Висша лига - Сезон 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Висша лига - Сезон 2014/2015

Мнениеот rhaegar » 12 ное 2014 14:25

sunscres92 написа:http://www.webcafe.bg/id_876744026_Visshata_liga_pak_zaklyuchva_machove

Можеш да прочетеш и в сайта на Sky Sports / premierleague.com и други източници, защо няма мачове в 17 часа - българско време.

Мисля, че си зададох въпроса коректно, а ти не ми отговаряш по същия начин. Обясни ми сега, как за едни има забрана, а за други не. Тия неща съм ги чел, нямам нужда от твоята помощ за тях :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 12 ное 2014 14:35

rhaegar написа:
sunscres92 написа:http://www.webcafe.bg/id_876744026_Visshata_liga_pak_zaklyuchva_machove

Можеш да прочетеш и в сайта на Sky Sports / premierleague.com и други източници, защо няма мачове в 17 часа - българско време.

Мисля, че си зададох въпроса коректно, а ти не ми отговаряш по същия начин. Обясни ми сега, как за едни има забрана, а за други не. Тия неща съм ги чел, нямам нужда от твоята помощ за тях :lol:

Ако не се лъжа, имаше така наречени "платени" канали, които имат възможност да предават. Имаше и още някакво условие, при което се предаваха, но може би ще мога да ти отговоря вечерта.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 ное 2014 14:57

Няма нужда. Значи, ако дадеш съответната сума, можеш да предаваш мачове, въпреки забрани, блокади и т.н. Господата от Нова/Диема нямат желание да дадат съответната сума и, логично, не предават мачове. Няма какво повече да се лъжем.

Изображение

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 12 ное 2014 14:59

rhaegar написа:Няма нужда. Значи, ако дадеш съответната сума, можеш да предаваш мачове, въпреки забрани, блокади и т.н. Господата от Нова/Диема нямат желание да дадат съответната сума и, логично, не предават мачове. Няма какво повече да се лъжем.

То винаги и навсякъде е така.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 12 ное 2014 14:59

rhaegar написа:Няма нужда. Значи, ако дадеш съответната сума, можеш да предаваш мачове, въпреки забрани, блокади и т.н. Господата от Нова/Диема нямат желание да дадат съответната сума и, логично, не предават мачове. Няма какво повече да се лъжем.

Недей така , че лошо ше им стане на диемаджиите :lol:

Офтопик:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 ное 2014 15:15

sunscres92 написа:

Така е, но тогава не трябва да ползват блокираните часове като оправдание. Излиза Боби, казва си-"преценили сме, че не е рентабилно излъчването на мачове в събота от 17:00, освен евентуално с pay per view" и точка. Мен тва ме дразни, че се държат женски и не си казват какъв е проблема, все едно зрителите са малоумни.

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 12 ное 2014 15:15

sunscres92 написа:
JackPackage написа:
rhaegar написа:Диема не ги дават тия мачове от средата на миналия сезон, надали има нещо общо с А Група.

е сега след като купиха и правата на А група, забрави за тия мачове изобщо... :evil:

Въобще пишеш си глупости и въобще не те интересува, дали е вярно или не. Намери в интернет, защо не предават мачове.

sunscres92 написа:

И в крайна сметка защо не предават мачове Диема? :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 12 ное 2014 15:20

rhaegar написа:
sunscres92 написа:

Така е, но тогава не трябва да ползват блокираните часове като оправдание. Излиза Боби, казва си-"преценили сме, че не е рентабилно излъчването на мачове в събота от 17:00, освен евентуално с pay per view" и точка. Мен тва ме дразни, че се държат женски и не си казват какъв е проблема, все едно зрителите са малоумни.

:!: Е не виждаш ли , че са :lol: :lol:

Офтопик:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 12 ное 2014 15:32

Секса нещо се счупил. Пак ли фейк контузиите на Моу :roll:

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 12 ное 2014 16:24

Никой не знае, какъв точно е проблема. Фактите са, че забрана наистина има, явно може и да се заобиколи, при незнайни поне за нас условия. Г-н Борисов е никой в управата на Нова и едва ли трябва да се търси проблемът в него, още повече че дори да знае, едва ли му е разрешено да каже точните подробности. Аз лично нямам от каква да се оплача от предаването на мачове по каналите на Диема и Ново Спорт, въпреки че и не рядко ги гледам по Sky и други английски телевизии. И все пак не виждам никакви основания за отправяне на обиди към които и да е от лицата спомената малко по-нагоре.

Върни се в “Архив”