Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трън
Контакти:

Re: Бербатов се отказа от националния! Част 2

Мнениеот Трън » 14 май 2010 15:17

Viktor4o_Rs написа:
Трън написа:Това имам предвид
Тогава с какво право държим сметка на Бербатов, при положение че няма мотивация и желание, защо не се жертва за отбора.
Само си чешем езиците и се чудим кой да плюем :)

Виж за високомерието му, и мен много ме издразни.

За кое говорим бе, батка , какво искаш ти , когато трябваше сме напълнили стадиона , а защо да не му държим сметка пък , той по-важен ли е от националния отбор ? Не забравяй , че ни беше капитан все пак , смешен е този довод защото с Грузия сме били 500 сме нямали право да изискваме от него , искаме, защото знаем че може много ;) От кой да искам , от Мечо и Йовов ли :lol:

Доводът хич не е смешен, не изисквай от някого нещо което ти не си готов да дадеш. Напълнил си стадиона на двата мача, когато ти е било ИНТЕРЕСНО, имало е големи отбори, имало е интрига за класиране и т.н., тоест имал си МОТИВАЦИЯ да отидеш на стадиона. На последния мач имаше 500 човека защото феновете нямаха мотивация, просто е , защо не се жертва да си загубиш 2 часа от времето за да подкрепиш отбора, нищо че няма никакви шансове. Казвам че същото важи и за Бербатов - няма МОТИВАЦИЯ да играе. И не виждам с какво право му държим сметка и чак такива проблеми се правят, при положение че пълним стадиона два пъти в квалификационния цикъл когато играем срещу известни отбори.

PS Не говоря лично за теб, не те знам къде си бил, къде не си бил на мач , може пък и на всеки мач да си бил :)

djony
Контакти:

Мнениеот djony » 14 май 2010 15:27

Така, темата е напръв поглед доста неприятна, но колкото по-дълго присъства в медийното пространство толкова по неприятна ще става.Нямам никакво желание да слушам и чета изтъркани фрази от типа "в България всички завиждат на преуспелите", "аз ще дойда да ВИ оправя футбола" и т.н..Омръзна ми да слушам разни малоумни мишоци да свикват официални пресконференции, за да обяснят, че нищо не се е случило.Кой е Бербатов да дава кфалфикации с наизустените си фрази и жаргонни изрази, за стараната ни и за хората в нея.Веско Топалов загуби борбата за титлата, но каза че близките години отново ще се опита да я спечели.За кого, само за себе си ли или и за България? Много е лесно да се откажеш без ясни мотиви.И помпозната му пресконференция беше ПРЕДИЗВЕСТЕНИЯТ КРАЙ НА ПАДЕНИЕТО НА ЕДИН СЛАБОХАРАКТЕРЕН, БЕЗВОЛЕВ, ЛИЦЕМЕРЕН МИШОК, да не казвам много по силни думи......Убеден съм, че Националният отбор без ПРИМАДОНАТА, вече не искам да споменавам и иметои ще играе се представи по-добре и да се надяваме, че ще заиграе колективно с желание.

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 14 май 2010 15:45

Ей, омръзна ми да се държат с мене като с некъв идиот.
Нищо кой знае какво не е станало! И това е точно така!
Един богаташ реши да си намали проблемите, за да може спокойно да увеличи богатството си. А ние сме изкарвани едва ли не виновни за неговото решение!
Ай сиктир, бе!
Тук не става въпрос за завист или за злоба!
Всеки има право на собствено решение за кариерата си, за живота си.
Само че НИКОЙ НЯМА ПРАВО да се държи високомерно и да поучава останалите, само защото е позабогатял.
Вие представяте ли си някога Рууни да каже на англичаните "Футболът ВИ! " или "Много съм високо, за да ви видя!"
Омръзна ми да ме изкарват виновен, че работя за некви мизерни пари, а те са станали милионери и не ги обичам достатъчно. Омръзна ми да ме изкарват кофти фен, кофти материал и какво ли още не лошо!
Докога бе? Бербатов стана милионер благодарение на феновете, тук, в Германия и в Англия! Той дължи богатството си на интереса на хората към футбола!
Той е шоумен, защото спортът е шоу!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 14 май 2010 15:48

tprodanov написа:Казвам ти, че човек, когато има много по-висока квалификация от друг в екипа, ефекта е обратен. Кое не е ясно? Ако вземеш Търговския директор на Майкрософт да продава техника в Техномаркет ефекта ще е отвратителен.

И това не е сигурно. Никога не можеш да знаеш, какъв талант се крие зад визията или професията на даден човек. А, не ми е ясно само едно. Защо, трябва да има толкова коментари за това, как някой си е избрал какво да прави? Защо има хора които твърдят, че Бербатов е леке, мърда и др. в същото време го плюят, че зарязал отбора във важен момент? Защо има фенове, които казват, че нямал "топки", като го критикуват че за това си тръгва (но забравят, че Бербатов ги търпи вече цели 14 години, а не от два мача), а в Манчестър въпреки критиките си играе. Ама там след всяка негативна статия по негов адрес, веднага излиза интервю с някой от играчите или треньорите и го защитава. Просто тези които го плюят, гледат само от едната страна.Тази която само на тях им изнася.
И още нещо. Ако има неща в живота, които на други им харесват , а на мен не, то аз никога няма да кажа нещо лошо за това. Просто ще си премълча и няма да го коментирам. Все едно да кажеш, че на някой най-любимото му нещо е пълен боклук. Просто не си струва. А в очите на любещия човек, ти ставаш пълно нищожество.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 14 май 2010 16:18

tprodanov,ти хора някога управлявал ли си?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Blue_Girl
Контакти:

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот Blue_Girl » 14 май 2010 16:31

Доказа се, че е със слаба психика.
Все пак му желая успех.
Щом иска да се съсредоточи за клуба, който играе.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 14 май 2010 16:34

vesodoc написа:Ей, омръзна ми да се държат с мене като с некъв идиот.
Нищо кой знае какво не е станало! И това е точно така!
Един богаташ реши да си намали проблемите, за да може спокойно да увеличи богатството си. А ние сме изкарвани едва ли не виновни за неговото решение!
Ай сиктир, бе!
Тук не става въпрос за завист или за злоба!
Всеки има право на собствено решение за кариерата си, за живота си.
Само че НИКОЙ НЯМА ПРАВО да се държи високомерно и да поучава останалите, само защото е позабогатял.
Вие представяте ли си някога Рууни да каже на англичаните "Футболът ВИ! " или "Много съм високо, за да ви видя!"
Омръзна ми да ме изкарват виновен, че работя за некви мизерни пари, а те са станали милионери и не ги обичам достатъчно. Омръзна ми да ме изкарват кофти фен, кофти материал и какво ли още не лошо!
Докога бе? Бербатов стана милионер благодарение на феновете, тук, в Германия и в Англия! Той дължи богатството си на интереса на хората към футбола!
Той е шоумен, защото спортът е шоу!

Ще те цитирам "Ай сиктир, бе!"
1. Всеки има право да се държи така както реши... ти си решил да кажеш "Ай сиктир, бе!" - казал си го, Бербатов е решил да ти каже, че падайки, пак няма да стигне до теб - направил го....
2. Бербатов стана милионер благодарение на себе си и съотборниците си в отборите в които е играл, защото нито ти си го пратил в Леверкузен, нито аз съм го взел в Юнайтед, а хората се интересуват и от Челси и от Барса и от Байерн ...
3. И нещо за Топалов... Уважавам страшно много този спортист, но за загубата той получи 800 000 евро. Да... 100% съм сигурен, че той ще дари част от тях на благотворителни каузи, както го е правил и друг път, но това го прави и Бербо...

Наистина си заслужавате едно "Ай сиктир, бе!" - всеки ще прави каквото реши
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот Siegfried » 14 май 2010 16:38

Щеше ли да бъде по-добре да остане и да продължим да го хулим ? Щом си тръгва , значи смъква товар от себе си - товара на фенската критика . Ясно е , че за момента е изчерпан и не виждам нищо лошо в действията му . Той ни е помагал много пъти , но всичко хубаво си има край . Благодаря на Митко Бербатов за 48-те му гола за националния и се надявам , че рано или късно той ще се върне по-силен от всякога . :)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 май 2010 17:28

Veso1913 написа:tprodanov,ти хора някога управлявал ли си?

ДА.

msm, тия въпроси ги задай, на хората, които ги твърдят тия неща, аз не мога да ти отговоря.

Върни се в “Архив”