, за да се доберат до размирното в момента село Катуница.
Обединени в един здрав юмрук левскари, цесекари, локомотивци и ботевисти тръгнаха заедно срещу циганията на Цар Киро, неговата рода, а и въобще в България.
"В тази кауза няма футболни различия. Всички сме българи и трябва да се защитаваме и да покажем нрав. Да демонстрираме, че в тази държава циганите не са над закона и не всичко им е позволено. Не могат да убиват децата ни, а ние да си траем", коментираха група футболни запалянковци на различни отбори, събрани в едно пред горящата къща на Кирил Рашков.
После запяха химна и "Боят настана".
фифи перото написа:gilento93 написа:На мен ми е интересно да чуя мнението на някой от модераторите по темата.До тук ми се стори,че няма нито един пост от модератор в тази тема.
Има.Локо Пд,Мадрита....
KategorieC написа:sMotLiO написа:Там е истината и то от много време. Време е всички да го разберат.
Такава майна им теглих на страницата на БТВ,че докато рефрешна и вече я нямаше!
Мрете,боклуци!!!!!!!!!!!!!1
Брато, дай линк къде може да им се пише в сайта на тези чифути ?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта