Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: Днес Батков изхвърля Ясен от Левски?

Мнениеот batmanlevski » 28 фев 2011 21:01

дано ясен по-скоро да се махне от Герена,този човечец мога да го сравнявам единствено с измислени треньори като тройчо младенов и радко достанич
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Ясен Петров/Георги Иванов

Мнениеот delpi » 28 фев 2011 21:50

Цяла есен търпяхме негативните резултати в първенството и в Лига Европа като гости, само с един аргумент изтъкнат от Гонзо... чакайте да видите как ще мачкаме след нова година... цяла есен чакахме за да дочакаме резила в събота вечер. Искаме обяснение от Гонзо, вече минаха 2 дни обяснение няма, няма извинение, няма и поета отговорност ...
Не поеме ли някой отговорност, няма ли оставки и промени не ни чака нищо добро, всичко остава същото до следващия срамен резултат!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Днес Батков изхвърля Ясен от Левски?

Мнениеот groti » 28 фев 2011 23:04

THE G.A.M.E написа:Няма да го махне ....
Ще го изчака още малко.

Въпроса е, като си тръгне Ясен, да го последва и "Гонзо" !
А "Гонзо", Батков ще го държи до последно ... щото освен послушник, на този пост му трябва и бушон !

Ето това последното е много вярно.Изгоря един левскар..
110 години любов!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 01 мар 2011 00:12

"Левски" играе безидейно.Няма заучени положения (пасовете на Тасевски към Дембеле са еднообразни, повтарящи се...), водещи до бързи, изненадващи атаки. Няма промяна на ритъма, на тактиката в зависимост от развитието на мача. Нещо повече - "Левски" играе по един и същи начин срещу всеки съперник. Разчита е се основно на индивидуалните качества на няколко състезатели. Съставът много често е нелогичен, а смените почти винаги озадачаващи. Единствените аргументи за честата поява на някои футболисти в състава са богатия опит и приноса, който са дали на отбора. Става въпрос за отбор с претенции да бъде водещ в страната и да се представя успешно в ЕКТ. Не за групичката, събираща се за неделното мачле в кварталното училище. Интересно ми е дали ръководството е разгледало различни тактически схеми, свързани с промените в ситуацията на терена. Поведението на отбора в събота не показа, че изобщо е споменавано подобно нещо. Последва най-безличния мач, който "Левски" е изиграл срещу ЦСКА. Продължават слабите мачове и загубите срещу водещите отбори ... Продължаваме да слушаме: "На прав път сме. Необходимо е време. Напролет "Левски" ще изглежда различно...". Дали да вярваме???

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 мар 2011 07:59

Ще доживея ли да видя треньор на Левски,който да почне с 4-4-2?Аман от 4-3-3!!!Не че и това го можем,де...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 мар 2011 10:14

blue avalanche написа:Ще доживея ли да видя треньор на Левски,който да почне с 4-4-2?Аман от 4-3-3!!!Не че и това го можем,де...

Ами то в 4-3-3 няма нищо лошо ...
Само, че ние не я прилагаме добре и правилно !
Тая схема има толкова вариации и начини на употреба, че сигурно на Ясен ще му стане лошо ако разбере дори половината !

Що се отнася до 4-4-2 , то ще ни трябва човек до Гарра-та който ако не да е като него ... то поне да е близко до класата му.
Щото иначе ... в момента ако Иса-та е в атака до него, просто ще се шматка около Дембеле ... а може дори и да му пречи.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 мар 2011 10:35

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:Ще доживея ли да видя треньор на Левски,който да почне с 4-4-2?Аман от 4-3-3!!!Не че и това го можем,де...

Тая схема има толкова вариации и начини на употреба, че сигурно на Ясен ще му стане лошо ако разбере дори половината !

Що се отнася до 4-4-2 , то ще ни трябва човек до Гарра-та който ако не да е като него ... то поне да е близко до класата му.
Щото иначе ... в момента ако Иса-та е в атака до него, просто ще се шматка около Дембеле ... а може дори и да му пречи.

"Що се отнася до 4-4-2 , то ще ни трябва човек до Гарра-та който ако не да е като него ... то поне да е близко до класата му."
Ами да го търсят тоя човек.А не да ми събират 15 център-нападателя,а,когато Гара не вкара,да се окаже че и един нямаме.Левски е толкова предсказуем в момента,че и човек,който не се интересува от футбол сигурно ще нареди състава и схемата.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 01 мар 2011 11:00

blue avalanche написа:
THE G.A.M.E написа:

"Що се отнася до 4-4-2 , то ще ни трябва човек до Гарра-та който ако не да е като него ... то поне да е близко до класата му."
Ами да го търсят тоя човек.А не да ми събират 15 център-нападателя,а,когато Гара не вкара,да се окаже че и един нямаме.Левски е толкова предсказуем в момента,че и човек,който не се интересува от футбол сигурно ще нареди състава и схемата.

За да се играе 4-3-3 са необходими 2-ма дефанзивни (разбивачи) и един разиграващ халф, 2-ве истински крила - бързи и които могът да центрират точно и висок и бърз нападател! От изброените имахме 3 - Жо, Дарко и Гарата! Сега нямаме и едно защото бековете на противника много лесно се справят с недоразумения като матондо и младенов и гарат става лесна плячка за двамата централни! Дарко остава сам в средата защото там всички са мишки (Изклювае грийн, но яско реши да го прави централен) и е лесен за мачкане от дефанзивните халфове на противника! Толкова е ясно на всеки, че просто не искам да си представям каква мъка може да се окаже до края на сезона!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 мар 2011 11:16

Gonzi_407 написа:
blue avalanche написа:
THE G.A.M.E написа:Ще доживея ли да видя треньор на Левски,който да почне с 4-4-2?Аман от 4-3-3!!!Не че и това го можем,де...

За да се играе 4-3-3 са необходими 2-ма дефанзивни (разбивачи) и един разиграващ халф, 2-ве истински крила - бързи и които могът да центрират точно и висок и бърз нападател! От изброените имахме 3 - Жо, Дарко и Гарата! Сега нямаме и едно защото бековете на противника много лесно се справят с недоразумения като матондо и младенов и гарат става лесна плячка за двамата централни! Дарко остава сам в средата защото там всички са мишки (Изклювае грийн, но яско реши да го прави централен) и е лесен за мачкане от дефанзивните халфове на противника! Толкова е ясно на всеки, че просто не искам да си представям каква мъка може да се окаже до края на сезона![/quote]
Добавям,че Гаджев НЕ Е деф.халф(РАЗБИВАЧ),колкото и да се опитват да ни го натрапят като такъв.Него все го влече напред!Не знам защо му излезе името на голям деф.халф.Не го виждам да разбива противникови атаки,камо ли да отнема топки.Повече енергия хаби да бие фалове и корнери.Да не говорим за наднормено тегло,което си личи от самолет!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 01 мар 2011 11:44

Питай треньора! На мен лично ми харесват като двойка с Грийн! Той е доста по агресивен и мощен! Аз едно не разбрах как цяла зима тренират тоя Димов за заместник на Грийн и накрая Ицката се дупи по терена?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Върни се в “Архив”