Viktor4o_Rs написа:Трън написа:Това имам предвид
Тогава с какво право държим сметка на Бербатов, при положение че няма мотивация и желание, защо не се жертва за отбора.
Само си чешем езиците и се чудим кой да плюем
Виж за високомерието му, и мен много ме издразни.
За кое говорим бе, батка , какво искаш ти , когато трябваше сме напълнили стадиона , а защо да не му държим сметка пък , той по-важен ли е от националния отбор ? Не забравяй , че ни беше капитан все пак , смешен е този довод защото с Грузия сме били 500 сме нямали право да изискваме от него , искаме, защото знаем че може многоОт кой да искам , от Мечо и Йовов ли
Доводът хич не е смешен, не изисквай от някого нещо което ти не си готов да дадеш. Напълнил си стадиона на двата мача, когато ти е било ИНТЕРЕСНО, имало е големи отбори, имало е интрига за класиране и т.н., тоест имал си МОТИВАЦИЯ да отидеш на стадиона. На последния мач имаше 500 човека защото феновете нямаха мотивация, просто е , защо не се жертва да си загубиш 2 часа от времето за да подкрепиш отбора, нищо че няма никакви шансове. Казвам че същото важи и за Бербатов - няма МОТИВАЦИЯ да играе. И не виждам с какво право му държим сметка и чак такива проблеми се правят, при положение че пълним стадиона два пъти в квалификационния цикъл когато играем срещу известни отбори.
PS Не говоря лично за теб, не те знам къде си бил, къде не си бил на мач , може пък и на всеки мач да си бил