2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: ГСУ – МЕМФИС

Мнениеот drvasko98 » 02 май 2022 11:04

pan_Joro написа:Изключително съм доволен, че ГСУ измъкнаха мача от съдиите! Не казвам от Мемфис, а от съдиите! Преди време писах за съдийството и много хора не се съгласиха. Сега виждам, че някои от тях започват да обръщат палачинката. Погледнете само последните 15 секунди и си представете, че срещу Мемфис е вашия любим отбор – какво ще кажете за свирката? 11.2 секунди преди края свириха много груб фал (според мен 1-ва степен) срещу Пул, който обаче се изпълни отстрани; 6.7 секунди преди края след втория несполучлив фал на Клей топката очевидно (!!!) бе избита от играч на Мемфис (даже 2 докосвания имаше) – съдиите свириха СПОРНА ТОПКА в центъра. Е, сещате се – ГСУ са по-ниския отбор. И защо в центъра, а не под коша на Мемфис (там излезе топката)?

boabbb написа:Евала, че го изгониха тоя мангал миризлив. Най-противният играч в цялата лига…

Милуоки са много крив отбор с дърводелци като Боби Портис и прочее...

Ей, момче, крайно време е да си поизплакнеш устата – такова зловоние излиза от нея. Възпитаните хора не говорят така, така говорят "дърводелците". Съобразявай се с благоприличието все пак, колкото и да ти е трудно.

Съдиите крепиха Уориърс през целия мач

Snatch
Контакти:

Мнениеот Snatch » 02 май 2022 11:34

drvasko98 написа:
pan_Joro написа:Изключително съм доволен, че ГСУ измъкнаха мача от съдиите! Не казвам от Мемфис, а от съдиите! Преди време писах за съдийството и много хора не се съгласиха. Сега виждам, че някои от тях започват да обръщат палачинката. Погледнете само последните 15 секунди и си представете, че срещу Мемфис е вашия любим отбор – какво ще кажете за свирката? 11.2 секунди преди края свириха много груб фал (според мен 1-ва степен) срещу Пул, който обаче се изпълни отстрани; 6.7 секунди преди края след втория несполучлив фал на Клей топката очевидно (!!!) бе избита от играч на Мемфис (даже 2 докосвания имаше) – съдиите свириха СПОРНА ТОПКА в центъра. Е, сещате се – ГСУ са по-ниския отбор. И защо в центъра, а не под коша на Мемфис (там излезе топката)?

boabbb написа:Евала, че го изгониха тоя мангал миризлив. Най-противният играч в цялата лига…

Милуоки са много крив отбор с дърводелци като Боби Портис и прочее...

Ей, момче, крайно време е да си поизплакнеш устата – такова зловоние излиза от нея. Възпитаните хора не говорят така, така говорят "дърводелците". Съобразявай се с благоприличието все пак, колкото и да ти е трудно.

Съдиите крепиха Уориърс през целия мач

Грийн правилно беше изгонен, ама да твърдиш че съдиите са крепили Уориърс трябва да си сляп.
Keep Walking

pill
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот pill » 02 май 2022 11:47

rmfan5 написа:
pill написа:Проблемът е, че уж в плейофите се позволява повече контакт, което за пореден път се доказва като пълна глупост в този мач. Къри и Клей натрупаха лични заради някакви мизерни съдийски решения. Иначе за Дреймонд - Дръпна си го, но още във въздуха се опита да го задържи и предпази от сблъсъка с пода.

Като изключим съдиите, става хубава битка.

Да бе, дърпа Кларк докато още скача нагоре, опитвал се да го предпази адски мръсен играч е Грийн и мн правилно че го изгониха два фала в един момент абсолютен дебил и това му е за n-ти път.

Дърпа го, но после се опитва да го предпази. Флагрант 1 в най-лошия случай. Всеки, който твърди, че съдиите са свирили в полза на Уориърс не е гледал мача. Точно обратното.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

pan_Joro

ГСУ – МЕМФИС

Мнениеот pan_Joro » 02 май 2022 15:52

Видяхте ли какви фалове свириха съдиите в началото на мача? Клей го обуха набързо с 2 фала и Кър го извади. Това променя тактическия план на отбора и може да се окаже пагубно. После същото стана за Къри и Пул. Ясно е, че с няколко ранни фала зад гърба всеки играч започва да се пести малко в защита и да дава възможност на противника да играе атакуващо, което и направиха Мемфис. Това е неявна съдийска помощ, ама трябва да си сляп, за да не я видиш…

За изгонването на Грийн. Бъркането в очите и ударите с лакът в лицето станаха нещо обичайно в днешно време. Да изгониш играч за подобни действия е малко пресилено, в случая – най-много 1-ва степен. В същото време 11 секунди преди края Жа се натресе преднамерено и странично с рамото напред в преминаващия край него Пул и го отнесе като куцо пиле – домат. Класически Флагрант 1. Пул вкарва добре фалове, ГСУ водеха с 1 точка и два наказателни удара вероятно решаваха мача. Съдиите умуваха, умуваха, после се позоваха на правилото за 2 минути и дадоха фал от страничната линия. Това даде шанс на Мемфис да блокират яко Къри, топката отиде в Клей, фал и 2 пропуска. В борбата двама играчи на Мемфис избиха топката навън, а трети я докосна още веднъж извън полето. Съдиите бяха съвсем близо, видяха много добре всичко, но след съвещание решиха, че не могат да вземат решение и назначиха спорна топка в центъра (???). Скачаха Джаксън и Уигинс. Джаксън е кажи-речи с една глава по-висок и това беше причината за измислената спорна топка. Спечелиха я Мемфис и след таймаута имаха 3.6 секунди за атака. Морент поднесе и пропусна. Клей беше на половин метър от него и още се чудя как съдиите не му дадоха фал… :-)))

Мога да дам още примери, но не виждам смисъл – тук има хора, които твърдят, че съдиите подпирали ГСУ и никакви примери няма да ги убедят в обратното…
НЕма начин да нЕма начин!

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 02 май 2022 17:15

[quote="pan_Joro"
1) За изгонването на Грийн. Бъркането в очите и ударите с лакът в лицето станаха нещо обичайно в днешно време.
2) Съдиите умуваха, умуваха, после се позоваха на правилото за 2 минути и дадоха фал от страничната линия.
3) Съдиите бяха съвсем близо, видяха много добре всичко, но след съвещание решиха, че не могат да вземат решение и назначиха спорна топка в центъра (???). Скачаха Джаксън и Уигинс. Джаксън е кажи-речи с една глава по-висок и това беше причината за измислената спорна топка. [/quote]
1) Бъркането в очите е обичайно за Грийн, за другите е по-скоро изключение. За дърпането на играч във въздуха не знам. Ако подобно действие е срещу Къри, пак ли ще си на това мнение?
2) На какво точно са се позовали от правилото за две минути?
3) Щом толкова са подпирали Мемфис, защо просто не им дадоха топката, по-сигурно е?
Аз не твърдя, че са подкрепяли Уориърс в този мач, но се чудя кога напоследък при загуба на ГСУ или завързан мач ти не си плюл по съдиите? Сигурен съм, че има такива случаи, но в момента не мога да си спомня.

Snatch
Контакти:

Мнениеот Snatch » 02 май 2022 18:15

В днешно време фаулове се свирят за неправилно дишане, така че предлагам съдиите да ги оставим на мира и да не ги коментираме, освен ако не е нещо очевидно сбъркано. От снощният мач за мен единствено тази спорна топка накрая ми се вижда като грешка,която можеше да обърне резултата, защото явно играч на Мемфис игра последен. Ама приемам че не са го видяли съдиите както трябва. Конспирации не трябва да се търсят за мен.
Колкото до мача Къри и Клей слабо се преставиха, не им вървеше стрелбата много. Пул обаче направи добър мач.
А Джаксън какви тройки наниза направо не е истина. Супер процент направи оттам , едва ли ще го повтори скоро, но евала му правя, голям мач изигра.
Keep Walking

pan_Joro

Мнениеот pan_Joro » 02 май 2022 19:09

Buck32 написа:...

Бък, виждам че напоследък ми опонираш за всяко нещо… Не казвам, че е лошо, но си мисля, че нещо си ме взел на мушка. :-)

1. За Грийн – никъде не съм казал, че няма фал. Той игра грубичко и си заслужаваше неспортменско 1-ва степен, но не и изгонването. То ще излезе, че дърпането на потника е най-тежкото нарушение – по-добре да му нажули един ъперкът направо. :-)

2. Правилото за последните 2 минути – първия направен файл не се изпълнява. Ако обаче е неспортменски, би трябвало да се изпълнява.

3. Не дадоха топката директно на Мемфис, защото съдиите не се разбраха – единият даде за ГСУ, другият – за Мемфис. Затова не са могли да вземат решение.

Бъркаш нещо. Никога не съм плюл съдиите при загубен от ГСУ мач, можеш да провериш назад, ако ти се играе. Всъщност споменавал съм майките им само при заяжданията с Козела преди много време. Поне в последните 2-3 години за съдии пиша само при спечелен от ГСУ мач и то ако има основания.
НЕма начин да нЕма начин!

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 02 май 2022 19:30

pan_Joro написа:Бък, виждам че напоследък ми опонираш за всяко нещо… Не казвам, че е лошо, но си мисля, че нещо си ме взел на мушка. :-)

1. За Грийн – никъде не съм казал, че няма фал. Той игра грубичко и си заслужаваше неспортменско 1-ва степен, но не и изгонването. То ще излезе, че дърпането на потника е най-тежкото нарушение – по-добре да му нажули един ъперкът направо. :-)

2. Правилото за последните 2 минути – първия направен файл не се изпълнява. Ако обаче е неспортменски, би трябвало да се изпълнява.

3. Не дадоха топката директно на Мемфис, защото съдиите не се разбраха – единият даде за ГСУ, другият – за Мемфис. Затова не са могли да вземат решение.

Не е насочено към теб, а към постовете. Някак отвътре ми е - дразнят ме прекалено категоричните изказвания за неща, които всеки вижда от своята гледна точка. А понеже напоследък биете, са се събрали 3-4 поста с тезата "this american homosexual broke the game", та затова.
1. Дърпането на фланелката не е нещо особено, когато сме стъпили на земята. Когато си във въздуха според мен е по-опасно от удар по ръцете защото гарантира нарушаване на равновесието. Стига ти да стъпиш кофти и можеш да загазиш лошо (особено човек с проблемни глезени), а можеш и да паднеш върху ръката си, врата...
2. Там явно не са излезли от бонуса, но когато гледах момента, реших че съм се объркал - ти в такива цветове го описа, че очаквах да изнесат Пул на носилка. Нарушение в тялото, не изглеждаше чак толкова сериозно.
3. Е, щом не са се разбрали, значи не е заговор:)
Ще гледам да опонирам по-деликатно, не целя лични обиди.

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 03 май 2022 04:57

Никакъв шанс за Фили. Интересно, че в отсъствието на Ембийд, Хардън би трябвало да стреля повече, ама не. Имало шанс в 3 или 4 среща Ембийд да се появи в игра (с маска), ще видим...

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 03 май 2022 07:21

Ударно начало за Горещите и Слънцата!
За жалост още не съм гледал Маями в плейофите. :/
Изображение

Върни се в “Архив”