Английска висша лига 2010/11

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Re: Английска Висша лига 2010/11

Мнениеот AnalBreaker » 30 ное 2010 15:35

THE G.A.M.E написа:
AnalBreaker написа:Само не знам как разбираш, че Манчестър по Коледа ще им спадне формата и ще губят много точки. Как ти хрумват такива мисли ми кажи, след като Юнайтед винаги са били на висота през Коледно-Новогодишният цикъл?

Пак ще говорим ....
Но принципно, никой тим неможе да е във форма 2 месеца !
Няма такъв просто.
Още 2-3 мача, най много им давам на Юнайтед, без да загубят точки !
Макар, че и това не е сигурно !

Мисля си, че към края на месеца, няма да жънат само победи ....
Не казвам, че ще губят поголовно, но ще губят точки !

14 поредни мача без допуснат гол дали са повече от 2 месеца? Серията на Челси от пролетта беше също много силна.

Юнайтед нямат загуба 20 и няколко мача подред
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 ное 2010 15:52

Този сезон, никой от водещите 3-4 тима не направи някаква страшна серия.
Да, Ман. Юн. нямат загуба от .... и аз не помня от кога, но само допреди 2 кръга губиха точки с нелепите си ремита и съответно - слаба игра !
Челси тръгна силно, но мисля, че загубиха точки в 5 кръг ....
Арсенал и на тях най дългата им серия от това първенство до момента е > 5 мача, 4 победи и 1 реми мисля.
За Юнайтед, вече казахме.
Така, че съдя от моментното състояние на отборите.
Временните водачи от Манчестър ми се струват, твърде зависими от формата на Рууни и Берба !
А, както виждаме до тук през сезона .... тя ( формата им ) ... въобще не е постоянна !

Отново го пиша - този мой анализ и очаквания, не са комплексни - експертни, а на база мои лични наблюдения.
Да не кажа, че по скоро е желание ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 30 ное 2010 18:35

Изображение

БЕГИРИСТАЙН СТАВА ШЕФ НА „СТАМФОРД БРИДЖ”?
Бившиият спортен директор на Барселона Чики Бегиристайн е спряган за позицията на Франк Арнесен в Челси, твърдят последните слухове.Датчанитът обяви, че след края на сезона си тръгва и в момента лондончани се оглеждат за заместник. Бегиристайн е свободен, след като през лятото бе заменен от Андони Субисарета.Друг човек спряган за поста е главният скаут на Бирмингам Сити Пол Монтгомъри. Монтгомъри бе доведен на "Сейнт Андрюс" от настоящия мениджър на Сити Алекс Маклийш през 2008, като преди това бе работил за Уест Хем и Рейнджърс като отговорник по привличането на играчи от Европа.Монтгомъри изглежда подходящи човек за тази длъжност, тъй като той има сериозни връзки и на Острова, и в Европа. Той има главната заслуга за привличането на Никола Жигич и Александър Хлеб, които акосториха на "Сейнт Андрюс" през лятото, както и за трансферите на Скот Дан и Роджър Джонсън, които пристигнаха в Бирмигнам от клубове от Чемпиъншип и оформиха страхотен тандем в центъра на отбраната на състава.

Изображение
ДРОГБА ИСКА ПОДОБРЕНИЕ В АТАКА И ЗАЩИТА
Дидие Дрогба предупреди Челси, че се нуждае от подобрение в дваята края на терена, за да не се прости с шансовете си за титла.Сините бяха изместени от първото място от Манчестър Юн този уикенд, след като завършиха 1:1 с Нюкасъл."Това е нормално, каза 32-годишният нападател. - Това е футболът. Сега от нас зависи да променим нещата. Трябва да започнем отново да вкарваме голове и да спрем да допускаме.""Имахме толкова много мачове без допуснат гол за известен период, но ето че сега допускаме във всеки мач, продължи африканецът. - Това е нещо, което трябва да променим, ако искаме да се върнем на върха в лигата.""Срещу Нюкасъл пак създадохме много положения и можехме да вкараме поне още един гол, каза още Дидие. - Проблемът обаче е, че допуснахме твърде ранен гол и после трябваше да догонваме. Когато трябва да догонваш, имаш много по-малко пространства в полето на съперника. Тогава е трудно да реализираш положенията, които имаш."

Изображение
ВЕНГЕР: НЯМА ДА КУПУВАМЕ ПРЕЗ ЗИМАТА
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер твърдо заяви, че няма да привлича нови футболисти когато трансферния прозорец отвори през януари. През уикенда на Острова усилено се тиражираха слухове, които свързваха централния защитник на Болтън Гари Кейхил с преминаване на "Емиратс".Въпреки това, мосю Венгер е категоричен, че няма да има нови попълнения, тъй като наличните играчи са напълно достатъчни."Моята политика е да се придържам към това, което имам и мога да ви уверя, че няма да има никакви трансфери през зимата", отбеляза Венгер пред клубния уебсайт на Артилеристите.През лятото Арсенал привлече Маруан Шамак, Себастиен Скилачи и Лоран Кошчелни и френският наставник на тима смята, че те са напълно достатъчни за доизграждането на Арсенал като отбор."Наистина ви уверявам, че съм повече от щастлив от това, с което разполагаме в момента като футболисти. Аз искам да продължа да работя с тях и освен ако не загубим някои играч, няма да привличаме нови футболисти", заяви още Венгер.Топчиите се намират на 3-то място във временното класиране на Висшата Лига на 2 точки от лидера Манчестър Юнайтед като днес излизат срещу Уигън в четвъртфинален сблъсък от Карлинг Къп.

Борислав Борисов
ЧЕЛСИ И МЛАДОСТТА
Обичайно Челси е съвкупност от стабилна и безкомпромисна защита и нападение, което вкарва още първото си положение. При тази комбинация нещата са лесни. Така станаха шампиони през миналия сезон. Но това единство е базирано на увереност и самочувствие, което се внася в отбора от няколко човека - тях наричам лидери. Сега липсва едната съставка от горната комбинация и това е твърде неприятно, защото се отразява на цялостната увереност на тима, а от там и на резултатността в атака. Има редица отбори, сега да не ги посочвам, които практикуват идеята „ние трябва да вкараме повече от противника". Челси обаче не е от тях. Сините имат нужда от силната си защита, за да са също толкова ефективни в атака. Припомнете си разгрома на Уигън от началото на сезона! Тогава в първите 30 минути отбранат издържа, после тимът вкара първото си положение и разгроми съперника. Така функционира Челси по принцип. Дори мога да стигна и по-нататък в идеята си и ще кажа, че нападението не може без защитата си, но обратното е напълно възможно. Може би това е валидно за почти всички тимове, освен споменатите по-горе.Тезата ми от началото на сезона за липсата на Лампард и неговото влияние върху отбора едва ли ще бъде оспорена. Той не е просто полузащитник, а и голмайстор, така че на практика се губят твърде много функции. А и при липсата на Есиен и Тери, нещата вече стават твърде тежки. Вчера обаче, гледайки срещата, си казах, че Челси е нормално да играе така при толкова контузени титулярни футболисти. Имах усещането, че едва ли не целият състав липсва. После реших да ги сметна. И започнах - Тери, Лампард, Есиен. И тук спрях. Добре, контузен е и Бенаюн, заедно с Жирков. Обаче и двамата далеч не са титуляри. Съгласен съм, че дават широчина на състава, но не ми се струва нормално при тези липси да падне толкова нивото на играта. Не е нормално за тим от тази класа.И тук възниква проблема с младите футболисти. Ясно е, че при лятната политика на клуба, те трябваше да допълнят тази широчина. През миналия сезон юношите на Челси станаха носители на купата на ФА. Това е значимо постижение, защото обичайно от всеки подобен състав излизат двама, трима, че и повече качествени играчи. И въз основа на това е нормално да се потърси смяна на поколението и вдъхване на свежест в състава с тези момчета. Само че на тях е редно да им се даде шанс, както това стана с Уилшър в Арсенал. Убеден съм, че поне Макекран заслужава подобно доверие. Но Анчелоти не е треньорът, който ще го направи. Поради това е възниква следващия въпрос - получава ли се вече разминаване между идеите на шефовете на клуба и възможностите и стратегията на мениджъра. Не обсъждам въпроса кой е по-прав или нещо друго. Просто при такова разминаване се случва само едно нещо - уволнение на треньора. При всички положения месец декември ще отговори на много въпроси. Убеден съм, че контузените играчи един по един ще се върнат в игра и тогава ще получим отговор на въпроса това криза, заради травмите ли е или нещо далеч по-сериозно. Не ми се иска аз да правя предположения по темата. Авторитетът на Челси като клуб заслужава да се изчака с изводите. Само като леко продължение по темата, дойде името на Гуардиола като един от изборите на Абрамович за бъдещ треньор на Челси. Не вярвам това да стане, но нека се абстрахираме от името и погледнем към качествата. Гуардиола има успех най-вече в съчетанието между опитните фигури, които вече са утвърдени о(в отбора и налагането на млади футболисти, които постепенно влизат в състава и той придобива широчина. Общо взето това е нужно на отбора. И такъв тип мениджър ще се търси. Името му няма значение, защото е важно да работи стратегията. Имам чувството, че Абрамович бавно, но сигурно наистина върви към своята изначална идея за Челси - клуб, който предимно да се самоиздържа, като инвестира младите играчи и частично излиза на трансферния пазар. Сега е важно дали ще се наери някой, който да реализира появилия се младежки потенциал в отбора. Анчелоти няма да се справи.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 30 ное 2010 20:40

Отборът на Юнайтед не зависи от Рууни или Бербатов, а от Нани. Жалко е, че зависим толкова от него, но докато е здрав ще мачкаме :twisted:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 01 дек 2010 00:22

Изображение

Уест Хем прати "Червените дяволи" в ада
Представящият се трагично във Висшата лига тим на Уест Хем успя да поднесе голямата сензация на 1/4 финалите на Карлинг Къп, елиминирайки гранда Манчестър Юнайтед."Чуковете" надвиха момчетата на сър Алекс Фъргюсън и постигнаха разгромна победа с 4:0, която дойде след два гола на Джонатан Спектър и два на Карлтън Коул.Не може да не се спомене и за приноса на Виктор Обиня, който изигра фантастичен мач.Сър Алекс бе направил цели 10 промени в сравнение с двубоя срещу Блекбърн и пусна голяма част от младите играчи на тима, но те по никакъв начин не оправдаха доверието му. Димитър Бербатов, Уейн Руни и останалите звезди пропуснаха срещата, тъй като получиха почивка.Тази загуба от своя страна е много тежък удар за Юнайтед, тъй като тимът спечели последните две издания на турнира.Уест Хем пък успя да се класира с този успех за 1/2 финалите на Карлинг Къп.

Изображение
Арсенал на полуфинал за Карлинг Къп
Арсенал се класира за полуфиналите на Карлинг Къп, след като спечели лесна победа с 2:0 като домакин на Уигън.
Гостите сами си разпечатаха вратата в края на първото полувреме с автогол на Алкарас. След почивката Никлас Бендтнер направи 2:0. Карлос Вела пък пропусна един куп стопроцентови положения, а съдията не отсъди две чисти дузпи за Арсенал за умишлена игра с ръка в наказателното поле.

Изображение
Кошмар за Ливърпул, Карагър аут за 3 месеца
Опасенията, че един от големите лидери на английския гранд Ливърпул Джейми Карагър може да отсъства от терените за цели три месеца, се потвърдиха.Опитният бранител извади рамото си по време на дербито от 15-ия кръг на Висшата лига срещу Тотнъм и имаше два варианта за възстановяването.Най-лошият вариант бе Джейми да се подложи на операция и да бъде аут от терените за доста време, а по-оптимистичният вариант бе бранителят да мине без операция и да се върне отново в игра след 4-5 седмици.За съжаление на Рой Ходжсън и всички привърженици на Ливърпул лекарите прецениха, че Карагър има наложителна нужда от операция, за да се възстанови напълно.32-годишният защитник ще бъде опериран в петък и няма да играе за "червените" в следващите три месеца, което несъмнено е много сериозен удар за всички, които обичат мърсисайдския клуб.Бившият английски национал премина обстойни медицински прегледи на клубната база още вчера, но до днес лекарите размишляваха, дали може да мине без операция. В крайна сметка бе решено, че такава трябва да бъде извършена.

Изображение
Астън Вила приютява Кийн през зимата
Амбициозният тим на Астън Вила не се е отказал от намерението си да привлече нападателя на Тотнъм Роби Кийн.Според британското издание "Дейли Меил" мениджърът на бирмингамци Жерар Улие ще направи всичко по силите си, за да прикотка ирландеца на "Вила Парк" през зимата.Очаква се от Вила да предложат оферта в размер на 6 милиона евро за 30-годишния футболист, който е твърда резерва на "Уайт Харт Лейн".Хари Реднап твърдо не разчита на Кийн и нападателят обикновено търка скамейката, тъй като не успя да се пребори с конкуренцията на Дефоу, Крауч, Павлюченко и Ван Дер Ваарт.В Англия смятат, че 6 милиона паунда биха били достатъчни на Вила, за да привлече Кийн в редиците си.Голямата заплата на нападателя, която възлиза на 75 хиляди паунда седмично, обаче може да се окаже сериозна спънка за осъществяването на сделката.Освен Вила, Селтик и Нюкасъл също напират за Кийн. Той е желан и от Съндърланд и клуба от МЛС - Ванкувър Уайт Капс.

Изображение
Себастиен Басонг подкрепи Хари Реднап, вярва в спечелването на титлата
Френският бранител на лондонския Тотнъм Себастиен Басонг подкрепи мениджъра на тима Хари Реднап в мнението му, че "Шпорите" могат да спечелят титлата.
През този сезон Спърс се представя доста силно и вече успя да постигнe страхотни победи над Арсенал и Ливърпул.Басонг, който рядко получава шанс за изява от началото на сезона, смята че той и съотборниците му имат всички шансове да излъжат конкуренцията и да станат шампиони."Ние не трябва да говорим за възможностите ни, защото много добре знаем на какво сме способни", заяви бранителят."Имаме чудесен отбор, в който играят великолепни футболисти. Вече показахме това в последните мачове", добави французинът, който играе за Камерун.
"Титлата? Естествено, че имаме шанс да я спечелим. Показахме вече, че сме конкурентноспособни и изиграхме страхотни мачове", каза още той."Победихме Ливърпул с гол в последната минута, представихме се шампионски. Такива мачове като този градят истинските шампиони", завърши 24-годишният защитник.

Потребителски аватар
Valdes
Контакти:

Мнениеот Valdes » 01 дек 2010 05:07

Челси ще е шампион ;)

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 01 дек 2010 13:56

Изображение
Стенли: Надявам се да се върнем на Уембли през февруари
Българският полузащитник изрази надежда да бъде готов за полуфиналите на Карлинг Къп през януари, но при условие, че тимът му преодолее на четвъртфиналите градския съперник Бирмингам.Стилиян Петров се възстановява от контузия на коляното, която получи по време на мача срещу Съндърланд през октомври.„Трудно е да се каже кога точно ще бъда готов да играя отново, но вече се подобрявам. С малко късмет, би трябвало да се завърна в началото на следващата година”, сподели Стилиян Петров.„Надявам се да започна да тичам по малко от следващата седмица и след това ще мога да разбера как ще продължа с възстановяването. Ако всичко върви добре, би трябвало да съм готов в периода около полуфинала за Карлинг къп. Надявам се само момчетата да си свършат работата срещу Бирмингам и да сме сигурни, че ще продължим участието си”, сподели още капитанът на Вила.Стилиян Петров изрази надежда, че тимът му ще се представи много по-добре в кампанията от миналата година, когато на финала Астън Вила загуби от Манчестър Юнайтед.„Всички ние ще се радваме да се върнем на Уембли през февруари и да спечелим трофея този сезон. Победата над Бирмингам обаче няма да е лесна. Те показаха срещу Челси, че когато имат ден са в състояние да се противопоставят и най-добрите отбори в Англия. Същото нещо обаче може да се каже и за нас, особено след мача срещу Манчестър Юнайтед преди около две седмици”, завърши Петров.

Изображение
Венгер: Карлинг Къп не е сред основните ни приоритети
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер остана много доволен от победата с 2:0 над Уигън и от класирането на тима на 1/2 финалите на Карлинг Къп.Двата тима се изправиха един срещу друг снощи на "Емиратс", а резултатът бе открит след автогола на Алкараз от Уигън в 42-ата минута.Крайното 2:0 в срещата оформи Никлас Бендтнер в 65-ата минута и по този начин сложи край на интригата в мача.Въпреки победата, Венгер отказа да даде гаранции, че клубът на всяка цена ще спечели трофея."Артилеристите" не са печелили нищо от 2005 година и феновете на тима започнаха да притискат своите любимци, тъй като им омръзна Арсенал да стои без трофеи."Видяхте ли какво стана с Манчестър Юнайтед? Това нещо може да се случи и на нас, както и на Челси", коментира специалистът тежката загуба на "Червените Дяволи" от Уест Хем.По този начин той поясни, че нищо не трябва да се приема за даденост и това, че отборът е стигнал до полуфиналите на Карлинг Къп, не значи, че непременно ще спечели трофея.

Изображение
Сър Алекс: Ще си вземем ценен урок от тази загуба
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън съвсем логично бе доста недоволен от разгромната загуба с 0:4 от Уест Хем.Двата тима се изправиха късно снощи един срещу друг на "Ъптън Парк", в двубой от 1/4 финалите на Карлинг Къп.Шотландецът пък бе пуснал предимно резерви, но това в никакъв случай не може да омаловажи срамната загуба."Мисля, че трябва да се поучим от тази загуба. Видяхте, че на терена излязоха предимно млади момчета. Преди години загубихме от Ковънтри и си научихме урока", заяви Фъргюсън.Той уточни, че домакините са били по-добрият отбор на терена и не пропусна да изтъкне, че подкрепата от публиката а до голяма степен е помогнала на момчетата на Аврам Грант да стигнат до крайния успех.

Изображение
Фабрегас не бърза с връщането си в игра
Сеск Фабрегас няма да бърза със завръщането си на терена и ще изчака да се възстанови напълно от контузията си в сухожилието.Капитанът на Арсенал получи контузията в мача от Шампионксата Лига срещу Брага преди седмица.Надеждите на Арсен Венгер са Фабрегас да се завърне за решителното дерби срещу Манчестър Юнайтед на 13 декември. Въпреки че в миналото Фабрегас на няколко пъти влиза в игра ненапълно възстановен, сега той не бърза с поставянето на дати за завръщането си."Не искам да слагам конкретни дати, ще използвам колкото време ми е необходимо", коментира Фабрегас."Отборът се представи доста добре без мен срещу Астън Вила, така че ще изчакам докато съм напълно възстановен"."Въпреки това е разочароващо да съм извън терена. Изглежда, че когато нещо подобно се случи, всичко възможно се обърква едновременно. Затова трябва да си силен, да оставиш всичко зад гърба си и да продължиш да работиш".Същевременно Фабрегас признава, че подобно на Уейн Руни и Фернандо Торес не е в най-добрата си форма след завръщането от световното първенство, но според него е въпрос на време отново да играе най-добрия си футбол."Знам, че не съм на най-доброто си ниво този сезон. Започнах много силно сезона в първите няколко мача, но след това имах контузия и започнах да редувам по няколко мача игра с няколко мача отсъствие"."Затова по-добре съотборниците ми да играят, защото са по-здрави от мен. Аз просто ще се опитам да се върна когато мога".

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 01 дек 2010 14:16

Титла под Коледното дръвче

Уикендите из футболна Европа си приличат. Агитките, тръгнали занякъде, телевизионните мачове, анализите в неделя (вече и в понеделник в повечето големи първенства) след последния двубой от кръга. Модерният футбол е всъщност една непрекъсната линия от мачове, поднесени на конвейр. Матрица от имена на отбори, течаща монотонно. Дотолкова, че романтиката и традициите остават някъде далеч в прашясалите стари книги и вестници. Освен на едно място - Англия.Не, тези редове нямат за цел да убеждават колко велик е футболът на Острова. Просто са поклон пред хората от най-комерсиалната сред комерсиалните днешни лиги, че запазиха най-великата интрига и най-романтичната традиция на играта в Родината на футбола.Този сезон отново ще гледаме любимите мачове по Коледа. Не, грешка. Не просто по Коледа, а в напоителна (и изтощителна за играчите) програма, в която за 10 дни всички ще изиграят по 4 мача. Шоу! Този задъхан маратон обикновено бележи средата на сезона във Висшата лига и експертите твърдят, че тук се решава титлата и поне един от изпадащите отбори. Който излезе от тази месомелачка с пълен актив и празен лист с контузени, той е големият фаворит.На 26 декември лудостта стартира с прочутия пълен кръг на Боксинг дей (Денят с кутиите). В Англия го наричат така, защото някога в деня след Коледа богатите раздавали кутии с дребни подаръци на бедните по улиците. По-късно в духа на традицията Боксинг дей се превърнал в деня за пазаруване и на новогодишните подаръци, а и на отварянето на кутиите с дарове изпод Коледното дърво.Кой какъв подарък ще си отвори на терена? Това вълнува феновете. Мнозина на Острова се шегуват, че този кръг е въведен преди 60 години, за да могат мъжете да избегнат шопинга и да идат на стадиона, далеч от жените си и магазините...Тази година Кръгът на кутиите не предлага едно голямо дерби: Арсенал - Челси. Има и причина за това големият сблъсък да е лондонски. Тези четири рунда между 26 декември и 5 януари се подреждат по специална система, различна от общата за теглене на жребия във Висшата лига. Тук се калкулират разстояния и се подхожда максимално толерантно към феновете.Шефовете на Лигата се стараят да избегнат пътувания на големи дистанции, за да не превръщат празника на запалянковците в едно висене из влакове и автомобили. Но все пак не е възможно пълно дирижиране.На 26 декември 2010 г. никой тим от Висшата лига няма да пътува повече от 165 км. Толкова ще измине Тотнъм, за да гостува на Астън Вила, а същата дистанция ще пропътува Съндърланд, за да играе на Олд Трафорд срещу Бербатов и Юнайтед. Другите двубои са на тимове от съвсем близки градове. Има и още едно лондонско дерби - Фулъм срещу Уест Хем.Два дни по-късно, на 28 декември, пак пълен кръг. Този път голямото пътуване ще е за Нюкасъл, който гостува на Тотнъм - 400 километра. Пак същият симпатичен черно-бял тим и неговите луди фенове ще се качат на влака за най-дълъг преход и в първия кръг за 2011 г. - 175 километра до Уигън. Може би затова Висшата лига е изтеглила мача за 2 януари и Нюкасъл има ден почивка повече. На 1 януари обаче Берба и Юнайтед ще излязат на терена "от масата" - в 12,45 ч местно време е гостуването им на Уест Бромич. Какво по-велико начало на година за феновете по света? Ставаш след тежката новогодишна нощ и почва футбол, футбол, та чак до края на Васильовден!В последния четвърти кръг от лудата празнична надпревара Арсенал приема Манчестър Сити на 5 януари и затвърждава първото впечатление, че има най-тежка програма от претендентите за титлата. Челси у дома (26 декември), Уигън навън (29 декември), Бирмингам навън (1 януари) и Сити у дома (5 януари)... Честита Коледа, Арсен!Когато гледате програмата по празниците на своя отбор, виждате или отличен рейд с 12 точки (или 10 в лошия случай) и включване на пета скорост за титлата (евротурнирите, оцеляването - според целите на отбора) или провал и голямо изоставане в битката с конкуренцията. Тук се коват големите успехи през сезона.Само ведвъж за 20 години Висша лига тимът, който е последен на старта на тази програма, е успявал да остане в елита. А най-често лидерът след 4-5 януари е бъдещият шампион. Кой знае? По Коледа стават чудеса, нали? Нищо чудно отборът ви да направи "пълна промяна" за 10 дни и да ви подари радост в края на сезона с инерцията от празничната лудница.Така че, изрежете си класирането във Висшата лига на 6 януари. То може да е много близо до крайното...

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 01 дек 2010 15:55

Рано е да се каже кой ще е шампион, но след Коледа ще знаем кой няма да стане
Един ИСТИНСКИ българин !

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 02 дек 2010 00:07

Valdes написа:Челси ще е шампион ;)

Не, Арсенал, ще бъде шампион!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,