ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

Re: ЦСКА - Стяуа 25.08.2011, 20:30(Реванш)

Мнениеот South_Park » 25 авг 2011 14:50

Morgause написа:
South_Park написа:след като не отваря myp2p.eu ,не съм на Булсат , а в gledaisport.com 100% ще спеква , как да гледам мача :lol:

Лесно е - отиди на стадиона и го гледай на живо! К•• за ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ зрители!

тц , не е лесно в момента съм на 200 км от София , а утре отивам във Варна , така че е невъзможно
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 25 авг 2011 14:56

http://www.blitz.bg/sport/article/102761 ЖЕСТОКАТА ИСТИНА, КОЛКО И ДА НЕ ИМ СЕ ИСКА НА НЯКОИ!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 25 авг 2011 15:23

bubka написа:
ehh написа:Линкове за мача?

http://forum.wiziwig.eu/threads/59583-T ... ball-Links

Мерси. Радвам се, че все още има неизперкали от вълнението фенове, които отговарят адекватно.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 25 авг 2011 15:26

Morgause написа:http://www.blitz.bg/sport/article/102761 ЖЕСТОКАТА ИСТИНА, КОЛКО И ДА НЕ ИМ СЕ ИСКА НА НЯКОИ!

ЯВОР ЯСЕНОВ ще плаче след мача заради това,което е написал. Успех на ЦСКА и от мен! :o

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 25 авг 2011 15:37

След 1ч и 20 мин тръгваме 2 автобуса от Благоевград... :) ! Нямам търпениеееееее!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 авг 2011 15:47

Morgause написа:http://www.blitz.bg/sport/article/102761 ЖЕСТОКАТА ИСТИНА, КОЛКО И ДА НЕ ИМ СЕ ИСКА НА НЯКОИ!

ЦСКА никога няма да стане евроидиот, но писалият този материал спокойно може да се окичи с това звание...може и без евро 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

joro bad

Мнениеот joro bad » 25 авг 2011 15:52

Morgause написа:Нямам търпение да идва мача :X ! Чета по разни сайтове, че стадиона щял почти сигурно да се напълни!!! Ако това стане, мисля, че ще е за пръв път откакто е обновен Васил Левски. :lol: ! АТМОСФЕРАТА ще е неповторима!!!! (Имам предвит Васил Левски, не Българска Армия! Армията сме я пълнили мноооооого пъти ;) ).

Няма да е за първи път! Преди няколко години още беше препълнен с рекордна публика на Националният стадион.До ден днешен, но не вярвам, че и днес, този рекорд ще се подобри, а мача беше ЛЕВСКИ-БАРСЕЛОНА Ш.Л. :idea:

P.S. Във никакъв случай не искам да ви дразня и провокирам, но за разлика от тогава, лично аз, ще ви стискам палци за добро представяне, а не да хвърлям ракети,фойеверки или пиратки, когато противниковият тим( в случая тогава Барселонана ) вкара гол на Левски . Знам какво е настроението, нетърпението и желанието от страна на феновете преди такъв решаващ мач и с каква надежда и превъзбуда за нещо голямо и велико да се случи на стадиона довечера чакат този миг! Е дано мечтата ви се сбъдне и да изпаднете в екстаз и наслада на стадиона, както многократно ми се е случвало на мен, но за жалост не много скоро :lol: :!: Успех :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 авг 2011 16:03

joro bad написа:
Morgause написа:Нямам търпение да идва мача :X ! Чета по разни сайтове, че стадиона щял почти сигурно да се напълни!!! Ако това стане, мисля, че ще е за пръв път откакто е обновен Васил Левски. :lol: ! АТМОСФЕРАТА ще е неповторима!!!! (Имам предвит Васил Левски, не Българска Армия! Армията сме я пълнили мноооооого пъти ;) ).

Няма да е за първи път! Преди няколко години още беше препълнен с рекордна публика на Националният стадион.До ден днешен, но не вярвам, че и днес, този рекорд ще се подобри, а мача беше ЛЕВСКИ-БАРСЕЛОНА Ш.Л. :idea:

P.S. Във никакъв случай не искам да ви дразня и провокирам, но за разлика от тогава, лично аз, ще ви стискам палци за добро представяне, а не да хвърлям ракети,фойеверки или пиратки, когато противниковият тим( в случая тогава Барселонана ) вкара гол на Левски . Знам какво е настроението, нетърпението и желанието от страна на феновете преди такъв решаващ мач и с каква надежда и превъзбуда за нещо голямо и велико да се случи на стадиона довечера чакат този миг! Е дано мечтата ви се сбъдне и да изпаднете в екстаз и наслада на стадиона, както многократно ми се е случвало на мен, но за жалост не много скоро :lol: :!: Успех :)

Едно е мач с Барселона от групите на ШЛ, а друго е плейоф за влизане в ЛЕ със Стяуа, след загуба в първия мач с 2:0!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 авг 2011 16:06

Някой знае ли колко билета са продадени до момента? Моята слабост - джурналистите, нищо не казват. Даже си мисля, че четат форумите и пишат очакванията на феновете. Ако някой е бил на касите днес да каже има ли много хора и т.н.?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 25 авг 2011 16:24

Red Warrior написа:Някой знае ли колко билета са продадени до момента? Моята слабост - джурналистите, нищо не казват. Даже си мисля, че четат форумите и пишат очакванията на феновете. Ако някой е бил на касите днес да каже има ли много хора и т.н.?

Повече от 30 000 няма да са, след като толкова са всички пуснати в продажба билети.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”